Zamčení diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
4.1.17 17:55
@admin píše:
Dobrý den,

pokud máte podezření, že někdo v současnosti vystupuje na webu pod více nicky nebo nějakým jiným způsobem porušuje pravidla, napište nám prosím, o jaké nicky se jedná a my je prověříme. :kytka:

adminka Zuzka

tak ale když jste odpovídali Elluse a Koblize, tak jste věděli, že se jedná o tu samou uživatelku… a nechali to být… nebo pro ni snad neplatí podmínky užití emimina?

Konkrétně tenhle bod: Po smazání účtu je přístup na web blokován a nelze se již znovu registrovat pod stejným, ani jiným nickem. O případných výjimkách rozhoduje administrátor.

Nebo má právě ona uživatelka tu výjimku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.1.17 17:58

@Ellusa jo a že máme zakládat diskuze a psát jen komentáře s informační hodnotou… jeden čas velmi oblíbené téma… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
4.1.17 18:00
@Ellusa píše:
To si nemyslím :mrgreen: :mrgreen:. Tato jako přes kopírák, dostala jsem na ni typ do SZ, neb fakt nečtu všechny diskuze zde, ale jak je vidět, poznává ji i mnoho dalších :mrgreen: :mrgreen: https://www.emimino.cz/…ovat-277734/

Já si začínám myslet, že to je snad nějaká cáklá kámoška adminů :lol: a teď vážně… evidentně je to troll, trolling se tu může, jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
4.1.17 18:02
@Regina Hero píše:
@Ellusa jo a že máme zakládat diskuze a psát jen komentáře s informační hodnotou… jeden čas velmi oblíbené téma… ;)

Přesně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
4.1.17 18:16
@Ellusa píše:
Považuji za největší drzost to, že si dovolila tvrdit, že jajsem není Lenye, přitom dobře věděla, že lže, a ještě se k tomu dovolávat adminů. To je nehorázné. Chtít si nechat posvětit lhaní od těch, kteří jí ten původní účet sami pro duplicitu zrušili, je mimo mé chápání. Takže i proto se adminů ptám zde a nechci to nechat zapadnout, protože to je do očí bijící porušení pravidel plus už samo založení účtu je v rozporu, viz co psala @Regina Hero. Nevím, jestli je tak vyšinutá, nebo si je tak sebejistá svou neotřesitelnou pozicí :think: :nevim: :nevim:

Je dobře, že to nenecháš zapadnout. Mě docela zarazilo to, že vás označila za stalkery a admin jí to svým nesmyslným uzamčením ještě posvětil. Takže @admin rádi bychom už vyjádření a řešení této situace. A neví taková ta omáčka okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
5.1.17 00:16

Dobrý den,

Je na každém uživateli jakou diskusi založí (pokud je slušná) stejně tak je na uživatelích komu a jak odpoví (opět v mezích slušného chování).

Není v našich silách ověřovat zda jsou příběhy nebo dotazy uživatelek založené na pravdě. (Každý z nás má tu svou pravdu :) ) Řídíme se tak hlavně dodržováním pravidel eMimina.

Chápeme ale, že „záměna nicků“ je nepřijtelná. V případě že uživatelka @jajsem opět bude pozměňovat informace, které jsme jako admini schopní ověřit v systému, bude její profil blokován a smazán.

Přeji hezký den :kytka:
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 07:30
@Ellusa píše: … a že tu nejsou k řešení osobních sporů a vše je sluníčkové :mrgreen: :mrgreen:. Jo, přesně to mi vadí, X variant popisu rodinné situace, jednou jsou manželé, v další se rozvádí, ve třetí jsou rozvedení, jindy se to týká kamarádky, nebo to je o dětech, syn, dcera, v nějakých dokonce ještě nějaké mladší dítě, jednou spolu jedou na dovolenou, v další řeší alimenty a chlapa, který nechce na syna platit, milenky,… ztráta času. Není to osobní, ale nemám ráda, když někdo dělá z ostatních blbce, kteří se mu v dobré víře snaží poradit, pomoci, přitom ztrácí čas s lhářkou, která se tím snad baví :nevim: :nevim:. Blokovat by museli všechny IP adresy, ze kterých se hlásí, nick si založí klidně další, ona je otrlá. Pokud je to teda vůbec ona a ne chlap, jak tam kdosi už taky vtipně napsal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Dobrá sci - fi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 07:47
@admin píše:
Dobrý den,

Je na každém uživateli jakou diskusi založí (pokud je slušná) stejně tak je na uživatelích komu a jak odpoví (opět v mezích slušného chování).

Není v našich silách ověřovat zda jsou příběhy nebo dotazy uživatelek založené na pravdě. (Každý z nás má tu svou pravdu :) ) Řídíme se tak hlavně dodržováním pravidel eMimina.

Chápeme ale, že „záměna nicků“ je nepřijtelná. V případě že uživatelka @jajsem opět bude pozměňovat informace, které jsme jako admini schopní ověřit v systému, bude její profil blokován a smazán.

Přeji hezký den :kytka:
Andrea

Rozumím tomu, že si někdy uživatelky ze zoufalství založí druhý nick, protože ty útoky na ně od diskutujících uživatelek jsou nesnesitelné a urážející.

Ničení každé diskuze, kterou jsem tu založila, je pro zdejší diskutující už asi takovým sportem. mockrát jsem psala, aby, pokud je to nebaví, nereagovaly, ale marně. Nechápu, proč to dělají, ostatně hon na čarodějnice je tu docela frekventovaná zábava (viz jiné včerejší diskuze).

A pravdivost informací v příspěvku? Každá i sebeobjektivněji podaná výpověď je vždy subjektivní. Navíc v tomto foru se opravdu nevyplácí uvádět konkrétní informace, a to nejen z výše uvedených důvodů. Víc diskutujících v různých diskuzích se přiznalo, že některá fakta pozměňuje a já to naprosto chápu. A založit diskuzi tady mohu na jakékoliv téma, klidně mohu tvrdit, že se mě to týká a bude to problém kamarádky (a nebo naopak) - pořád je to (slušná) diskuze na nějaké téma, v níž by se mělo diskutovat nad problémem a ne slídit, jestli náhodou zakladatel neuvedl někdy něco jiného. Což se tady děje.

Adminy prosím, aby opravdu potíraly diskutující, kteří o ostatních se vyjadřují jako o lhářích, pohádkářích a podobně. Jsou to urážky, ničím nepodložené. Všichni tu diskutují anonymně (i když mají nick :mrgreen: ), takže dokázat, že diskutující lže je téměř nemožné. Snad jen kdyby tvrdil, že u nich v Lidlu stojí rohlík 20 Kč.

A Kobliha - když do každé diskuze píše, že to založila Lenye? Podle mne stalker je, protože už toto sdělení je off topic. A co si budeme povídat, zase to změní téma založené diskuze - nebo je to jinak @admin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 07:50
@Ellusa píše:
Děkuji. I proto se ptám na to, co jsem naformulovala body výše :nevim:. Admini se domnívají, že vše vyřeší smazáním diskuze, to je klasické strkání hlavy do písku :nevim:. Přitom pravdu máme my a oni to dobře ví.

Všechno ví, všechno zná, jasně. Elluso, je mi tě líto - považovala jsem tě za inteligentní vzdělanou ženu, ale tyto výroky svědčí o něčem jiném. Jak malá s kyblíčkem na písku - a já mám pravdu, a já mám pravdu - diskuzi o narcisovi jsi myslím taky zakládala ty, že? Že by i nějaký vnitřní problém :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 07:51
@Ellusa píše:
To si nemyslím :mrgreen: :mrgreen:. Tato jako přes kopírák, dostala jsem na ni typ do SZ, neb fakt nečtu všechny diskuze zde, ale jak je vidět, poznává ji i mnoho dalších :mrgreen: :mrgreen: https://www.emimino.cz/…ovat-277734/

jsou typy a tipy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 07:54
@radúna píše:
Já myslím, že se nám opět dostane odpovědi, že podezřelé uživatele a příspěvky máme hlásit, admin to prověří… :think: :lol:.

No, možná by ta blokace pomohla, pokud kočka spamuje pořád dokola pod různými nicky, ale admin ji nechá dál aktivní.

Ale tak na pytel je, že jak píše @Ellusa : vždycky se najde někdo, kdo ji nepozná a nebo nezná a jak blbec si plácá játra (mmch boží výraz, co jsem tu četla někde :lol: ) a s dobrou vůlí té lhářce poradí. Spousta ji pozná a naštěstí odhalí.
Ale někteří si pak připadají jak pitomci, že se snaží poradit někomu, kdo si jen vymýšlí.

Milá diskutující, kde bereš jistotu, že je to vymyšlené?? Přines mi spolu s @Ellusa a @Kobliha51 a dalšími alespoň jeden důkaz, ale opravdu důkaz o tom, že se to nestalo nebo že to tak nebylo - svědky, písemné důkazy, nahrávky, video o tom, že to bylo jinak… jinak je to blábolení o ničem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 07:57
@Ellusa píše:
Dle vašeho systému víte, že jajsem je Lenye, viz i vaše vyjádření, které jsem citovala pár stran zpět. Opět lže. Klasika.

Elluso, Lenye neexistuje - všimla sis? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale pokračuj, je to zábavné - hon se stupńuje… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 07:59
@Ellusa píše:
@jajsem Ne, Lenye, nezakládala jsem tu nikdy žádnou diskuzi, ani jako anonym, ani pod nickem. A pokračuj, jen tak dál.

nejsem lenye, jsem jajsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.1.17 07:59
@jajsem píše:
Milá diskutující, kde bereš jistotu, že je to vymyšlené?? Přines mi spolu s @Ellusa a @Kobliha51 a dalšími alespoň jeden důkaz, ale opravdu důkaz o tom, že se to nestalo nebo že to tak nebylo - svědky, písemné důkazy, nahrávky, video o tom, že to bylo jinak… jinak je to blábolení o ničem…

Ty ses psychicky nemocna, pis do diskuze webu nejake lecebny, pacieti ti jiste poradi.
A ano, každý si tu muze psat a pozmenovat cokoli, akoraz když se pak prolatne, ze někdo keca jako ty, vezme to nekterym chut věnovat do diskuze rady a energii, co kdyby plytvaly svým casem na nejakeho chronického lhare jako je Lenye.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.1.17 08:00
@Baba píše:
Ty ses psychicky nemocna, pis do diskuze webu nejake lecebny, pacieti ti jiste poradi.
A ano, každý si tu muze psat a pozmenovat cokoli, akoraz když se pak prolatne, ze někdo keca jako ty, vezme to nekterym chut věnovat do diskuze rady a energii, co kdyby plytvaly svým casem na nejakeho chronického lhare jako je Lenye.

nahlášeno, porušuje předpisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová