Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, využil někdo služby zahradního architekta (firmy) a byl spokojený? Já před 15 lety začala zakládat zahradu cca 700m2, nebyly peníze tak jsem si postupně kupovala a sázela to, co se mi líbilo. Keře už jsou veliké, zahrada docela hezká, když kvete, ale mám pocit chaosu a potřebovala bych asi něco pořádně prořezat, dát tomu tvar, sladěnost a nápad. Chtěla bych zahradu přirozenou bez mnoha zbytečných chodníčků, obrub atd. Ale nejsem výtvarně zdatná.
@vetešnice píše:
Ahoj, využil někdo služby zahradního architekta (firmy) a byl spokojený? Já před 15 lety začala zakládat zahradu cca 700m2, nebyly peníze tak jsem si postupně kupovala a sázela to, co se mi líbilo. Keře už jsou veliké, zahrada docela hezká, když kvete, ale mám pocit chaosu a potřebovala bych asi něco pořádně prořezat, dát tomu tvar, sladěnost a nápad. Chtěla bych zahradu přirozenou bez mnoha zbytečných chodníčků, obrub atd. Ale nejsem výtvarně zdatná.
Přidala bych okres. Ono je rozdíl Rakovník a Kutná hora.
Ahoj, kdyby to byla východní půlka, máme velmi dobrou zkušenost se Šteflovými - ateliersteflovi.cz . Jsou z Litomyšle.
@Tarena píše:
Přidala bych okres. Ono je rozdíl Rakovník a Kutná hora.
Praha-východ
My máme zahradu od zahradní architekty z Líbeznic, plus dvakrát ročně jezdí keře a stromy zastřihnout. Do SZ můžu poslat odkaz.
Tak třeba: zahradni-realizace.cz
@vetešnice píše: