Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den zenusky. ![]()
Snažíme se o mimi. Nějak tomu, ale necháme volný průběh. Buď a nebo. Beru teď dva cykly po sobě duphaston 1:0;1.
Díky zpoždění před třemi cykly a celkově na pomoct spermousovi aby se zavrtal.
V prosinci dvě čárky na testu, ale odešlo to samovolně. Takže opravdu neřeším nebo spíš se snažím neřešit ![]()
Ale obracím se k vám. Už týden je mi hrozně od žaludku. Celý dny. Pocit na zvracení opravdu neustále do ms mám tři dny. Jsem hotová navaluje se mi fakt od rána do noci.. ![]()
Dneska jsem i 2× zvracela dopoledne i odpoledne… Vůbec nemám zkušenosti s takovým PMS.
většinou pred ms krvácim. Slabe. Furt si říkám že tam není nic.. Abych nebyla zklamaná ale stále si přejí aby ta mrcha nepřišla a nebylo jen obyčejné zpoždění ale // ženský prosím vás… Kdo má takové hrozne stavy jako já před ms? Nebo snad zkušenosti? Je mi jasné že nemá nikdo kouli
ale tak nějak doufám
. Že bude dobře 😂 přitom ale vím že zvracení k tehu není hned a už vůbec ne ještě do ms 3 dny
krásny večer ![]()
Když mi bylo před menstruací šoufl (párkrát jsem se málem pozvracela), bylo to vždycky z nervů. Je to celkem běžný jev - člověk je nervózní z toho, jestli to konečně vyšlo a tělo na to reaguje „příznaky“. V těhotenství mi nevolnosti začaly až v 7tt.
Těhotná být můžeš, ale to ti ukáže test. Příznaky před menstruací bych nebrala v potaz.
Blbě je ti už týden a do ms máš ještě 3 dny, tzn 10 dní před termínem ms ti začalo být blbě = k těhotenství tohle není. Což neznamená, že nejsi těhotná. Klidně můžeš být. Udělej si ráno test, budeš vědět.
@bobulka88 duphaston beru 1. Den ms vždy 10 dnů 2× denně.
Jinak ne což mi ted prijde jako blbost.. Protože je docela pozdě.. 🤣 když ho mám teď začít brát defakto za tři dny s prvním dnem ms. Ale fakt nevím měla jsem ho zatím. Jen dva cykly a to bylo vše ok
![]()
@Whitedog jasně že není… Je to absurdní.. A nikdo do těla nevidí spíš mě zajímalo jestli má někdo podobně zkušenosti hlavně přes ten duphaston.. Ale díky ![]()
@All18 aha, no vetsina holek ho tu bere v druhy polovine cyklu, tak jsem nepredpokladala, ze ho beres v prvni.
@annali právě že já z nervů bych blila jak sakal furt vím že dokážeme dost jako ženské od nervů po vsugerovani + vsugerovani příznaků
nějak tomu nevěřím.. Už jsem přestala řešit zda budu nebo nebudu ale tohle navalovani mám první i to zvracení.. Nikdo není věštec ale zajímal mě názor.. Díky ![]()
5 dní před měsíčky mi bylo taky špatně, převážně po jídle. Přišlo mi, jako by ta nevolnost ani nepřestávala. Samozřejmě jsem si hned myslela, že je to příznak těhotenství. Přidalo se k tomu i nechutenství. Naštěstí jsem byla zrovna objednaná na roční preventivku, tak jsem mu to všechno řekla. Na ultrazvuku nic a stihla jsem ještě jít na krev a večer mi volal, že tam taky nic není. Nakonec se z toho objevilo moc kyseliny listové. Já koza blbá, jsem si nic o listovce nepřečetla a brala jsem jí už druhý měsíc ale o síle 800mg. Což se má až v těhotenství. Doktor mi sice řekl, že by to na mé potíže nemělo mít vliv, protože se přebytek vyloučí moči, ale ať jí zkusím na týden vysadit. A ejhle už druhý den, kdy jsem jí nebrala mi bylo lépe. Dnes je 4 den a je mi dobře. 🤷🏼♀️