Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky potřebovala bych radu.
Žadnou takovouhle diskuzi jsem tu nenašla, tak ji zkusím založit třeba mi někdo odpoví. Jsem v 8 týdnu těhu a už od 5 týdne máme zakázaný sex, je to určitě kuli tomu, že jsem špinila. Jenže s manželem jsme zvyklí se milovat pomalu každý den. Takže je to docela utrpení.
Myslíte, že by mohl vadit i anální sex, když nedosáhnu orgasmu?
Jen se tak trochu potěšit ![]()
Myslím, že by to vadit nemělo, ale určitě je lepší poradit se s lékařem. přece jen jde o miminko. asi bych volila nějakou jinou alternativu uspokojení partnera
Já taky vždycky po sexu špinila, ale Dr mi ho nikdy nezakázal, jen řekl, že to máme dělat opatrně, protože čípek je hodně prokrvený a pak může dojít ke špinění… Análního sexu bych se asi nebála, ale taky opatrně. A jinak máte kdyžtak ještě ruce a ústa ![]()
Zajímavej dotaz
já myslela, že nevadí se udělat ale to šťouchání
anál si myslím ničemu nevadí jinak jestli jse zvyklý denně tak možná chlapa připrav na to, že až z tebe za 30 týdnů bude velryba možná bude po ![]()
Podle mého vadí i anální. Mezi těmi prostory je jen tenká přepážka. Dříve se dokonce stav čípku v těhotenství vyšetřoval přes konečník, takže se čípek může rozdráždit i takto
Radši bych počkala do další kontroly u lékaře, zeptala se ho a třeba už normální sex povolí.
Já teda měla za to, že vadí orgasmus
Že při něm se stahuje děloha a to že je špatně
A proto že se zakazuje sex…
@ikyki píše:
Zajímavej dotazjá myslela, že nevadí se udělat ale to šťouchání
anál si myslím ničemu nevadí jinak jestli jse zvyklý denně tak možná chlapa připrav na to, že až z tebe za 30 týdnů bude velryba možná bude po
Já spíš myslim že neš šťouchání tak vadí při orgasmu ty stahy dělohy. Alespoň tak mi to tvrdil doktor. ![]()
Tak to mě pobavilo
tedy ne ten dotaz, ale to jak sama sobě zkoušíš namluvit že to neskončí orgasmem
Na to je hrozně těžké odpovědět, u někoho se pro jednou nic nestane, moje sestra by Ti řekla no bóže, tak si za měsíc udělám nový. Pak jsou holky co si nový neudělají. Rizikové to prostě je, na druhou stranu potřebu chápu, my roky skákali jak králíci a pak ze dne na den skoro rok šmitec - pak jsme si to tak vynahrazovali, že jsem byla hned v tom a zase bylo prd ![]()
S tim sexem je to takove nejiste. Jeste jsem neslysela ze by po tom nektera potratila. Jasne clovek musi opatrne, ale podle me, kdyz na tebe bude jemnej, tak by to nemelo vadit. A trocha spineni je normalni.
s tim orgasmem to taky nebude tak zhavi. Deloha je kvuli progesteronu tak zrelaxovana ze se stahovat ani nemuze.
My máme také sex zakázaný ale vůbec mě nenapadlo že orgasmus vadí
tak doufám že je vše vpořádku ![]()
@Daduka určitě tady s tebou souhlasím nejvíc. Je to opravdu jen tenká přepážka a raději se poradit se zkušeným lékařem, než s maminkami, jelikož každá to má jinak ![]()
@Nina_M píše:
S tim sexem je to takove nejiste. Jeste jsem neslysela ze by po tom nektera potratila. Jasne clovek musi opatrne, ale podle me, kdyz na tebe bude jemnej, tak by to nemelo vadit. A trocha spineni je normalni.s tim orgasmem to taky nebude tak zhavi. Deloha je kvuli progesteronu tak zrelaxovana ze se stahovat ani nemuze.
No tak jak u koho, me se treba v 2.trimestru pri orgasmu tak „stahovala“ deloha, ze mi to az bylo neprijemne a radsi jsem si ho odpustila ![]()
A můžu se zeptat z jakýho důvodu ho máte zakázaný? A v kolikátém jsi týdnu?
@Almička ahoj no já jsem po et a začínám 5 tt..doktor nam ho nedoporučuje z toho důvodu že by se mohl ohrozit
Pllod ![]()