Žádné očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
4.9.10 12:46

jo vodou se prý různé infekce šíří hodně rychle.Jinak myslím ,že plávání pro neočkované děti ,které jsou zdravé je fajn ,akorát ,že většinou ve všech kurzech chtějí aspon započaté základní očkování.Ono není normální mít tady v ČR zdravé nenaočkované dítě ,proto tady platí dítě neočkované=dítě s problémem .Ale rozhodně to neznamená ,že by nemohli do bazénu ,vždyt koneckonců lidé postižení taky do bazénu chodí ,ikdyž většina z nich očkována(úplně) není,protože jim to jejich stav nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
4.9.10 13:14
janmar80 píše:
Ahoj, no nesmí plavat,protože má otevřenou uzlinku v pod paží a díky tomu by mohl ve vodě něco chytit aspoň tak mi to říkal doktor.

Tak to ano, to dáva zmysel. Takže plávanie nemáte zakázané preto, lebo nie je očkovaný, ale preto, že sa mu nezahojilo prvé očkovanie. Takže paradoxne neplávate preto, lebo ste očkovaní… :-(

• Citovat
  • Upravit
916
4.9.10 22:12
zuzouš píše:
Holky, prosím, abych si to tedy ujasnila: své dítě nemusím nechat vůbec očkovat?? Ani těmi povinnými, tbc, hexa..? Teda ne že bych plánovala jí neočkovat, to radši oočkuju a ať se pak klíďo válí v blátě :mrgreen: T můžu normálně zavolat našemu dr a říct- hele, dr., moje dítě chci neočkovaný- a on to musí akceptovat??

V blátě se mže válet i neočkované dítě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
7.9.10 09:18
Gabika píše:
janmar80 píše:
Ahoj, no nesmí plavat,protože má otevřenou uzlinku v pod paží a díky tomu by mohl ve vodě něco chytit aspoň tak mi to říkal doktor.
Tak to ano, to dáva zmysel. Takže plávanie nemáte zakázané preto, lebo nie je očkovaný, ale preto, že sa mu nezahojilo prvé očkovanie. Takže paradoxne neplávate preto, lebo ste očkovaní… :-(

Mno, ale přece to se očkuje o ramene a ne o uzlin, ne? Uzlina otevřená neni, nebo jo?

A hojilo se nám blbě TBC, ale na kalmetizaci řekli, že plavat můžem…pro ostatní to riziko neni a my jsme po plavání měly místo ošetřit (líh, betadina, prostě desinfekce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.9.10 01:12
Handulinka píše:
Dite, ktere neni ockovane, ale prece nemuzou vzit do skolky. Kamaradka ucitelka to resila, jestli vyloucej holcicku, jejiz maminka dodala falesne potvrzeni o ockovani…

Stačí si najít soukromou školku - některé se o očkování nezajímají. A některé provozují odpůrci očkování.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.9.10 01:24
janmar80 píše:
Ahoj holky,možná trochu jiné téma. Můj malý má 7 měsíců a má pouze 1 očkování a to TBC. Bohužel má takovou silnou reakci, že nemůžeme očkovat. Vypadá to, že ani v 1 roce nebude očkovaný. Mám strach z toho, že by mohl něco chytit. Má někdo stejnou zkušenost a ják jí vyřešil. Už jsem zoufalá chci očkovat.

No, právě takové děti, jako je to tvoje, chrání vysoká pročkovanost okolí. Moje nejstarší měla v necelém roce silné febrilní křeče - nikoli tedy z očkování. Na základě toho měla upravený očkovací plán a byla krytá diazepamem - ze kterého jsem neměla žádnou radost.

