Zahradní houpačka

928
20.4.13 21:17

Zahradni houpacka

Ahoj, prosim poradte dobrou zahradni houpacku s vetsi nosnosti a hlavne odolnou, pevnou, stabilni, proste fajn houpacku pro dospele. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
20.4.13 22:12

@Miki78 my máme tuto houpačku a jsme max spokojený http://aukro.cz/…4447961.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
22.4.13 12:56
@ep14035 píše:
@Miki78 my máme tuto houpačku a jsme max spokojený http://aukro.cz/…4447961.html

a mate ji celou dobu venku nebo schovavate kdyz prsi, nemsylim podsedaky.diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
22.4.13 21:23

Máme jí už 3roky venku a pořád je v pořádku, akorát ty péra na kterých je houpačka pověšená tak zrezli ale to ničemu nevadí :) pokud tedy není člověk puntikář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.4.13 19:41
@ep14035 píše:
Máme jí už 3roky venku a pořád je v pořádku, akorát ty péra na kterých je houpačka pověšená tak zrezli ale to ničemu nevadí :) pokud tedy není člověk puntikář :lol:

diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.2.17 11:50

Milé maminky, obnovuji tuto diskusi, protože plánujeme koupit dřevěnou houpačku na zahradu, dřevěnou, pro tři dospělé osoby a s větší nosností. Sleduji recenze, obchody, ale byla bych ráda za vaše tipy…Jakou máte a jak jste spokojené? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.2.17 14:05

No, já dřevěnou nemám, ale asi tě moc nepotěším. Loni jsem si koupila dřevěný nábytek do altánu. Bratranec(truhlář) mi říkal, že jsem udělala hroznou ptákovinu, že má každou chvilku dřevěný, zahradní nábytek na opravy. i když je to tvrdé exotické dřevo, pravidelně mořené speciálním olejem, tak ten se nedostává do spojů a tam tyto věci dost často praskaj. Já mám nábytek v altánu-nijak na něj neprší, tak si myslím, že nám třeba i 5 a více let bez problémů vydrží, ale houpačka si myslím, že bude asi trochu problém, na tu bude pršet neustále :nevim: toť info od truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
16.4.18 09:31

Jakékoliv dřevo, co se nechává nonstop venku je potřeba natírat kvalitním olejem.
My máme tedy pro dceru dřevěný domeček, který zůstává, ale natřeli jsme ho 2× ochraným lakem na lodě a pravidelně natíráme olejem a přez zimu tedy přikrýváme igelitem a je pořád jako nový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí