Jak se vám žije bez přátel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MilaLB
12.5.20 22:01

@maky 1993 Mě bude 26 :mrgreen: takže jo souhlasím a proč neuznáváte tyhle aplikace, když člověk píše zadarmo?

• Citovat
  • Upravit
25897
12.5.20 22:03

@MilaLB @maky 1993 byste mohly být mé cérečky, dělejte s tou komunikační negramotností něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MilaLB
12.5.20 22:04

@divine woman No já mám pocit jak když píše můj protějšek :lol: bez kamarádek, bez mobilních vymožeností :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
794
12.5.20 22:09

@MilaLB Tak ono ani není moc s kým si psát. Jediný, kdo mi psal, byl bývalý a jeden „kamarád“ který si pořád na něco stěžoval. Nebo když někdo něco potřeboval :nevim:. A jinak tam lidi jen dávají svoje večeře, obědy a podobné blbosti :mrgreen:. Pro mě to prostě byla ztráta času. Ale zas jsem se po dlouhé době naučila chodit víc sem :mrgreen:. Tady si aspoň přečtu občas nějaké příběhy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
12.5.20 22:11

@divine woman :mrgreen:. Když já radši ten osobní kontakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MilaLB
12.5.20 22:12

@maky 1993 Jo přesně, fb jsem zrušila, taky mě to nebaví.

• Citovat
  • Upravit
25897
12.5.20 22:14
@maky 1993 píše:
@divine woman :mrgreen:. Když já radši ten osobní kontakt :D

Videohovory jsou osobní dost. Ale na pořádné obejmutí to nemá, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
12.5.20 22:16

@divine woman Tak ono s dětma za zadkem nejde kolikrát v klidu ani obyčejný hovor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MilaLB
12.5.20 22:18

@maky 1993 Jo to souhlasím. :mrgreen: někdy jsou děti v klidu, ale jak telefonuji, tak to je hned mami, kdo to je, mami, mami, mami :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
794
12.5.20 22:27

@MilaLB Já kolikrát závidím ty hlídací tatínky, to u nás bohužel není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MilaLB
13.5.20 07:03

@maky 1993 Jak to? :( Já sice manžela mám, ale babička se zase moc nezajímá, všude je něco

• Citovat
  • Upravit
794
13.5.20 08:29

@MilaLB Tak já partnera mám, ale prostě to není hlídací tatínek. Nikdy ani nebyl sám s kočárkem, když byly děti malé, nekoupal, nečte pohádky, atd… Do toho teď máme novostavbu, takže práce jak na kostele :mrgreen:. Už aby bylo hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MilaLB
13.5.20 08:35

@maky 1993 Ach jo, to mi je líto. Kdyby jste bydlela tady tak pomůžu :hug:

• Citovat
  • Upravit
605
18.5.20 21:53

Já jsem původně z Prahy tam jsem nějaké kámošky měla nejdříve více v práci pak když se mi narodilo dítě tak se to zúžilo na dvě co mají stejné staré dítě ale pak jsme se s mužem přestěhovali 300km + daleko takže tu nikoho nemám jen muže samozřejmě děti teď čekáme další přírůstek a mě osobně kámoška taky chybí s tou jednou z Prahy už spolu ani nemluvíme a s tou druhou si denně více méně zavoláme díky bohu za to protože aspoň pokecám s ní jinak s malým chodíme ven na hřiště atd a podle mě není tedy jen tak jednoduché se někde na hřišti seznámit většina maminek tam už je s nějakou kamarádkou nebo jednoduše fakt nemám koule na to se k nějaký prostě přicpat… Tak jen tak tiše koukám a hraju si s malým no hold mi to musí stačit pak se těším na muže až přijde domů z práce a je mi zase líp ale tak jednou třeba nějakou kámošku i v novém bydlišti potkám a když ne tak i tak budu žít dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.6.20 11:00

Jsem rok v Německu, mám tu pár známých, ale kamarádky ne. Na jedu stranu jsme dost samotářská a mám ráda svuj klid, ale aspoňt u jednu bych brala, jednou za měsíc vyrazit na nákupy a do kina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová