Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám na vás dotaz, jsem v 6tt a za posledních šest dní jsem přibrala 3kg, každý den v podstatě půl kg, předpokládám, že to je voda. Jím dietně, zdravě podle jídelníčku od výživové poradkyně takže i vyváženě. Docela mě to přibírání a zadržování vody děsí, stalo se to některé z vás? Netušíte co s tím
?
Nestalo, ale mazala bych k doktorovi, to zni dost silene 3kg za 6 dni
@ka2ka Hele ja cekala prvni holcicku a mela jsem to taky tak. Okamzite jsem se nevesla do kalhot a behem mesice mela nahore 5 kg…takze na tebe proste vic pusobi hormony. V prvnim trimestru, kdy se temer nepribira, ja fakt nabrala 10 kg. /Vychozi vaha byla 55 kg/. Kdyz jsem cekala kluka, tak jsem pribirala na zacatku vice rozlozene, ale u obou jsem nabrala stejne. 20 kg
. Nicmene u te holky jsem byla „otekla“ od zacatku:) Takze se nedes, urcite to neni az tak divny, pokud nemas i jiny potize.
@JaniceB já právě u prvního začala přibírat až v pátém měsíci, dohromady 15kg z toho půlku v osmém měsíci a pak jsem rodila akutním cs. Mám nadváhu a docela mě tohle děsí. Kdybych žrala tak ani nemuknu protože jídlo si fakt hlídám. Tlak mám zatím v pořádku i když na něj beru léky.
@ka2ka Neboj. Bude to snad fakt jen voda, ale urcite se na to zeptej…prvni mas chlapecka?
@JaniceB jojo prvního máme kluka, i ta voda mě fakt děsí myslím, že v jídle to není ![]()