Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vše je možné. Pokud ti zmeska ms, tak testuj. Vesteckou kouli tu nemáme.
@Umík kdyby každá otázka měla odpověď: Možné je vše, tyhle diskuze by postrádaly smysl ![]()
Ne, tak samozřejmě je to možnost. Jen se ptám, jestli to třeba nemůže souviset se zdravotními problémy, tedy zda měl někdo něco podobného, ať mi to neleží neustále v hlavě ![]()
@Umík píše:
Vše je možné. Pokud ti zmeska ms, tak testuj. Vesteckou kouli tu nemáme.
Souhlas do puntiku.
@Anonymní píše:
@Umík kdyby každá otázka měla odpověď: Možné je vše, tyhle diskuze by postrádaly smysl
Ne, tak samozřejmě je to možnost. Jen se ptám, jestli to třeba nemůže souviset se zdravotními problémy, tedy zda měl někdo něco podobného, ať mi to neleží neustále v hlavě
Na tohle v tuto chvíli neexistuje odpověď. Je zbytečné se ptát nebo se nějak pozorovat. Uvidíš za týden. Může to být nidace, zdravotní problém nebo taky nic a vše je v pořádku.
@Anonymní píše:
@Umík kdyby každá otázka měla odpověď: Možné je vše, tyhle diskuze by postrádaly smysl
Ne, tak samozřejmě je to možnost. Jen se ptám, jestli to třeba nemůže souviset se zdravotními problémy, tedy zda měl někdo něco podobného, ať mi to neleží neustále v hlavě
Tohle přece vůbec nemusí být křeče z dělohy, ale ze střev. Ale že bych se musela rozdýchávat 6dpo to teda ne. Ale i kdyby to byla děloha, tak ta se muže občas stahovat i mimo menses nebo ovulaci a těhotenství..
Ne, dokud nedojde k úplnému zahnízdění, tělo neví že jsi těhotná. Takže těžko budeš mít výtok 6dpo z důvodu těhotenství. Jinak já měla první příznaky až cca týden po vynechané menses.
Holka buď trpělivá a nehlídej se takhle. Vsadím boty že kdyby tady ta možnost ani nebyla, určitě bys takovéto křeče úplně přehlídla, maximálně by tě napadlo, že sis měla dát lehčí večeři
![]()
Jestli takhle blbneš už teď během možné nidace, tak počkej až teprve budeš fakt těhotná
![]()
Mně se toto už několikrát stalo, že prostě týden před MS (týden po ovulaci) najednou náhlá silná křeč a třeba i bolesti do zad a bílý výtok - nikdy jsem těhotná nebyla, naopak to prostě beru jako možné PMS
tím tedy nechci říct, že to nemuze byt těhotenství, ale spíše že to asi teď fakt muže byt cokoliv a dozvíš se to az v termínu MS
Těžko říct, opravdu.
U mě nidace 7-9 DPO, krvacela jsem, myslela jsem si, že přišla dřív MSc nějaká slabší
zpětně mi došlo, že jsem při tom neměla typické menstruační bolesti. Nějaký výrazný bolesti si nepamatuju, až později, po potvrzenem tehotenstvi, mě všelijak břicho bolelo, pichalo atd.
Ahoj,
Mám dotaz na uhnizďování vajíčka.
Zhruba 6-7DPO jsem do podbřišku dostala silné křeče (musela jsem se zastavit a chvilku rozdýchávat). Od té doby mám bílý výtok (normálně ho nemívám). Je možné, že to souvisí s uhnizďováním vajíčka? Nyní mám 9DPO, od té doby nic a TT zatím (samozřejmě) negativní.
Děkuji za vaše zkušenosti a rady