Zácpa měsíční mimi

Anonymní
9.11.12 18:47

Zácpa měsíční mimi

Ahoj, mám měsíční miminko a bohužel se mi ztrácí mléko, dokrmujeme Nutrilonem Extra 1 a malej má už 3 dny zácpu, má stolici tužší než měl předtím a nejde mu vytlačit, jinak prdí normálně…Potřebuji radu co s tím? Mám změnit mléko??děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
9.11.12 19:13
@Anonymní píše:
Ahoj, mám měsíční miminko a bohužel se mi ztrácí mléko, dokrmujeme Nutrilonem Extra 1 a malej má už 3 dny zácpu, má stolici tužší než měl předtím a nejde mu vytlačit, jinak prdí normálně…Potřebuji radu co s tím? Mám změnit mléko??děkuji za rady

zkus změnit mléko, pokud pláče, že se nemuže vykadit zkus lactuozu a nebo rourku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.11.12 19:32

Totéž jsme měli po nutrilonu, dlouho s tím bojovaly, dr říkala že tohle nutrilon dělá strašně často, přešly jsme na sunar nutra defens který těmto problémům i zamzuje a opravdu skvělá volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
9.11.12 19:43

Já jsem teda mléko neměnila, změna ti nezaručí, že po dalším mléce to mít nebude. My měli po Nut.taky problémy a jaký…zkusila jsem snad všechno, ale teď už máme klid. Ráno dávám 15 kapek Sab Simplex a odpo jednu tabletu laktobacílků Swiss baby, když měl problémy, dávala jsem i dvě a byl klid. Takový probiotický kapky Bio Gaia, který jsou fakt drahý, nám nezabraly vůbec. No a opravdu na nejhorší stavy jsem použila teploměr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.11.12 19:52

Tak změna mléka byla aspoň u nás teda jediný řešení, lactobacily to sice trochu zlepšily, ale bez pravidelnýho rourkování nekakala, a ta stolice i takbyla jak šutr :pocitac: po přechodu na nutra defens jsme už nepotřebovali ani laktobacily, o cenovým rozdílu nutrilonu a sunaru defens ani nemluvím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.11.12 20:01
@loka píše:
Totéž jsme měli po nutrilonu, dlouho s tím bojovaly, dr říkala že tohle nutrilon dělá strašně často, přešly jsme na sunar nutra defens který těmto problémům i zamzuje a opravdu skvělá volba :palec:

Mně doktorka říkala, že tohle dělá Beba a Nutrilon ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.11.12 20:03
@Tereza1986 píše:
Mně doktorka říkala, že tohle dělá Beba a Nutrilon ne :D

o vidíš, malá zas po bebě šíleně zvracela chudinka :srdce: po nutrilonu nesrajdila, což dr říkala že se s tím u něj setkává fakt často, tak je to opravdu děcko od děcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
9.11.12 20:39

Taky jsme měli zácpu…zkusila jsem ten Sunar Nutradefense - nepompohl, ba možná to bylo i horší… :evil: Jestli dáváš nutrilon Extra, tak ten je hustší než normální nutrilon, je dobré ho dávat třebas jen na noc. A určitě vyzkoušej Nutrilon Comfort, první týden sice nic vidět nebylo, ale pak začal kakat krásně pravidelně, dokonce i míň blinká a navíc od jeho 2 měsíců ani nepoužívám už žádné kapky na bříško, páč po tom Comfortu prdí víc než můj chlap :lol: :lol: :lol:
Jestli máš rourku, neboj se použít…když to nebude pravidelně, tak mu neublížíš…

A jelikož je ten Comfort dražší, než obyč nutrilon, tak dneska to dělám tak, že je míchám…a synátor kajdí míchaný vajíčka i 4× denně! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.11.12 20:47

Comfort jsme měli asi dva měsíce a totál nula úspěch, fakt co dítko to jiná reakce, holld to chce vyzkoušet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.11.12 22:11

Ahoj, já sice kojím, ale dokrmuju Nutrilonem Comfort. Nevím, jestli je to po něm, ale malá už netrpí na prdíky a ani neblinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
11.11.12 09:19

Tak jsem změnila UM a máme sunar nutra defense a krásně kakáme :) děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová