Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,má dotaz,právě začínám 13.týden a mám doma asi ještě 20tabletek Femibionu 800,jenže nevím,zda ho brát nebo ne,píšou na něm,že se má brát do konce 12.týdne těhotenství,já se ptala dneska gynekologa,jestli můžu dobrat ty zbývající prášky a pak si koupit Femibion 400 a on říkal,že ten Femibion 800 můžu brát pořád,ale obden,jenže já nevím,když tam píšou jen do 12.týdne,nemám si radši koupit ten slabší tu 400?Do kolikátého týdne jste ten Femibion 800 braly?Moc děkuju za odpověď ![]()
Dělala jsem to přesně tak, jak píšeš, že ti řekl doktor, Femibion 400 je docela drahej a rozdíl je pouze v tom, že je tam méně listovky a navíc ty tabletky s DHA. Místo nich jsem si koupila rybí olej v tabletkách. Výsledek stejný a vyšlo to podstatně levněji ![]()
Klidne to dober.
Ja to kombinovala ze zacatku obden s obycejnou listovkou, po ukoncenem 1. trimestru jsem to brala uz bez listovky navic kazdy druhy den a pak jsem najela na femibion 400 a zhrozila se, kdyz jsem videla, ze je tam o polovinu min tabletek (na baleni do nejde videt, jsou tam totiz tablety femibionu a k tomu se berou jeste tablety myslim DHA - no tablet je tam celkove stejne, ale pak beres 2 naraz)
Ale zustala jsem na nem.
já myslela že se to bere v době těhotenství, nikdy jsem neslyšela žeby se to bralo i v době kojení…