Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nazdárek holky, tak jak se těšíte na léto? já si nadělala v srpnu odnože muškátů, celou zimu o ně pečovala, zaštipovala je a jsem z nich nadšená, jsou husté a krásné
ale chci se zeptat čím hnojíte muškáty? já u nich mám napíchané tyčky a jinak jsem vždy hnojila krystalonem, ráda se však něčemu přiučím a budu ráda za každé osvědčené rady a jak na to abych měla fakt krásné převisy ![]()
Muškáty hnojím tímhle tekutým hnojivem. Většinou jednou za 14 dní a jsou pěkné ![]()
@Lentilka89 to vypadá dobře, já právě přemýšlela o tom že skusim něco jinýho než krystalon ![]()
Tchýně, dnes už bohužel není mezi živými, vždy posbírala slepičí trus, namočila ho do sudu a tou vodou pak zalila. Ani moje jamka, která je má v samozavlažovacích truchlících, neměla nikdy tak krásné. Já jsem na slepice alergická, takže já používám ten kristalon.
Slepičince, máš-li možnost. Jinak tuším, že se dají koupit i jako průmyslové hnojivo.
Mě zbyli slepičince co jsem letos kupovala do záhonu, taky mě napadlo namočit je do konve a zkusit zalívat tím
no uvidíme co vymyslím fakt si je hýčkám celou zimu tak doufám že letos budou stát fakt za to ![]()