Zamčení diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
5.1.17 12:58

Asi si koleduju o ban, ale ta prosba adminů o utišení diskuze ohledně duplicity nicků je fakt báječná. Přemýšlím, co nebo koho mi to jen připomíná? :think:

I my děkujeme za pochopení,
uživatelka radúna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152228
5.1.17 13:54
@radúna píše:
Asi si koleduju o ban, ale ta prosba adminů o utišení diskuze ohledně duplicity nicků je fakt báječná. Přemýšlím, co nebo koho mi to jen připomíná? :think:I my děkujeme za pochopení,
uživatelka radúna.

Já nevěřím svým očím 8o všichni včetně admina víme že Lenye je Jajsem, ale budeme dělat že ne? :think: dobrá magořina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.1.17 14:18
@jajsem píše: Řešení probíhá už dávno, ale bohužel k rozsáhlosti a hodně velké komplikovanosti trvá dlouho. Holt to není zlomená noha. Co když v rámci určitých procesů jde i o názory na příběhy staršího data? Emimino nezakazuje, že tu nelze psát o věcech starých třeba 20 let. Vím, že historie se nedá změnit, ale poučit z ní se dá rozhodně, případně si potvrdit, že to vnímání a cítění bylo správné (zvláště, je-li zakomponován manipulátor).
Jedna moje známá prožívá obdobný příběh (taky je v tom tyran a manipulátor) - je neskutečné, jak je to stejné, učebnicové… a sama taky čeká dva roky, než to bude moci řešit - prostě to někdy nejde ráz na ráz. A některé příběhy byly „její“. Anonymně komunitně nám i s dalšími to dává sílu jít dál a vymanit se, ty, kterým se to nepodvedlo, jsou po smrti (Monyová, v okolí vím o dalších dvou případech, ne vždy je to vražda).Znovu opakuji, velmi škodlivý je ten zbytečný hon na čarodějnice. Ellusin bývalý partner se taky špatně dovolává svých práv, ačkoliv o něm kdysi dikutovala jako o narcisovi, objektivní pravda může být někde jinde…

Tak za prvé: fakt jsem nevěděla, že jsi čarodějnice.
Za druhé: nikdo tě nehoní. Jen někdo napíše, že jsi to ty a je klid. Čím déle se tu budeš rozohňovat, tím více lidé tě bude poznávat a nenaletí se svými radami, které v podstatě nepotřebuješ.
A dost mě mrzí, jak se tu projevuješ. Sice jsem si myslela, že píšeš hlouposti, ale že je to tím, že máš nějaký psychický problém a že jsi v podstatě chytrá ženská. Teď jsem se podívala, co jsi vyplodila zde a musím říct, že jsem si to myslela špatně.
Jsi fakt marná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5598
5.1.17 14:59

Koukám, že Lenye alias jajsem řádí bez kapky studu. 8o 8o :mrgreen:
No a admini opět nepřekvapili.
Tady to jde fakt od desíti k pěti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.1.17 16:39
@Kobliha51 píše:
Tak za prvé: fakt jsem nevěděla, že jsi čarodějnice.
Za druhé: nikdo tě nehoní. Jen někdo napíše, že jsi to ty a je klid.
Čím déle se tu budeš rozohňovat, tím více lidé tě bude poznávat a nenaletí se svými radami, které v podstatě nepotřebuješ.
A dost mě mrzí, jak se tu projevuješ. Sice jsem si myslela, že píšeš hlouposti, ale že je to tím, že máš nějaký psychický problém a že jsi v podstatě chytrá ženská. Teď jsem se podívala, co jsi vyplodila zde a musím říct, že jsem si to myslela špatně.
Jsi fakt marná. :zed:

http://smileys.cz/…ys-cz-54.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.1.17 16:45

Mě by spíš zajímalo, když „spory mezi uživatelkami nepatří do diskuze na Emimino“, kde se to tedy má řešit, když se znají jen přes EM?
To si mají domluvit nějaký společný sraz v kavárně, kde si to vyříkají za přítomnosti admina, aby zůstala zachovaná objektivita…nebo jak? :think:
Děkuji za info. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.1.17 16:47

@Ellusa jj, poslední dvě věty jsou boží :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.1.17 17:13
@Malaga píše:
Mě by spíš zajímalo, když „spory mezi uživatelkami nepatří do diskuze na Emimino“, kde se to tedy má řešit, když se znají jen přes EM?
To si mají domluvit nějaký společný sraz v kavárně, kde si to vyříkají za přítomnosti admina, aby zůstala zachovaná objektivita…nebo jak? :think:
Děkuji za info. M.

hlasuji pro tu kavárnu, ale jen za podmínky, že si Lenye sebou vezme manžela i s křečkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.1.17 19:56
@Malaga píše:
Děkuji za info. M.

Já četla v kravíně :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.1.17 19:58
@Lady Bee píše:
Já četla v kravíně :mrgreen: :lol:

koneckonců je tam taky teplo ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.1.17 20:14
@Malaga píše:
koneckonců je tam taky teplo ne? ;)

Je, ale mám obavu, že bychom se tam nevešli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.1.17 20:16
@Lady Bee píše:
Je, ale mám obavu, že bychom se tam nevešli :mrgreen:

myslíš, že do kavárny se vejde víc bab než do kravína? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
5.1.17 20:17

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já chtěla napsat, že v kavárně nekuřácké. Ale ten kravím je lepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jedna pecka lepší než druhá :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.1.17 20:19
@Malaga píše:
myslíš, že do kavárny se vejde víc bab než do kravína? :lol:

Bab se vejde víc do kavárny a do kravína zase víc krav :mrgreen: záleží na tom jak by byL každej soudnej :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
5.1.17 20:20
@radúna píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já chtěla napsat, že v kavárně nekuřácké. Ale ten kravím je lepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jedna pecka lepší než druhá :palec: :palec: :palec:

Já jsem pro nekuřáckej kravín :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová