Zamčení diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21084
13.11.16 17:46

@Burj Chalifa

Dobrý den,

téma je již uzavřené, uživatelka dostala ban. Dále situaci již nebudeme řešit.

děkuji za pochopení
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
13.11.16 17:54

Prosím, hoďte sem někdo odkaz na tu diskuzi. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66597
13.11.16 18:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.11.16 18:52
@admin píše:
@Burj Chalifa

Dobrý den,

téma je již uzavřené, uživatelka dostala ban. Dále situaci již nebudeme řešit.

děkuji za pochopení
Andrea

díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.11.16 18:57
@Milka111 píše:
Již je odtajněna a taky má teda docela dost příspěvků, jsem ráda že se odtajnila ta která se nejvíc nudí :lol:

Můžu jen poprosit, kde je odtajněna, když vlezu na diskuzi, je furt vidět jako anonymní :-D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
13.11.16 19:01

@LuSof hned první zakládající příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.11.16 19:01

@LuSof
ChDoll
Zasloužilá kecalka
786 příspěvků
dnes v 13:26
jaki davky dostanu mam 6 deti
Dobrej chci vedet jaki davky dostanu kdyz mam 6 deti a cekam dalsi.Ziju s manzelem v bite ketry mi plati socialka a manzel je na uradu prace a ja sem ted v 8 mesici. dekuju za odpovedi ;) ;) Tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
13.11.16 19:03

Jo tááák díky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.1.17 10:41
@Ellusa píše:
@admin Vzhledem k tomu, že jsem zjistila, že diskuze https://www.emimino.cz/…a-fb-277590/ byla uzamčena a bude smazána, a to po té, co tam zakladatelka jajsem napsala příspěvek, kterým napadla mne a uživatelku @Kobliha51 de facto ze stalkingu, aniž bych měla možnost se proti tomu ohradit, píši své vyjádření sem. Dovolím si ocitovat vaše vlastní vyjádření se SZ, kterou jste mi dnes zaslali: „V minulosti skutečně velmi pravděpodobně využívala i nick Lenye, který jsme jí proto následně smazali.“ - řekla bych, že víc není třeba dodávat, kdo si tu vymýšlí, je z toho evidentní.

Připojuji se k @Ellusa. Už od adminů vím, že mám pravdu a na uživatelku Lenye upozorňuji jen proto, že je mi líto těch diskutujících, které jí chtějí poradit, pomoci a přitom neví, že je to na nic. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21084
2.1.17 14:23

Dobrý den,

pokud máte podezření, že někdo v současnosti vystupuje na webu pod více nicky nebo nějakým jiným způsobem porušuje pravidla, napište nám prosím, o jaké nicky se jedná a my je prověříme. :kytka:

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.1.17 17:24

Uzavřu to asi takhle: na uživatelku Lenye, nebo jak se bude zrovna jmenovat, budu upozorňovat vždy. Není mi jedno, že si tu dělá z diskutujících legraci. Možná její fabulace neporušují pravidla, ale v tom případě by snad měly být zařazeny někde jako „volná tvorba“ uživatelek. A ještě něco:

Teď si vyhlídly mě, příště to může být kterákoliv z vás a není to úplně příjemné, když se chcete na něco zeptat a okamžitě se na vás tyto dvě sesypou jako vosy a ještě vám píší otravné SZ, že Kobliho51, ty jsi obzvlášť aktivní stalkerka :mrgreen:

Ne Lenye, nemůže to být žádná jiná. Nejsi tu sice s těmi výmysly jediná, ale ty jsi nejaktivnější. SZ jsem ti za poslední dva roky napsala dvě a to jednu v roce 2015 s tím, jestli by jsi těch výmyslů už mohla nechat (cca 4 řádky) a v roce 2016 už jako pro „jajsem“ s otázkou, jestli už s novým nickem budeš psát pravdu. To je vše. Jestli tomu říkáš „aktivní stalkerka“ tak to si tedy vyprošuju. Takže ještě jednou ne, nemůže se to stát nikomu jinému, protože ty jsi prostě unikát. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12154
3.1.17 10:43

Tak dočítám a koukám jako blázen. Admin opět reaguje obecně nicneříkajícími slovními obraty, které už působí směšně.
A nick jajsem je aktivní, neblokovaný, nesmazaný. Paráda :potlesk: :potlesk: :potlesk:. Takže porušování pravidel je evidentně normální jev a tudíž nepostižitelný :think: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
4.1.17 16:50
@Ellusa píše:
@radúna Klasika, jako bys to tu neznala. To víš, napsat příspěvek, který porušil pravidla v několika bodech (prokazatelně lživě napadal ostatní účastníky diskuze, když lhala o své identitě a mne s koblihou obvinila, že si vymýšlíme - přitom viz vyjádření adminů :mrgreen:, čímž i současně vědomě poskytla zavádějící a nepravdivé informace, kterými se snažila manipulovat ostatními diskutujícími, již v minulosti diskutovala opakovaně sama se sebou pod různými nicky…) - to je v pořádku, to se tu neřeší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Navíc se sama nechtíc usvědčila z toho, že máme pravdu, protože jen Lenye ví, kam jsme s koblihou psaly, že tu diskuzi založila ona - a já to píši jen do těch, kde jsem si jejím autorstvím jistá 8). Jak psala kobliha, vždy budu upozorňovat na její diskuze ze stejných důvodů, jaké tam uvedla ona, není to nic osobního proti této uživatelce, ale takové zneužívání důvěry a oklamávání ostatních prostě v pořádku není. A jak jsem si všimla teď v té její poslední anonymní diskuzi, hodlají na ni upozorňovat i ostatní, což je dobře. Též si budu pamatovat, že naopak dle adminů porušování pravidel v pořádku je, min. u některých diskutujících 8)

Už se admini nějak vyjádřili? Třeba vám aspoň do SZ, nebo zase mrtvej brouk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
4.1.17 17:45
@Ellusa píše:
Vyjádřili se jen včera obdobně jako do té smazané diskuze a sem. Podle nich je lhaní, fabulace, manipulace a napadání druhých, když na to upozorní, v pořádku. Však už má další diskuzi :roll:

Ježiši jakou? 8o Kam se to tu zas řítí? Hele není ta Lenye třeba Krasavice? :mrgreen: Jestli si jí tu pamatujete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.1.17 17:49

Já myslím, že se nám opět dostane odpovědi, že podezřelé uživatele a příspěvky máme hlásit, admin to prověří… :think: :lol:.

No, možná by ta blokace pomohla, pokud kočka spamuje pořád dokola pod různými nicky, ale admin ji nechá dál aktivní.

Ale tak na pytel je, že jak píše @Ellusa : vždycky se najde někdo, kdo ji nepozná a nebo nezná a jak blbec si plácá játra (mmch boží výraz, co jsem tu četla někde :lol: ) a s dobrou vůlí té lhářce poradí. Spousta ji pozná a naštěstí odhalí.
Ale někteří si pak připadají jak pitomci, že se snaží poradit někomu, kdo si jen vymýšlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová