Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ještě chci dodat, že jsem dost výrazně zhubla. Mám až podvahu, protože jsem spadla do PPP. Může to mít dopad na krvácení i když mám antikoncepci? Nebo to může být spíše těhotenstvím, pokud bych otěhotněla?
Ano, podváha může mít vliv na krvácení, stejně tak jako mnohé ženy v pauze nekrvácejí vůbec. Nedělala bych si s tím hlavu, stejně to není menstruace. Já třeba kolikrát spojuji plata a půl roku nekrvácím vůbec ![]()
@unuděná mockrat děkuji.
. Zkusím však počkat, zda krvácení přijde nebo ne. Pokud by nepřišlo tak zkusím znovu test a když bude negativní tak začnu řešit právě tu podvahu. Snad to dopadne všechno tak, jak má
Ano, podváha a PPP mají vliv na menstruaci a její ztrátu
Každopádně já brala HA 4,5 roku a poslední půl rok jsem neměla menstruaci vůbec…prostě sama vymizela
a to nemám vůbec problém s jídlem ![]()
Udělala bych pro jistotu ještě jeden test a pak začala řešit podváhu
Držím palce, ať se daří ![]()
@ann_01s děkuji
nemyslela, jsem že jsem na tom až tak špatně ale asi jsem. To, že test mi pravděpodobně ukazal, že těhotná nejsem jen zčásti a dál nevím a proto jsem ve velkém stresu. Snad to opravdu dopadne dobře a já se dam celkově dohromady
Ahoj, užívám antikoncepci již 2 a půl roku. Poprvé se mi stalo, že mi nepřišlo krvácení během 7denní pauzy v březnu ale to jsem užívala i antibiotika a proto tehdy přišlo jen úplně slabě hnědé špinění. Nyní je září a já řeším to samé. Krvácení mělo přijít včera večer, ale dosud nic. Test dnes ráno negativní. Styk byl naposledy 6.9 neboli test mi zatím mohl ukázat jen jestli jsem těhotná ze styků 24 a 25.8 ale když je negativní tak tehdy jsem asi neotěhotněla. Mám být ve stresu nebo se stane, že krvácení přijde později?