Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, potřebuju uklidnit. ráno mě vzbudila bolest na pravé straně vaječníku. Nevím co to může být.prodělala jsem jeden potrat tak se hned bojím že je to příznak potratu
. nevím jestli jít k DR. a nebo počkat na zítřejší screening jestli je vše OK
. stalo se to některé z Vás?? ![]()
Mě ty vaječníky taky boleli furt a doktorka řikala, že je to dobrý. V 25. týdnu jsem sice skončila na rizikovým, ale kvůli hrozícímu předčasnýmu porodu. Tohle s tím asi nemělo nic společnýho. Jestli máš strach, tak si tam zavolej
Uvidíš, že to bude dobrý ![]()
oblacku, klidně to může být tím že ti roste děloha a napínají se vazy, někdy bolí napravo, někdy nalevo ......mmch, jaká je to bolest píchavá, tupá, nebo nesnesitelná křečovitá bolest, která nepřestává ? ![]()
spíše tupá..žádný křeče jen tím jak na to myslím mi připadá že mě to bolí ještě víc ![]()
volala jsem sestřičce a ta říkala že mám počkat pokud to neustoupí mám přijít
…nechci být plašan-chodím tam pořád na gyndu ![]()
broučku nejsi plašan, to je v těhu normální, mysli na něco pěknýho (já vím to se moc lehko řekne) a pokud to nepřejde, tak bych k dr. zašla, stejně tam máš jít zítra tak co, hlavně, když ti to i sestra řekla…
taky to můžou být větry, to já mívám teď docela často
buď píchavá, nebo tupá, někdy vpravo, někdy vlevo.
Hlavně, že to nejsou křeče
.
já tam taky furt volala. Lepší volat nebo dojít zbytečně než pozdě
. Ale přesně takhle mě to bolelo taky.
holky díky za uklidnění… počkám ještě..můj Dr je tamd nes až odpoledne, takže buď to přejde a nebo půjdu.Hlavně..minule mi sám Dr řekl ať příjdu kdykoli když se mi něco nebude pozdávat
, že od toho tam jsou… a že kdykoli můžeme minimalizovat moje stresy tak to rád udělá! takže se tam půjdu asi nechat uklidnit, a pokud by to byl potrat tak ať to mám co nejrychleji za sebou! Zítra ten screening mám u jiného Dr a tak se mi nechce svěřovat se mu s tím že mě někde bolí atd… raději svému ![]()
Neboj se, bude te dobrý
. Budu ti držet palce, aby ti to dobře dopadlo!
oblacku - aha, tak to jsem nevěděla, že jdeš k jinému dr., no nevadí, však se tam odpoledne zastav, máš super dr., a myslím že bude všechno v pořádku, neboj ![]()
pak nám sem dej vědět ![]()
holky tak vše v pořádku, mimís vypadá už jako mimís a pěkně tam sebou házel
… Dr říkal že vše naprosto v pořádku, že to se to tam všechno tak roztahuje
..jééé jak já mám krásný den…a už mě myslím ani nic nebolí
holky moc díky za podporu papa ![]()
uf, tak to je dobře. mě to bolelo celý těhotenství. doktorka mi řikala, že někdo je citlivější a cítí roztahování dělohy víc. zase jsem na prvorodičku cítila brzy pohyby
. tak teď už si zase můžeš v klidu užívat těhotenství
![]()
No vidíš oblacku, že je to v pohodě, a hned je klidná dušička, co? ![]()
Ahoj ammino, už jsem v 17 týdnu těhotensví a taky mě bolely vaječníky,něco jako před menstruací a nic to není asi to je normální.Teď už řádné boleti jen rostoucí bříško.:o)))