Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak Štědrý den pomalu končí..napadlo mě založit diskusi, jaký nejhezčí(nejzajímavější, nejkurióznější..) dáreček jste našly pod stormečkem? ![]()
Ahoj, naprosto překvapivě sem našla pod stromkem litrovou lahev Morgana, o kterou žádám přítele už dva měsíce (slibuje mi ji z velkoskladu, chtěla jsem si ji vést na silvestra)…a ten pacholek ji celou dobu syslil v autě, mě pořád říkal, že se tam nedostal a pod., já rozčílená, a on mi ji přitom schovával pod stromek ![]()
A překvapivě proto, že my si s chlapem dárky nedáváme…
@Mar__tanka1983 píše:
Ahoj, naprosto překvapivě sem našla pod stromkem litrovou lahev Morgana, o kterou žádám přítele už dva měsíce (slibuje mi ji z velkoskladu, chtěla jsem si ji vést na silvestra)…a ten pacholek ji celou dobu syslil v autě, mě pořád říkal, že se tam nedostal a pod., já rozčílená, a on mi ji přitom schovával pod stromek
A překvapivě proto, že my si s chlapem dárky nedáváme…
Nečekaně jsem dostala od manžela, kromě jiného, župan. Dávala jsem různé typy, ale župan v nich teda nebyl. O to větší bylo moje překvapení, když mi byl
Kdysi jsem dostala ještě jeden. Teď mi prej dal tento, abych už tu hrůzu nenosila. Tak jsem na něj čuměla, jakou hrůzu, když jsem i ten předchozí dostala od něj
. Prej temkrát nebyly ty správné barvy na výběr.
Jinak jsem dostala dárky, o kterých jsem tušila, že je dostanu.
Příspěvek upraven 24.12.12 v 23:27
My máme všichni obrovskou ( a upřímnou) radost z krásného plastového domečeku, který ikdyž máme poravdu velký obývák, zabírá značnou plochu a nedá se pořádně hnout ![]()
A velkou radost mám i z mého milovaného parfému. Který mi před měsícem došel a ikdyž jsem věděla, že pod stromečkem bude, tak ho pořád láskyplně očuchávám
![]()
U nás klasické očekávané dárky, ale i z ětch je velká radost
Samozřejmě vekou, moc velkou radost máme z 3měsíčního synka
Nejvíc byl však překvapený náš 3letý syn, když dostal vytouženou myšičku, kterou jsme dlouho nechtěli povolit (máme tu už dost zvířat).
Nejvetsi radost jsem mela z radosti ditete a z tech uzasne rozzarenych ocich, kdyz si poprve rozdelavala darky
![]()
Ja jsem od manzela dostala parfem, krasny nausnice ktery vybral sam a 2 knizky
a jeste dostanu novej telefon, jen meli modrej a on chce pro me bilej, tak do mesice to si snad ani nezaslouzim ![]()
@palapa píše:
Nejvetsi radost jsem mela z radosti ditete a z tech uzasne rozzarenych ocich, kdyz si poprve rozdelavala darky![]()
Příspěvek upraven 24.12.12 v 23:46
Joo, vlastně mám obrovskou radost z rukavic na zimu, kterými se dá psát SMS na dotykovém mobilu
Mají speciálně upravené špičky prstů, takže nemusím v mrazu sundavat na psaní vůbec rukavice ![]()
@palapa píše:
Nejvetsi radost jsem mela z radosti ditete a z tech uzasne rozzarenych ocich, kdyz si poprve rozdelavala darky![]()
Naše malá se zasekla u prvního dárečku a ostatní ji už nezajímaly ![]()
@Chocolate píše:
Naše malá se zasekla u prvního dárečku a ostatní ji už nezajímaly
Tak to moje se svezla na motorce, z ktere nechtela slezt, ale nakonec si rozebrala i zbytek