Držím palce abyste to zvládli jak nejlíp to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivetička 1
8.9.10 13:25

my také vůbec neočkujeme…mrkněte na www.rozalio.cz
papa

• Citovat
  • Upravit
534
8.9.10 14:30

Patříme mezi neočkované

V prvé řadě tedy musím napsat, že patřím mezi ty rodiče, které hodlají své dítě očkovat vším co jen je možné i ty nepovinné. Na penezích mi nezáleží, nejdůležitější je zdraví dítěte (a to vím o čem mluvím). Náš Filípek má 20 měsíců, očkovaní jsme nebyli do jeho 18měsíců. Teprve začínáme z očkováním. Máme zatím jen 2 očkování (1. dávka a 2. dávka - Záškrt, tetanus, černý kašel, dětská obrna, hepatitida B, onemocnění vyvolaná Haemophilus influenze typu B)… A popravdě bojím se s fildou vijít jen na ulici a nebo aby si hrál třeba v parku aby nechytil tetanus atd… U nás je to, ale mnohem složitější. Náš Filípek nejen, že má oslabenou imunitu a každá nemoc je pro jeho organizmus větší zátěží než pro zdravé dítko (např. když chytíme lehkou chřipku je to pro něj jako by měl zápal plic a podobně.). Navíc jsme po 4 operacích srdíčka(bohužel dalšínás ještě čekají) a z toho důvodu jsme nemohli jet odle normálního očkovacího plánu. 4 měsíce před i po operaci se totiž nesmí dítě očkovat a to byl náš problém… Nyní jsem ráda, že jsme konečně začali s očkováním. Očkujeme každý měsíc, dokud nedoženeme normální očkovací plán. Pak najedeme na normální očkování… my budeme dávat Fildovi očkování jak proti pneumokovým infekcím tak proti planým neštovicím a navíc, také očkování pro posílení imunity pro onkologické pacienty(to budeme mít navíc). Chci aby mé dítě bylo co možná nejvíce chráněno, už tak si zažilo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milos22
12.9.10 02:28

ockovani

Chapu vas strach o vase dite, deti jsou to nejcennejsi co mame a mneli by jsme pro ne udelat vse co je v nasich silach aby zustali zdrave. Preju vam aby jste si s nim uzila spoustu radosti. Mozna by jste ale mnela precist tyto knihy, ja to udelal a nenechalo mne to chladneho. Muj kamarad doktor udelal to same a take ho to nenechalo chladneho. Ockovani do podrobna:

Očkování – pro a proti, Martin Hirte 2009
Očkování – obchod se strachem, Gerhard Buchwald, 2009
Očkování – pro a proti – příručka pro individuální rozhodnutí k očkování, Martin Hirte, 2002
Problémy s očkováním, Randall Neustaedter, 1995
http://www.prozdravi.cz/…-miller.html

• Citovat
  • Upravit
milos22
12.9.10 02:33
  • Citovat
  • Upravit
2483
24.10.11 18:20

Pokud rodiče neočkují a dítě onemocní, pak si oni PLATÍ léčbu, to jen tak pro úplnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.10.11 18:21

Ještě je dobrá kniha John Virapen - Nežádoucí účinek smrt. Všechny i Vámi uvedené jsem viděla na ulozto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.11.11 16:20

Ja nechci ockovat.Diteti jsou 3 roky a zatim nic nema.
Muze mi nekdo poradit jak to bude s tim novym zakonem od roku 2012? Bude nejaky postih pro rodice,kteri nechteji ockovat sve deti? Obvodacka nas furt nahani,ale ja se ji vyhybam jak cert krize,je to desna mrcha.Nevite nekdo o nejake normalni doktorce z Prahy? Jako pokud to pujde takhle dal tak asi emigruji, strasna diskriminace v tomto state…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
16.11.11 21:33

Psala jsem do poradny férové nemocnice (projekt Ligy lidských práv), tak uvidíme.
Pokud by to byly jen pokuty, tak proti těm se dá udělat to,že nezaplatíte a odvoláte se.
Jinak super,že už máte takhle velké neočkované dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
17.11.11 14:14

Jo to je super :-).Jen obcas musim poslouchat od okoli jak jsem nezodpovedna matka :-) , ze riskuji zivot sveho ditete, ale me nikdo me rozhodnuti nezmeni. Kdyz vidim jak jsou vsechny ockovane deti furt nemocne, tak je mi jich lito. No nic, kazdy ma vlastni mozek. Mejte se zdrave a podporujte NEOCKOVANI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek