Žaludek jako na vodě - 37 tt

3115
30.3.10 15:29

žaludek - 37 tt

Ahoj holky, jsem ve 37tt a v neděli jsem byla trochu víckrát na záchod, ale nebyl to průjem. Celkem to už přešlo. Co ale od té doby pořád citím je žaludek ( nemůžu přijít na to, že bych udělala nějakou dietní chybu), nevracím, ale připomíná mi to tak první trimestr - takovy ten žaludek na vodě, neměla jste to některá taky? Nemůže to být tím, že mimís už hodně tlačí na žaludek? Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
30.3.10 17:10

Mišelo určitě to může být tím, že ti mimiš tlačí na žaludek a od těch kopanců se nedivím, ale moje babička měla nevolnosti první trimestr a pak začala znovu zvracet v 8 měsíci každé ráno jak šla do práce tak prý oblila všechny lampy ve městě, ještě že prý byla už hodně těhotná, jinak prý vypadala jak ochmelka co se nad ránem vrací z hospody. :lol: Jestli máš strach, tak si zavolej k doktorovi pro klid duše. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
30.3.10 19:49

Ahojda tak já jsem ve 33. týdnu a mám úplně stejný problémy a to od té doby, co se mi přihodilo to, že se mi jeden večer udělalo hrozně zle od žaludku, nebo spíš mě hrozně bolelo kolem žaludku. Jestli to byl žlučník nebo co :nevim: no bylo to každopádně dost děsný, šli mi křeče do žaludku a kdyby to bylo o kousek níž tak si myslím že už rodím. Od té chvíle, hlavně večer je mi špatně od žaludku, pocit přeplněnosti a vrací se mi jídlo zpátky, ale nezvracím. Můj syn měl den na tu moji příhodu s žaludkem střevní chřipku /průjem a zvracel/ tak nevím jestli to nemohlo souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
30.3.10 19:51

Taky bych řekla,že tomůže být kopancema od mimi,pokud se nepřidají jiné příznaky,třeba virózy nebo tak.

Neděs se,ale mě se takhle rozbíhal porod,měla jsem jako žaludek na vodě,častější návštěva wc na velkou a do tří hodin začali stahy po 20min.Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.3.10 20:00

Holky tak děkuji za poznatky, no zatím nerodím:-). No virózu to nevypadá i proto, že mi je divně jenom když mám prázdný žaludek, tak jím piškoty a rohlíky, ale je to trošku lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.22 09:04

Ahoj holky…čekám první mimino a už par dní mě trápí žaludek jako na vodě a žáha…měla jsem zřejmě už i poslíčky a včera jsem měla strach, že mě malej rozkope :D dneska pokračuje v protahování…nemám ani moc chuť k jídlu a jsem dost unavená…stalo se to někomu? Nemůže se už blížit porod? :D Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí