HCG 1,2 ve 4tt nebo 2tt

16
24.7.21 23:10

HCG 1,2 ve 4tt nebo 2tt

Ahoj, prosím o radu. Byla jsem vcera na odebrání krve ohledně zjištění HCG a hodnota je menší 1,2. Řeším to proto, že mám jít na rentgen, ale mám dva dny zpoždění, je mi docela často zle od žaludku a bolí mě prsa a podbrisek. Podle styku můžu být buď ve 4tt nebo 2tt (tím jsem si jistá). No ale testy negativní a hcg taky žádné. Když jsem volala na výsledky, tak říkala sestra, že neví jestli to může být těhotenství. Takže jsem objednaná na gynekologii, ale až ve středu. Proto bych se chtěla zeptat do té doby tady. Je možné nemít skoro žádné hcg a být těhotná? Zase ale když mám nevolnosti, tak už něco v krvi musí být jinak kdyby to bylo k těhotenství ne? Jestli to nemám z nervů spis.. ale jako miminko chceme. Jednoho syna už mám a letos v březnu jsem měla zamlklé těhotenství v 10tt.

A prsa mě taky někdy před ms bolí. Tak já nevím.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22460
24.7.21 23:13

Pokud máš normální cyklus, tak při tomhle výsledku nejsi těhotná. na gynekologii nemá smysl chodit, lékař stejně nic nezjistí, může ti tak maximálně odebrat krev a na té už jsi byla. Nemůžeš být ve 2tt, když máš po termínu menzes. To je uprostřed cyklu a to jaksi teprve probíhá ovulace.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
10882
24.7.21 23:13

Nejsi těhotná. Pod 10 je výsledek negativní. A 2tt je teprve ovulace, to by si mela styk teď.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
16
24.7.21 23:21

Aha, děkuju za rady. Ty tt jsem brala jakože kolik to vychází od dne, kdy jsme měli styk. Takže tedy můžu být momentálně klidná a na rentgen jít. Děkuju :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
54086
24.7.21 23:22

Ve 4.tt bys byla dva týdny po ovulaci, a to už bys měla pozitivní testy a v krvi zcela jiné hodnoty. 2.tt jsi v okamžiku ovulace, a to je hCG nulové a ještě hezky dlouho bude. Výsledek z krve je negativní, je možné, že něco málo se tam i dělo, ale skončilo to dřív, než to začalo, ale s negativními testy a tímhle výsledkem z krve bych v klidu na rentgen šla.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
10882
24.7.21 23:51
@Veruna123 píše:
Aha, děkuju za rady. Ty tt jsem brala jakože kolik to vychází od dne, kdy jsme měli styk. Takže tedy můžu být momentálně klidná a na rentgen jít. Děkuju :)

Týdny se počítají od prvního dne menstruace. Ano, můžeš v klidu jít.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
54086
25.7.21 00:08

Čili jsi 14 dní od posledního styku? Pak ne, nejsi těhotná.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
10420
25.7.21 03:58

Klidně jdi na rentgen. Těhotná 100%nejsi.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
35549
25.7.21 07:07

Klidně jdi na RTG, ani na začátku těhotenství nevadí, pokud se nejedná o oblast pánve. Ta hysterie kolem toho je zbytečná. Dávky záření jsou malé a přes břicho dostaneš vestu.

Já jsem byla na začátku těhotenství k vůli potvrzení nebo vyvrácení zánětu zubu pod hlubokou plombou. Další alternativa byla odvrtat to-v mém případě zbytečně, zánět se nepotvrdil.
Dcera se narodila zdravá a je zdravá dlouhodobě. K dr. chodí jen na preventivní prohlídky.

Kdyby sis něco zlomila, taky se RTG provádí i v průběhu těhotenství.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3255
25.7.21 07:17

Určitě nejsi těhotná. Můžeš jít na vyšetření :mavam:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
64594
25.7.21 08:41

Při normálním cyklu a 2 dnech zpoždění je to fakt negativní, to bys dávno musela mít stovky jednotek, ne-li tisíce

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
16
25.7.21 09:37

Děkuju moc všem za rady. Kvůli tomu potratu, jsem vynervovaná ted že všeho.. každopádně včera jsem dala příspěvek a dnes se dostavila MS. :D Takže super, mám radost a můžu být klidná :D.. děkuju! :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4092
25.7.21 12:05

Ahoj, Já jsem měla den před očekávanou MS nebo v ten den oček. MS 8 jednotek hcg takže nejspíš opravdu těhotná nejsi a nebo počkej dva dny a zajdi si na krev zda hcg stoupá. Hezký den a hooodně štěstí.****

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat