Zakrslý králík prská a má červené oči

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
2.7.13 12:54

@Timinka takhle to měli ti mý osmáci. Jiřina byl v pohodě a útočil a chudák Felix to odnesl s vykousnutým masem na stehni. Takže jsme Felixe nechali ošetřit a zůstal u nás a Jiřík agresor šel k novým majitelům. Protože pořizovat si ještě jednu klec - ani náhodou. Felix se dožil 11 let, bohužel už tu není a máme jenom psa. Takže ti asi nezbyde nic jinýho, než je nechat oddělený nebo se jednoho zbavit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
2.7.13 13:08

Ach jo. :(

• Citovat
  • Upravit
6230
2.7.13 13:16

@Timinka oba nechat vykastrovat (jednoho nestačí, ten druhý by ho šikanoval) pak by to mělo být v pohodě (myslím, že je to jak u ceny za kocoura, okolo 300,–?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
2.7.13 13:20

@Any83 dekuju holky by to tezce neslY kdybychom jednoho vzali. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2752
2.7.13 13:23

@Any83 to mě nenapadlo. No taky kdo by kastroval myšáky ;) ale s králíkama to jde. Otázka je, zda to pomůže. Tak veterinář by měl poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
2.7.13 13:30

Ahoj, máme dvě králičí holky spolu v kleci, museli jsme je nechat vykastrovat, jinak by se asi sežraly, od té doby klid. kastrace jedné vyšla na 800,ale jsou to samice, tam je to složitější než u samců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
2.7.13 19:43

Mame samečka a samici. Byli spolu v jedne kleci asi mesic. Pak ho ona zacala okusovat. Chlupy z tela. Takze byl nas Milan jako nahac. Oddelili jsme je-kazdy v jine kleci a je klid. Davam je k sobe jen kdyz cistim klece. Myslela jsem si, zekdyz mu trha chlupy tak si chce stavet hnizdo na mlade. Ale 2 mesice v cudu a nic. Mozna ho rafe protoze ji neni schopnej nastekat do boudy nebo uz fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.2.14 12:22

A jak ho máte dlouho? Jestli se Vás nebojí. Náš dupe, když se mu něco nelíbí nebo je vyděšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.2.14 12:26

A dřív to nedělal? My máme dva, jeden to je zlato, sameček, už má 8. Dupe teda pravidelně, nejradši v noci, tak ho musím uklidňovat jak mimčo. :) A druhá, to je samička, ta nedupe, ale útočí, když jí dám ruku před čumák, tak vystartuje. Má pět a dělá to od mala. Výchova u obou stejná, je to ženská. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
10.2.14 12:27

@Kaja-kaja zkus si lehnout na zem a třeba si čti, králíčci jsou zvědaví, přijde se na tebe podívat sám až zjistí, že se nic neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
10.2.14 12:33

Možná se jen něčeho vylekal..já si jen pamatuji, když měl ten starší rok rok a půl, tak to byl šílený puboš, co on vyváděl..:-D…jak píše Dadys, zkus si lehnout a nebo na něj v leže nebo sedě pomalu volat jménem a zkusit nabídnout nějakou oblíbenou dobrotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.7.15 22:11

zakrslý králík

Potřeboval bych se zeptat, můj bratranec má zakrslého králíka a když ho chce vzít do ruky tak mu utíká ale když si ho chci vzít tak je docela klidný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.11.16 21:04

@sony2578 já třeba toho mého klučinu nemůžu vůbec vzít pod bříškem..to mám hned celé ruce poškrábané. Musím ho vzít normálně za kůži nad krkem a pak si ho klidně dám do náruče, nebo posadím na sebe a je to v pohodě. Tak ať to bratranec zkusí takhle :-) normálně ho čapne za volnou kůži a uvidí :-) a ne…nebude ho to bolet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.1.17 08:57

Línání beránka

Ahojky, můj zakrslý králíček(teď mu bude rok) začal teď v zimě hrozně pelichat. Přestane to? máte někdo nějaké zkušenosti?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
21.1.17 09:44

@Ninca91 jojo, nabral zimní srst, ale doma máte teplo, tak ji ztrácí. Ničeho se neboj :) pokud se ti jeví zdravý a čilý, neměli by to být paraziti nebo nějaká jiná škaredá breberka.
Já měla zakrslého kastorexe a ten vždy línal až do úplných lysin v srsti, ale vše bylo v pořádku, veterinář nikdy nenašel žádný kožní problém a králík se dožil 12 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný