Zajímá Vás s kým diskutejete?:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
3.4.22 22:09

Já tu nejvíc miluju @markytka3, je to prý krásná, chytrá a ekonomicky úspěšná žena a hlavně pro většinu chlapů i na hranici 50 nedosažitelná, tedy alespoň to takto o sobě psala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
3.4.22 22:10
@pohledzdruhestrany píše:
Já tu nejvíc miluju @markytka3, je to prý krásná, chytrá a ekonomicky úspěšná žena a hlavně pro většinu chlapů i na hranici 50 nedosažitelná, tedy alespoň to takto o sobě psala :oops:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
3.4.22 22:11

@Hanka1
Díky. Mně teda taky nechybela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
3.4.22 22:14

Začnu tedy já :mrgreen: Jsem 172Cm PŘESNĚ! vysoká :D 62kg dlouhý tmavý vlasy. Mám ráda jídlo, tuningový auta jedno jsem 11let měla. A moje rodina je pro mě nejvíc :srdce: Pak kamaradi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
3.4.22 22:18

Zdržuju se tu už nějakou dekádu. Jsou tu známé neznámé. Podle nicku tak nějak očekávám příspěvek. Co si budem, je nás tu stádo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5974
3.4.22 22:21
@pohledzdruhestrany píše:
Já tu nejvíc miluju @markytka3, je to prý krásná, chytrá a ekonomicky úspěšná žena a hlavně pro většinu chlapů i na hranici 50 nedosažitelná, tedy alespoň to takto o sobě psala :oops:

No, úspěšné tu jsou téměř všechny. Stačí si pročíst diskuze typu Kolik vyděláváte a pochopíš, že tu je jedna paní Babišová vedle druhé. Platy od 80 tisíc nahoru tam lítají jak vlaštovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.4.22 22:31
@Kipa22 píše:
No, úspěšné tu jsou téměř všechny. Stačí si pročíst diskuze typu Kolik vyděláváte a pochopíš, že tu je jedna paní Babišová vedle druhé. Platy od 80 tisíc nahoru tam lítají jak vlaštovky.

A nezapomeň, že každá tu vypadáme minimalne o pět až deset let mladší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21111
3.4.22 22:35
@Hanka1 píše:
A nezapomeň, že každá tu vypadáme minimalne o pět až deset let mladší :mrgreen:

Ježiš, na to nejpodstatnější jsem zapomněl :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.4.22 22:35
@Mediula píše:
Ahoj, to je fajn, že jsi založila diskuzi, zamknutí tě původní jsem vůbec nepochopila :nevim:
Mě by zajímala Burj Chalifa, pak mám oblíbené Bábrdl, ontarka, Opportunity Nox, Fiducia a Liberalissima. Ty oblíbené hlavně proto, že mě zajímá, jestli jsou i vzhledově tak sympatické jako psaním ;)
Jo, a královna kosmíru, to je stopro krásná ženská.
Asi jsem nenapsala všechny, co mi sednou, je jich hodně :DPříspěvek upraven 03.04.22 v 21:52

citim se nemilovana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
3.4.22 22:51

Taky často přemýšlím, jak uživatelky ve skutečnosti vypadají a kdo jsou. A taky kolik jim je let. :)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.4.22 22:55
@Kolicek95 píše:
Taky často přemýšlím, jak uživatelky ve skutečnosti vypadají a kdo jsou. A taky kolik jim je let. :)

Mně táhne na pade a jsem tu skoro dvacet let… :mrgreen: jako fakt, čestně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1260
3.4.22 22:58
@Hanka1 píše:
A nezapomeň, že každá tu vypadáme minimalne o pět až deset let mladší :mrgreen:

A pět až deset (dvacet, třicet) kg lehčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
3.4.22 22:58

@Hanka1 neke to snad ještě nebyly internety  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
3.4.22 22:59

@Hanka1 Tak třeba mě byste na 25 let fakt nehádala. Dèlám na gymplu a pořád si mě pletou se studentkou 😆 Typují tak 15-16 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31150
3.4.22 23:02

Ja se priznam, ze ac jsem tu 10 let, absolutne si nepamatuji nicky a k zadnemu neumim priradit druh odpovedi, a to ani v pripade pekneho obrazku v profilovce :oops: (taky je pravda, ze jsem spis v uzavrenkach nez na foru). Je tu jen jedna uzivatelka, kterou si pamatuji, jmeno psat nechci, ale s pulkou jejich prispevku 100pro souhlasim a druha pulka mi prijde strasne zla nebo mimo misu. Tak nevim, jestli jsem schizofrenni ja nebo ona :mrgreen:. Tak to bych jedine chtela vedet - jak je mozne, ze s jednou pulkou cloveka souhlasim a s druhou ne - jestli to nepisou nahodou dve osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí