Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tichošlápek píše:
@admin Prosím o vysvětlení proč nedošlo k odtajnění uživatelky v dnešní úmyslně klamave diskuzi o dávkách pro šest děti. Nejednalo se o žádné citlivé údaje, neb uživatelka sama napsala, ze je téma vymyšlené. Děkuji za odpověď
I já se přidávám, protože neřekla nic soukromého akorát si vymýšlela tak nevím co je na tom citlivého ![]()
@admin ještě dodám, že v takovýchto případech se vždy bez pardonu anonymita netolerovala a zakladatel byl odtajněn. V předmětné diskuzi se zakladatel tématu sám přiznal, že je téma vymyšlené a založeno pouze za účelem provokace.
Dobrý den,
celou diskusi jsme nečetla. Bohužel není v mých silách číst celou takto rozsáhlou dikusi. Příspěvek, kde uživatelka přiznává, že jde o fiktivní informace můžete nahlásit. V případě že tak bude, anonymitu ráda zruším.
Hezký den
Andrea
@admin píše:
@Poison EveDobrý den,
celou diskusi jsme nečetla. Bohužel není v mých silách číst celou takto rozsáhlou dikusi. Příspěvek, kde uživatelka přiznává, že jde o fiktivní informace můžete nahlásit. V případě že tak bude, anonymitu ráda zruším.
Hezký den
Andrea
Nahlášeno
@admin píše:
@Poison EveDobrý den,
Hezký den
Andrea
to si děláte jako už legraci nebo co??? Bylo tam x příspěvků kde jste byly zmíněné s vysvětlením proč, zakladatelka se sama přiznala že si dělala legraci, stím, že my ostatní bychom měli jít a věnovat se dětem… no tak to vaše vyjádření mi hnulo žlučí o dost víc, než založení fiktivního tématu kdy se zakladatelka nudí
![]()
6 dětí a dávky…Nic citlivého ani osobní to asi nebude, když si vymýšlela…Nechápu proč se nenapíše, kdo to je..
@LuSof
jen jestli to nebyl sám admin
nic citlivého to nebylo a pokud je to dlouholetá uživatelka tak o to větší sranda že tady bude psát kdo je tady kolik času
![]()
@medunka23 píše:
to si děláte jako už legraci nebo co??? Bylo tam x příspěvků kde jste byly zmíněné s vysvětlením proč, zakladatelka se sama přiznala že si dělala legraci, stím, že my ostatní bychom měli jít a věnovat se dětem… no tak to vaše vyjádření mi hnulo žlučí o dost víc, než založení fiktivního tématu kdy se zakladatelka nudí![]()
Přesně tak…Kdo to celý četl, asi pochopí, že zakladatelka urážela spíš nás matky
![]()
Dobrý den,
téma beru jako uzavřené. Není třeba situaci dále rozvádět.
Děkuji
Andrea
@admin píše:
Díky za nahlášení,problém vyřeším.
Andrea
prosím, hlavně odtajněte zakladatelku v celé diskuzi a diskuzi nemažte, bylo by fajn vědět a hlavně dohledat, kdo si tak blbou legraci dělá, dáli se tomu říkat legrace
@medunka23
Dobrý den,
uživatelku jsem odtajnila a její účet za troll dočasně zablokovala. Diskusi jsem uzamkla ale ponecháme ji.
Hezký den
Andrea
Paní Andreo,
držíte ochrannou ruku nad lidmi, kteří trollováním snižují úroveň těchto stránek. Stalo se z nich rejdiště provokatérů, provokačních a ubohých diskusí o h…ech nebo vytékajícím spermatu z konečníku…Toto už dávno není rodinný web, ale místo, které připomíná úrovní témat a příspěvků 4.cenovou skupinu. Když to srovnám třeba s kultivovanou www.rodina.cz, je to k zamyšlení, kam to tady došlo. Je mi z toho smutno a jsem znechucená.
Již je odtajněna a taky má teda docela dost příspěvků, jsem ráda že se odtajnila ta která se nejvíc nudí ![]()
@Milka111 píše:
Již je odtajněna a taky má teda docela dost příspěvků, jsem ráda že se odtajnila ta která se nejvíc nudí
Tak tak ![]()