Zajímavé dárky pod stromečkem 2012

31672
24.12.12 23:14

Zajímavé dárky pod stromečkem 2012

Tak Štědrý den pomalu končí..napadlo mě založit diskusi, jaký nejhezčí(nejzajímavější, nejkurióznější..) dáreček jste našly pod stormečkem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31288
24.12.12 23:18

Ahoj, naprosto překvapivě sem našla pod stromkem litrovou lahev Morgana, o kterou žádám přítele už dva měsíce (slibuje mi ji z velkoskladu, chtěla jsem si ji vést na silvestra)…a ten pacholek ji celou dobu syslil v autě, mě pořád říkal, že se tam nedostal a pod., já rozčílená, a on mi ji přitom schovával pod stromek :mrgreen:
A překvapivě proto, že my si s chlapem dárky nedáváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
24.12.12 23:19
@Mar__tanka1983 píše:
Ahoj, naprosto překvapivě sem našla pod stromkem litrovou lahev Morgana, o kterou žádám přítele už dva měsíce (slibuje mi ji z velkoskladu, chtěla jsem si ji vést na silvestra)…a ten pacholek ji celou dobu syslil v autě, mě pořád říkal, že se tam nedostal a pod., já rozčílená, a on mi ji přitom schovával pod stromek :mrgreen:
A překvapivě proto, že my si s chlapem dárky nedáváme…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
24.12.12 23:19

Pekárna a 3D televize :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
24.12.12 23:21

@Žirafátko Hezke :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.12.12 23:22

Nečekaně jsem dostala od manžela, kromě jiného, župan. Dávala jsem různé typy, ale župan v nich teda nebyl. O to větší bylo moje překvapení, když mi byl :mrgreen: Kdysi jsem dostala ještě jeden. Teď mi prej dal tento, abych už tu hrůzu nenosila. Tak jsem na něj čuměla, jakou hrůzu, když jsem i ten předchozí dostala od něj :P. Prej temkrát nebyly ty správné barvy na výběr.
Jinak jsem dostala dárky, o kterých jsem tušila, že je dostanu.

Příspěvek upraven 24.12.12 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.12.12 23:25

My máme všichni obrovskou ( a upřímnou) radost z krásného plastového domečeku, který ikdyž máme poravdu velký obývák, zabírá značnou plochu a nedá se pořádně hnout :mrgreen:
A velkou radost mám i z mého milovaného parfému. Který mi před měsícem došel a ikdyž jsem věděla, že pod stromečkem bude, tak ho pořád láskyplně očuchávám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
24.12.12 23:27

Pobyt v Tatrách, nemůžu se dočkat:-)

• Citovat
  • Upravit
17226
24.12.12 23:29

U nás klasické očekávané dárky, ale i z ětch je velká radost :lol: Samozřejmě vekou, moc velkou radost máme z 3měsíčního synka :srdce: Nejvíc byl však překvapený náš 3letý syn, když dostal vytouženou myšičku, kterou jsme dlouho nechtěli povolit (máme tu už dost zvířat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
24.12.12 23:31

Nejvetsi radost jsem mela z radosti ditete a z tech uzasne rozzarenych ocich, kdyz si poprve rozdelavala darky ;-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.12.12 23:33

Ja jsem od manzela dostala parfem, krasny nausnice ktery vybral sam a 2 knizky :) a jeste dostanu novej telefon, jen meli modrej a on chce pro me bilej, tak do mesice to si snad ani nezaslouzim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.12.12 23:39
@palapa píše:
Nejvetsi radost jsem mela z radosti ditete a z tech uzasne rozzarenych ocich, kdyz si poprve rozdelavala darky ;-) :palec:
:kytka: :potlesk: :palec:

Příspěvek upraven 24.12.12 v 23:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
24.12.12 23:40

Joo, vlastně mám obrovskou radost z rukavic na zimu, kterými se dá psát SMS na dotykovém mobilu :dance: :dance: Mají speciálně upravené špičky prstů, takže nemusím v mrazu sundavat na psaní vůbec rukavice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.12.12 23:41
@palapa píše:
Nejvetsi radost jsem mela z radosti ditete a z tech uzasne rozzarenych ocich, kdyz si poprve rozdelavala darky ;-) :palec:

Naše malá se zasekla u prvního dárečku a ostatní ji už nezajímaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
24.12.12 23:47
@Chocolate píše:
Naše malá se zasekla u prvního dárečku a ostatní ji už nezajímaly :mrgreen:

Tak to moje se svezla na motorce, z ktere nechtela slezt, ale nakonec si rozebrala i zbytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný