Zamčení diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21081
2.11.16 15:02

@Ellusa Nejprve jsem diskusi přejmenovala, hned po té si všimla reakcí a diskusi prolétla a zamkla. Hlášení jsem si všimla až po zamčení diskuse. Každopádně děkuji za nahlášení.

Jinak mimochodem posměšné básničky směřované na uživatele na eMimino nepatří, ať už jsou reakcí na cokoli.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.11.16 15:39
@admin píše:
@Ellusa Nejprve jsem diskusi přejmenovala, hned po té si všimla reakcí a diskusi prolétla a zamkla. Hlášení jsem si všimla až po zamčení diskuse. Každopádně děkuji za nahlášení.

Jinak mimochodem posměšné básničky směřované na uživatele na eMimino nepatří, ať už jsou reakcí na cokoli.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

Děkuji i já za vysvětlení, že nepatří na emimino posměšné verše :palec:. Stejně tak jako sem nepatří vulgární či posměšné příspěvky patřící různým uživatelům v různých diskuzích, které se nerýmují, ale urazit dokáží.

Ano, nechala jsem se unést absurditou uživatelčiných (uživatelových) bludů a mé posměšné verše byly reakcí na tyto příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.11.16 16:21

@admin Prosím o vysvětlení proč nedošlo k odtajnění uživatelky v dnešní úmyslně klamave diskuzi o dávkách pro šest děti. Nejednalo se o žádné citlivé údaje, neb uživatelka sama napsala, ze je téma vymyšlené. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
13.11.16 16:23

@admin Přidávám se k dotazu. Doporučuji, aby si Andrea přečetla jak diskuzi, tak pravidla. Došlo k jasnému zneužití anonymu a v tomto případě se admin chová naprosto svévolně a v rozporu s pravidly.

• Citovat
  • Upravit
66577

Taky se přidávám, chci vědět, co bylo citlivého na dotazu, který byl vymyšlený pro pobavení té dotyčné. Vyloženě to bylo provokační téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
@Tichošlápek píše:
@admin Prosím o vysvětlení proč nedošlo k odtajnění uživatelky v dnešní úmyslně klamave diskuzi o dávkách pro šest děti. Nejednalo se o žádné citlivé údaje, neb uživatelka sama napsala, ze je téma vymyšlené. Děkuji za odpověď

I já se přidávám, protože neřekla nic soukromého akorát si vymýšlela tak nevím co je na tom citlivého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
13.11.16 16:25

@admin ještě dodám, že v takovýchto případech se vždy bez pardonu anonymita netolerovala a zakladatel byl odtajněn. V předmětné diskuzi se zakladatel tématu sám přiznal, že je téma vymyšlené a založeno pouze za účelem provokace.

• Citovat
  • Upravit
21081
13.11.16 16:30

@Poison Eve

Dobrý den,

celou diskusi jsme nečetla. Bohužel není v mých silách číst celou takto rozsáhlou dikusi. Příspěvek, kde uživatelka přiznává, že jde o fiktivní informace můžete nahlásit. V případě že tak bude, anonymitu ráda zruším.

Hezký den
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.11.16 16:34
@admin píše:
@Poison Eve

Dobrý den,

celou diskusi jsme nečetla. Bohužel není v mých silách číst celou takto rozsáhlou dikusi. Příspěvek, kde uživatelka přiznává, že jde o fiktivní informace můžete nahlásit. V případě že tak bude, anonymitu ráda zruším.

Hezký den
Andrea

Nahlášeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.11.16 16:34
@admin píše:
@Poison Eve

Dobrý den,

Hezký den
Andrea

to si děláte jako už legraci nebo co??? Bylo tam x příspěvků kde jste byly zmíněné s vysvětlením proč, zakladatelka se sama přiznala že si dělala legraci, stím, že my ostatní bychom měli jít a věnovat se dětem… no tak to vaše vyjádření mi hnulo žlučí o dost víc, než založení fiktivního tématu kdy se zakladatelka nudí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
13.11.16 16:35

Díky za nahlášení,

problém vyřeším. :kytka:

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.11.16 16:35

6 dětí a dávky…Nic citlivého ani osobní to asi nebude, když si vymýšlela…Nechápu proč se nenapíše, kdo to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59513
13.11.16 16:37

@LuSof :palec: jen jestli to nebyl sám admin :mrgreen: :mrgreen: nic citlivého to nebylo a pokud je to dlouholetá uživatelka tak o to větší sranda že tady bude psát kdo je tady kolik času :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.11.16 16:37
@medunka23 píše:
to si děláte jako už legraci nebo co??? Bylo tam x příspěvků kde jste byly zmíněné s vysvětlením proč, zakladatelka se sama přiznala že si dělala legraci, stím, že my ostatní bychom měli jít a věnovat se dětem… no tak to vaše vyjádření mi hnulo žlučí o dost víc, než založení fiktivního tématu kdy se zakladatelka nudí :zed: :zed:

Přesně tak…Kdo to celý četl, asi pochopí, že zakladatelka urážela spíš nás matky :D ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
13.11.16 16:38

Dobrý den,

téma beru jako uzavřené. Není třeba situaci dále rozvádět.

Děkuji
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová