Bolest na vaječníku 11-12tt

8086
30.3.10 07:39

bolest na vaječníku 11-12tt

ahoj holky, potřebuju uklidnit. ráno mě vzbudila bolest na pravé straně vaječníku. Nevím co to může být.prodělala jsem jeden potrat tak se hned bojím že je to příznak potratu :-? . nevím jestli jít k DR. a nebo počkat na zítřejší screening jestli je vše OK :nevim: . stalo se to některé z Vás?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
30.3.10 08:07

Mě ty vaječníky taky boleli furt a doktorka řikala, že je to dobrý. V 25. týdnu jsem sice skončila na rizikovým, ale kvůli hrozícímu předčasnýmu porodu. Tohle s tím asi nemělo nic společnýho. Jestli máš strach, tak si tam zavolej :palec: Uvidíš, že to bude dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
30.3.10 08:15

oblacku, klidně to může být tím že ti roste děloha a napínají se vazy, někdy bolí napravo, někdy nalevo ......mmch, jaká je to bolest píchavá, tupá, nebo nesnesitelná křečovitá bolest, která nepřestává ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.3.10 08:27

spíše tupá..žádný křeče jen tím jak na to myslím mi připadá že mě to bolí ještě víc :think:
volala jsem sestřičce a ta říkala že mám počkat pokud to neustoupí mám přijít :think: …nechci být plašan-chodím tam pořád na gyndu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
30.3.10 08:38

broučku nejsi plašan, to je v těhu normální, mysli na něco pěknýho (já vím to se moc lehko řekne) a pokud to nepřejde, tak bych k dr. zašla, stejně tam máš jít zítra tak co, hlavně, když ti to i sestra řekla…
taky to můžou být větry, to já mívám teď docela často :oops: buď píchavá, nebo tupá, někdy vpravo, někdy vlevo.
Hlavně, že to nejsou křeče :huban: :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
30.3.10 08:39

já tam taky furt volala. Lepší volat nebo dojít zbytečně než pozdě :palec: . Ale přesně takhle mě to bolelo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.3.10 09:17

holky díky za uklidnění… počkám ještě..můj Dr je tamd nes až odpoledne, takže buď to přejde a nebo půjdu.Hlavně..minule mi sám Dr řekl ať příjdu kdykoli když se mi něco nebude pozdávat :nevim: , že od toho tam jsou… a že kdykoli můžeme minimalizovat moje stresy tak to rád udělá! takže se tam půjdu asi nechat uklidnit, a pokud by to byl potrat tak ať to mám co nejrychleji za sebou! Zítra ten screening mám u jiného Dr a tak se mi nechce svěřovat se mu s tím že mě někde bolí atd… raději svému :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
30.3.10 09:36

Neboj se, bude te dobrý :kytka: . Budu ti držet palce, aby ti to dobře dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
30.3.10 10:06

oblacku - aha, tak to jsem nevěděla, že jdeš k jinému dr., no nevadí, však se tam odpoledne zastav, máš super dr., a myslím že bude všechno v pořádku, neboj :hug:
pak nám sem dej vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
30.3.10 15:58

holky tak vše v pořádku, mimís vypadá už jako mimís a pěkně tam sebou házel :dance: :hug: … Dr říkal že vše naprosto v pořádku, že to se to tam všechno tak roztahuje :-) ..jééé jak já mám krásný den…a už mě myslím ani nic nebolí :-D :think: :palec: holky moc díky za podporu papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
30.3.10 16:49

uf, tak to je dobře. mě to bolelo celý těhotenství. doktorka mi řikala, že někdo je citlivější a cítí roztahování dělohy víc. zase jsem na prvorodičku cítila brzy pohyby :-) . tak teď už si zase můžeš v klidu užívat těhotenství :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
30.3.10 17:03

No vidíš oblacku, že je to v pohodě, a hned je klidná dušička, co? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.4.10 07:37

Ahoj ammino, už jsem v 17 týdnu těhotensví a taky mě bolely vaječníky,něco jako před menstruací a nic to není asi to je normální.Teď už řádné boleti jen rostoucí bříško.:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí