Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malaga píše:
Asi si taky koleduji, ale v čem myslíte, že je příčina selhání adminek? Nedostatečná kontrola ze strany jejich nadřízených nebo uvolnění posuzování porušení pravidel ev. to, že jsou zavaleny pracovními povinnostmi?
A ty z vás, které jsou „služebně starší“ - střídají se adminky anebo je jejich tým dlouhodobě stabilní?
Vadí mi teda ta jejich nejednotnost…
mě prijde, že se dost mění a hlavně každá reaguje úplně jinak ve stejné situaci. Me by zajímalo co ještě krom zkontrolování diskuze maji na práci. Jako pokud pouze tu kontrolu, nemelo by se stát, že ostatní anonym tak jako se to stalo u jaylee (jiní tablet mi to opravuje na malásek). Pokud dělají ještě kopu další jiné práce, jsem ochotná pochopit, že se chyba občas stane i když tedy by neměla až v takové míře jako se to stává poslední dobou
@Ellusa píše:
Neprofesionalita, neochota nejprve dvakrát měřit, než vystřelí, ale jen v případě některých uživatelů vs. výhrůžky a zastrašování - viz co předvedli včera a dnes, to považuji za jedno z vrcholných čísel. Neschopnost/neochota si diskuze nejprve přečíst, vyhodnotit, pak teprve přijímat nějaká opatření, viz opět to včera, nebo třeba odtajnění JayLee, to byl taky
![]()
. A souhlasím s tím, co psala @Lady Bee, nadřazenost a vrchnostenský přístup namísto partnerství s uživateli
.
Souhlasím a dost silně uvažuji o dalším řešení, tohle se prostě nemůže nechat jen tak. Netrvá to totiž měsíc.
S dovolením přidám taky svou troškou do mlýna. Včera jsem se na základě zde zmiňované diskuze podívala na historii lenye/jajsem a během pár minut jsem měla jasno. Načež jsem napsala pouze sz adminům, co to má znamenat, že chtějií diskuzi zamknout a smazat, namísto toho, aby odtajnili anonym, který byl totálně mimo.
Odpovědí mi bylo téměř identické co poslali @Ellusa .
Dále jsem jim psala, z jakého titulu vyhrožují Elluse a Babe a na to nereagovali vůbec.
Je to mazec. Take by mne velmi zajímalo, co mají jiného na práci? Jelikož mi napsali, že soukromé spory neřeší. Zde ale nikde nejde o soukromý spor, ale o naprostou degradaci a snížování úrovně celého webu. Pokud já za 5min jsem schopná zjistit, že dotyčná nemocná pani si tu z lidí dělá dobrý den a ještě má tu drzost se zaštiťovat adminy
co potom je prací admina? Myslím, že držení určité „prestiže stránek“ je jedna z hlavních…
Nechápu a celkem mě to zaráží. Když tu dlouho procházelo zlo od jistého pána, říkala jsem si, že je to třeba jen shoda okolností. Pak to nesmyslné odtajnění JL. Teď toto…Nevím, buď admini takto zoufale chtějí „rozvířit“ vody a nebo těžce nezvládají svou práci ![]()
Tak či tak to vede pouze k nechuti někomu poradit. A o čem jiném by měl tento web v podstatě být?
Kdyby jsem dámy dostala banán za tento výlev, posílám
![]()
@saadet buď ráda za banánek, víš, jak jsou drahé? Ať dají nějaký bio. ![]()
@saadet píše:
S dovolením přidám taky svou troškou do mlýna. Včera jsem se na základě zde zmiňované diskuze podívala na historii lenye/jajsem a během pár minut jsem měla jasno. Načež jsem napsala pouze sz adminům, co to má znamenat, že chtějií diskuzi zamknout a smazat, namísto toho, aby odtajnili anonym, který byl totálně mimo.Odpovědí mi bylo téměř identické co poslali @Ellusa .
Dále jsem jim psala, z jakého titulu vyhrožují Elluse a Babe a na to nereagovali vůbec.
Je to mazec. Take by mne velmi zajímalo, co mají jiného na práci? Jelikož mi napsali, že soukromé spory neřeší. Zde ale nikde nejde o soukromý spor, ale o naprostou degradaci a snížování úrovně celého webu. Pokud já za 5min jsem schopná zjistit, že dotyčná nemocná pani si tu z lidí dělá dobrý den a ještě má tu drzost se zaštiťovat adminy
co potom je prací admina? Myslím, že držení určité „prestiže stránek“ je jedna z hlavních…
Nechápu a celkem mě to zaráží. Když tu dlouho procházelo zlo od jistého pána, říkala jsem si, že je to třeba jen shoda okolností. Pak to nesmyslné odtajnění JL. Teď toto…Nevím, buď admini takto zoufale chtějí „rozvířit“ vody a nebo těžce nezvládají svou práci
Tak či tak to vede pouze k nechuti někomu poradit. A o čem jiném by měl tento web v podstatě být?
Kdyby jsem dámy dostala banán za tento výlev, posílám![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amen
![]()
@Ellusa píše:
Ani, víš, co je ještě hodně vtipné? Pár lidí mi napsalo, co jim admini včera dopoledne sdělili - tedy že příště zablokují mě, ačkoli ti lidi jim psali o řešení toho, jak JajsemLenye útočí na mne. A další vtip dne je, že neměli vůbec odvahu toto napsat do SZ, kterou mi poslali ve stejnou dobu, mně poslali jen ten milý vzkaz, který jsem tu plně ocitovala![]()
![]()
. Takže nejen že nesplnili to, co sami napsali, viz výše, tedy že jí zablokují definitivně, ale současně ani neměli odvahu mi sdělit, že hodlají za to, že na ni upozorňuji, zablokovat mne, zbaběle to sdělili lidem, kteří si stěžovali na chování té bytosti ke mně (to neumí číst, že nevěděli, na co si ti lidi stěžovali???) a pozměnili svůj příspěvek v té diskuzi, aniž by mne však aspoň korektně označili, takže kdyby mne na to lidi tady neupozornili, nebo mi nepřeposlali ty zprávy, co jim admini poslali, tak to, že mi hrozí okamžitým banem za to, že upozorňuji s koblihou na lhářku, ani nevím
![]()
![]()
![]()
.
Čím dál tím líp
![]()
![]()
Dbrý den,
uživatelka @Ellusa nám napsala s rozhořčením, že jsme zde neuvedli jasné vyádření. Pro všechny, kteří se touto situací zabývají:
Uživatelka Ellusa nezakládala žádný duplicitní nick. S ickem Lenye nemá co do činění. Nick Lenye byl duplicitním nickem uživatelky @jajsem. Všechny jinak uváděné skutečnosti nejsou pravdivé.
Zaměňování podobných skutečností bud ev budoucnu řešeno banem.
Přeji hezký den
Andrea
@admin píše:
Dbrý den,uživatelka @Ellusa nám napsala s rozhořčením, že jsme zde neuvedli jasné vyádření. Pro všechny, kteří se touto situací zabývají:
Uživatelka Ellusa nezakládala žádný duplicitní nick. S ickem Lenye nemá co do činění. Nick Lenye byl duplicitním nickem uživatelky @jajsem. Všechny jinak uváděné skutečnosti nejsou pravdivé.
Přeji hezký den
Andrea
A to jaké jestli se mohu zeptat?
Konečně je tu napsáno, že Elluša nemá s tou pohádkářkou nic společného a že lenye opravdu přešla na jajsem. To ovšem znamená, že jajsem tu bude opět jako anonymní, aby mohla zase tahat lidi za nos. Uvidíme.
Jinak mě zaujala přesně ta věta, co zaujala @Lady Bee. To je opět napsáno tak, že význam se může týkat čehokoliv a může být zamířen proti komukoliv.
Moje poučení na závěr je, že spravedlivost nemusí vždy zvítězit a blázni mají zelenou. ![]()
@admin píše:
Dbrý den,uživatelka @Ellusa nám napsala s rozhořčením, že jsme zde neuvedli jasné vyádření. Pro všechny, kteří se touto situací zabývají:
Přeji hezký den
Andrea
hezky napsáno… to se dá pochopit tolika způsoby, až to pěkné není… po tomhle všem bych čekala méně alibismu a více konkrétních informací… protože takhle to může akorát kdokoliv použít proti komukoliv… (a že všichni víme, kdo proti komu)
@admin …Všechny jinak uváděné skutečnosti nejsou pravdivé. …
Jake konkretni uvadene skutecnosti nejsou pravdive?
Urcite zustane otazka bez odpovedi. Tim jsem si jista.
Jinak obrat „skutecnosti nejsou pravdive“
. Bud je neco skutecnost nebo to je nepravdive, ale oboji zaroven? ![]()
@admin píše:
Přeji hezký den
Andrea
Čili jinými slovy, nezbývá než toho trolla neustále a pořád hlásit, protože jsem si celkem jistá, že ji (ho) to bavit nepřestane a neustále tu bude zakládat lživé dotazy a prosby o radu… ![]()