Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já tu nejvíc miluju @markytka3, je to prý krásná, chytrá a ekonomicky úspěšná žena a hlavně pro většinu chlapů i na hranici 50 nedosažitelná, tedy alespoň to takto o sobě psala ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Já tu nejvíc miluju @markytka3, je to prý krásná, chytrá a ekonomicky úspěšná žena a hlavně pro většinu chlapů i na hranici 50 nedosažitelná, tedy alespoň to takto o sobě psala
Začnu tedy já
Jsem 172Cm PŘESNĚ! vysoká
62kg dlouhý tmavý vlasy. Mám ráda jídlo, tuningový auta jedno jsem 11let měla. A moje rodina je pro mě nejvíc
Pak kamaradi ![]()
Zdržuju se tu už nějakou dekádu. Jsou tu známé neznámé. Podle nicku tak nějak očekávám příspěvek. Co si budem, je nás tu stádo ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Já tu nejvíc miluju @markytka3, je to prý krásná, chytrá a ekonomicky úspěšná žena a hlavně pro většinu chlapů i na hranici 50 nedosažitelná, tedy alespoň to takto o sobě psala
No, úspěšné tu jsou téměř všechny. Stačí si pročíst diskuze typu Kolik vyděláváte a pochopíš, že tu je jedna paní Babišová vedle druhé. Platy od 80 tisíc nahoru tam lítají jak vlaštovky.
@Kipa22 píše:
No, úspěšné tu jsou téměř všechny. Stačí si pročíst diskuze typu Kolik vyděláváte a pochopíš, že tu je jedna paní Babišová vedle druhé. Platy od 80 tisíc nahoru tam lítají jak vlaštovky.
A nezapomeň, že každá tu vypadáme minimalne o pět až deset let mladší ![]()
@Hanka1 píše:
A nezapomeň, že každá tu vypadáme minimalne o pět až deset let mladší
Ježiš, na to nejpodstatnější jsem zapomněl
![]()
@Mediula píše:
Ahoj, to je fajn, že jsi založila diskuzi, zamknutí tě původní jsem vůbec nepochopila
Mě by zajímala Burj Chalifa, pak mám oblíbené Bábrdl, ontarka, Opportunity Nox, Fiducia a Liberalissima. Ty oblíbené hlavně proto, že mě zajímá, jestli jsou i vzhledově tak sympatické jako psaním
Jo, a královna kosmíru, to je stopro krásná ženská.
Asi jsem nenapsala všechny, co mi sednou, je jich hodněPříspěvek upraven 03.04.22 v 21:52
citim se nemilovana ![]()
Taky často přemýšlím, jak uživatelky ve skutečnosti vypadají a kdo jsou. A taky kolik jim je let. ![]()
@Kolicek95 píše:
Taky často přemýšlím, jak uživatelky ve skutečnosti vypadají a kdo jsou. A taky kolik jim je let.
Mně táhne na pade a jsem tu skoro dvacet let…
jako fakt, čestně ![]()
@Hanka1 píše:
A nezapomeň, že každá tu vypadáme minimalne o pět až deset let mladší
A pět až deset (dvacet, třicet) kg lehčí ![]()
@Hanka1 Tak třeba mě byste na 25 let fakt nehádala. Dèlám na gymplu a pořád si mě pletou se studentkou 😆 Typují tak 15-16 😃
Ja se priznam, ze ac jsem tu 10 let, absolutne si nepamatuji nicky a k zadnemu neumim priradit druh odpovedi, a to ani v pripade pekneho obrazku v profilovce
(taky je pravda, ze jsem spis v uzavrenkach nez na foru). Je tu jen jedna uzivatelka, kterou si pamatuji, jmeno psat nechci, ale s pulkou jejich prispevku 100pro souhlasim a druha pulka mi prijde strasne zla nebo mimo misu. Tak nevim, jestli jsem schizofrenni ja nebo ona
. Tak to bych jedine chtela vedet - jak je mozne, ze s jednou pulkou cloveka souhlasim a s druhou ne - jestli to nepisou nahodou dve osoby.