Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi si koleduju o ban, ale ta prosba adminů o utišení diskuze ohledně duplicity nicků je fakt báječná. Přemýšlím, co nebo koho mi to jen připomíná? ![]()
I my děkujeme za pochopení,
uživatelka radúna.
@radúna píše:
Asi si koleduju o ban, ale ta prosba adminů o utišení diskuze ohledně duplicity nicků je fakt báječná. Přemýšlím, co nebo koho mi to jen připomíná?I my děkujeme za pochopení,
uživatelka radúna.
Já nevěřím svým očím
všichni včetně admina víme že Lenye je Jajsem, ale budeme dělat že ne?
dobrá magořina…
@jajsem píše: Řešení probíhá už dávno, ale bohužel k rozsáhlosti a hodně velké komplikovanosti trvá dlouho. Holt to není zlomená noha. Co když v rámci určitých procesů jde i o názory na příběhy staršího data? Emimino nezakazuje, že tu nelze psát o věcech starých třeba 20 let. Vím, že historie se nedá změnit, ale poučit z ní se dá rozhodně, případně si potvrdit, že to vnímání a cítění bylo správné (zvláště, je-li zakomponován manipulátor).
Jedna moje známá prožívá obdobný příběh (taky je v tom tyran a manipulátor) - je neskutečné, jak je to stejné, učebnicové… a sama taky čeká dva roky, než to bude moci řešit - prostě to někdy nejde ráz na ráz. A některé příběhy byly „její“. Anonymně komunitně nám i s dalšími to dává sílu jít dál a vymanit se, ty, kterým se to nepodvedlo, jsou po smrti (Monyová, v okolí vím o dalších dvou případech, ne vždy je to vražda).Znovu opakuji, velmi škodlivý je ten zbytečný hon na čarodějnice. Ellusin bývalý partner se taky špatně dovolává svých práv, ačkoliv o něm kdysi dikutovala jako o narcisovi, objektivní pravda může být někde jinde…
Tak za prvé: fakt jsem nevěděla, že jsi čarodějnice.
Za druhé: nikdo tě nehoní. Jen někdo napíše, že jsi to ty a je klid. Čím déle se tu budeš rozohňovat, tím více lidé tě bude poznávat a nenaletí se svými radami, které v podstatě nepotřebuješ.
A dost mě mrzí, jak se tu projevuješ. Sice jsem si myslela, že píšeš hlouposti, ale že je to tím, že máš nějaký psychický problém a že jsi v podstatě chytrá ženská. Teď jsem se podívala, co jsi vyplodila zde a musím říct, že jsem si to myslela špatně.
Jsi fakt marná. ![]()
Koukám, že Lenye alias jajsem řádí bez kapky studu.
![]()
No a admini opět nepřekvapili.
Tady to jde fakt od desíti k pěti ![]()
@Kobliha51 píše:
Tak za prvé: fakt jsem nevěděla, že jsi čarodějnice.
Za druhé: nikdo tě nehoní. Jen někdo napíše, že jsi to ty a je klid. Čím déle se tu budeš rozohňovat, tím více lidé tě bude poznávat a nenaletí se svými radami, které v podstatě nepotřebuješ.
A dost mě mrzí, jak se tu projevuješ. Sice jsem si myslela, že píšeš hlouposti, ale že je to tím, že máš nějaký psychický problém a že jsi v podstatě chytrá ženská. Teď jsem se podívala, co jsi vyplodila zde a musím říct, že jsem si to myslela špatně.
Jsi fakt marná.
Mě by spíš zajímalo, když „spory mezi uživatelkami nepatří do diskuze na Emimino“, kde se to tedy má řešit, když se znají jen přes EM?
To si mají domluvit nějaký společný sraz v kavárně, kde si to vyříkají za přítomnosti admina, aby zůstala zachovaná objektivita…nebo jak? ![]()
Děkuji za info. M.
@Malaga píše:
Mě by spíš zajímalo, když „spory mezi uživatelkami nepatří do diskuze na Emimino“, kde se to tedy má řešit, když se znají jen přes EM?
To si mají domluvit nějaký společný sraz v kavárně, kde si to vyříkají za přítomnosti admina, aby zůstala zachovaná objektivita…nebo jak?
Děkuji za info. M.
hlasuji pro tu kavárnu, ale jen za podmínky, že si Lenye sebou vezme manžela i s křečkama…
@Malaga píše:
To si mají domluvit nějaký společný sraz v kavárně, kde si to vyříkají za přítomnosti admina, aby zůstala zachovaná objektivita…nebo jak?
Děkuji za info. M.
Já četla v kravíně
![]()
@Lady Bee píše:
Já četla v kravíně![]()
koneckonců je tam taky teplo ne? ![]()
@Malaga píše:
koneckonců je tam taky teplo ne?
Je, ale mám obavu, že bychom se tam nevešli ![]()
@Lady Bee píše:
Je, ale mám obavu, že bychom se tam nevešli
myslíš, že do kavárny se vejde víc bab než do kravína? ![]()
![]()
Já chtěla napsat, že v kavárně nekuřácké. Ale ten kravím je lepší
![]()
Jedna pecka lepší než druhá
![]()
@Malaga píše:
myslíš, že do kavárny se vejde víc bab než do kravína?
Bab se vejde víc do kavárny a do kravína zase víc krav
záleží na tom jak by byL každej soudnej
![]()
@radúna píše:![]()
![]()
![]()
Já chtěla napsat, že v kavárně nekuřácké. Ale ten kravím je lepší![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedna pecka lepší než druhá![]()
![]()
Já jsem pro nekuřáckej kravín
![]()