Zahnizďování vajíčka?

Anonymní
26.7.21 10:24

Zahnizďování vajíčka?

Ahoj,
Mám dotaz na uhnizďování vajíčka.
Zhruba 6-7DPO jsem do podbřišku dostala silné křeče (musela jsem se zastavit a chvilku rozdýchávat). Od té doby mám bílý výtok (normálně ho nemívám). Je možné, že to souvisí s uhnizďováním vajíčka? Nyní mám 9DPO, od té doby nic a TT zatím (samozřejmě) negativní.
Děkuji za vaše zkušenosti a rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
26.7.21 10:27

Vše je možné. Pokud ti zmeska ms, tak testuj. Vesteckou kouli tu nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 10:31

@Umík kdyby každá otázka měla odpověď: Možné je vše, tyhle diskuze by postrádaly smysl :D
Ne, tak samozřejmě je to možnost. Jen se ptám, jestli to třeba nemůže souviset se zdravotními problémy, tedy zda měl někdo něco podobného, ať mi to neleží neustále v hlavě :)

• Citovat
  • Upravit
35876
26.7.21 10:34
@Umík píše:
Vše je možné. Pokud ti zmeska ms, tak testuj. Vesteckou kouli tu nemáme.

Souhlas do puntiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.7.21 10:50
@Anonymní píše:
@Umík kdyby každá otázka měla odpověď: Možné je vše, tyhle diskuze by postrádaly smysl :D
Ne, tak samozřejmě je to možnost. Jen se ptám, jestli to třeba nemůže souviset se zdravotními problémy, tedy zda měl někdo něco podobného, ať mi to neleží neustále v hlavě :)

Na tohle v tuto chvíli neexistuje odpověď. Je zbytečné se ptát nebo se nějak pozorovat. Uvidíš za týden. Může to být nidace, zdravotní problém nebo taky nic a vše je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
26.7.21 11:06
@Anonymní píše:
Ne, tak samozřejmě je to možnost. Jen se ptám, jestli to třeba nemůže souviset se zdravotními problémy, tedy zda měl někdo něco podobného, ať mi to neleží neustále v hlavě :)

Tohle přece vůbec nemusí být křeče z dělohy, ale ze střev. Ale že bych se musela rozdýchávat 6dpo to teda ne. Ale i kdyby to byla děloha, tak ta se muže občas stahovat i mimo menses nebo ovulaci a těhotenství..
Ne, dokud nedojde k úplnému zahnízdění, tělo neví že jsi těhotná. Takže těžko budeš mít výtok 6dpo z důvodu těhotenství. Jinak já měla první příznaky až cca týden po vynechané menses.
Holka buď trpělivá a nehlídej se takhle. Vsadím boty že kdyby tady ta možnost ani nebyla, určitě bys takovéto křeče úplně přehlídla, maximálně by tě napadlo, že sis měla dát lehčí večeři :lol: :lol:
Jestli takhle blbneš už teď během možné nidace, tak počkej až teprve budeš fakt těhotná :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.7.21 11:31

Mně se toto už několikrát stalo, že prostě týden před MS (týden po ovulaci) najednou náhlá silná křeč a třeba i bolesti do zad a bílý výtok - nikdy jsem těhotná nebyla, naopak to prostě beru jako možné PMS :nevim: tím tedy nechci říct, že to nemuze byt těhotenství, ale spíše že to asi teď fakt muže byt cokoliv a dozvíš se to az v termínu MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
26.7.21 11:57

Spíš střeva než děloha 6 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
26.7.21 12:01

Těžko říct, opravdu.
U mě nidace 7-9 DPO, krvacela jsem, myslela jsem si, že přišla dřív MSc nějaká slabší :mrgreen: zpětně mi došlo, že jsem při tom neměla typické menstruační bolesti. Nějaký výrazný bolesti si nepamatuju, až později, po potvrzenem tehotenstvi, mě všelijak břicho bolelo, pichalo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí