Zamčení diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
29.8.16 06:41

Doslovně:

Zdravím,
o trolla se zřejmě nejedná, an o nováčka, anonym tedy ponechávám. Spousta soudů se zde vynáší zcela zbytečně, proto uzamykám kvůli dohadům.
admin Monika

A to už mi přijde fakt jako neoprávněná cenzura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
29.8.16 08:35

Zdravím,
eMimino.cz nebude podporovat dohady - zmíněná diskuze má přes 40 stran a neobsahuje v podstatě nic než hádky a napadání zakladatelky.

admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.8.16 09:49
@admin píše:
Zdravím,
eMimino.cz nebude podporovat dohady - zmíněná diskuze má přes 40 stran a neobsahuje v podstatě nic než hádky a napadání zakladatelky.admin Monika

Já se velmi omlouvám, ale žádné hádky tam nebyly, naopak velmi vzácná shoda v tom, že chování zakladatelky a jejího muže k dceři - tak jak ho ONA SAMA popsala, není v pořádku. Nepamatuju moc diskuzí, kde by se diskutující tak sjednotily v názoru na předestřený problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.8.16 09:50
@admin píše:
Zdravím,
eMimino.cz nebude podporovat dohady - zmíněná diskuze má přes 40 stran a neobsahuje v podstatě nic než hádky a napadání zakladatelky.admin Monika

Takže když přijde další taková se zřetelně patologickým názorem na výchovu svých dětí, emimino.cz očekává, že ji uživatelky pěkně přivítají, uvaří virtuální kafíčko a potlapkají po hlavince, jak to s tou svou nevycválanou a nevděčnou purberťačkou krásně zvládá.
Musím uznat, že tohle tu ještě nebylo. Škoda, že Křišťálová lupa nemá extra kategorii „Nejoriginálnější postoj administrátorů zájmového webu“, byli byste zcela bez konkurence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.8.16 09:55
@Bersaba píše:
Takže když přijde další taková se zřetelně patologickým názorem na výchovu svých dětí, emimino.cz očekává, že ji uživatelky pěkně přivítají, uvaří virtuální kafíčko a potlapkají po hlavince, jak to s tou svou nevycválanou a nevděčnou purberťačkou krásně zvládá.
Musím uznat, že tohle tu ještě nebylo. Škoda, že Křišťálová lupa nemá extra kategorii „Nejoriginálnější postoj administrátorů zájmového webu“, byli byste zcela bez konkurence.
:think: mě by zajímalo - kdo je asi to protekční dítko - zakladatelka.. to není jinak možné toto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.8.16 10:57
@jdukolem píše: :think: mě by zajímalo - kdo je asi to protekční dítko - zakladatelka.. to není jinak možné toto

já spíš nerozumím tomu, že to nebylo ani na žádost zakladatelky, ale prostě čistě subjektivní rozhodnutí @admin …
a co to bude příště?
není tady někde žebříček hodnocení rozhodnutí různých @admin ek, kam by posílaly uživatelky emimina hlasy? myslím, že když jsou tu různá hodnocení uživatelek, že by měla být zřízena i tato kategorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
29.8.16 11:00
@admin píše:
Zdravím,

tak to už abyste začaly zamykat další, protože takové diskuse o tom jestli na testu je duch nebo ne jsou taky dohady a další takové podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14889
30.8.16 00:20

@Malaga Jsem ráda, že to tady někdo zmínil, protože, ač se k podobným kauzám nikdy nemám potřebu vyjádřit, tady jsem ji měla :mrgreen: V diskusi jsem nepřispívala, ale četla jsem ji celou. Ano, pár příspěvků si dělalo legraci z invaze švábů a hlodavců, čekajíce na zprávy TV Nova :mrgreen: a pak se tam chvíli diskutovalo nad příspěvkem uživatelky, která popisovala svoje dětství s individui nazývajícími se jejími rodiči. Ale osobně mi nepřišlo, že by tam docházelo k OT nebo napadání zakladatelky - nebo jinak, rozhodně jsou diskuse, kde je to mnohem intenzivnější a běží vesele dál. Pokud tam došlo k nějakému vytváření domněnek, pak jen a pouze na základě toho, co bylo psáno samotnou zakladatelkou a to rozhodně nevyznívalo lichotivě ani pro ni, ani pro jejího muže, bohužel. A nesouhlasím s tím, že na těch čtyřiceti stranách nebylo nic než napadání a fabulace, naopak, pokud by zakladatelka chtěla, mohla tam najít dost a dost dobře míněných rad a pokusit se o trošku sebereflexe, když ne kvůli sobě, tak aspoň kvůli dceři. Ale ve finále nejhorší na tom všem je, že tedy pravděpodobně nešlo o trolla, ale o reálnou situaci ze života sedmnáctileté holčiny, proti tomu je nějaké uzamykání diskusí prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
30.8.16 14:22

Co mi to zas uniklo? :think: nějak si začínám zvykat, ze diskuze se zamykaji pouze na základě toho jak se admini vyspí.. Proč pořad @admin mate potrebuju uzavírat diskuze, ve kterých nas sice nic duševně a ani jinak neobohati, leč neurazi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.8.16 14:32
@Raspusha píše:
Co mi to zas uniklo? :think: nějak si začínám zvykat, ze diskuze se zamykaji pouze na základě toho jak se admini vyspí.. Proč pořad @admin mate potrebuju uzavírat diskuze, ve kterých nas sice nic duševně a ani jinak neobohati, leč neurazi.. :think:
to se asi nikdo nedozví ,protože když dojdou argumenty ,tak se dělá ,že to admin nečte a přejde se to mlčením :nevim: nebo se snad mýlím a dostaneme odpověď ,proč došlo k uzamčení diskuse ,když k tomuto
@admin píše:
Zdravím,

tam nedocházelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
30.8.16 14:56

@Tom-Jerry no prave vždyť to říkám :lol:
@admin mel pocit :think: ze se tam neděje nic co by mohlo příští generace duševně obohatit :nevim: Tak to raději stopnul.. Ja jsem tedy tu diskuzi nečetla. Ale zarazí me, ze toto není prvni diskuze u které se zamykalo.. :pocitac:

Ale uz mam vysvětlení :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.08.16 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
30.8.16 15:02

Třeba zrovna ten den admini nemaji svůj den. Třeba maji své dny :mrgreen: Třeba jsou erupce na slunci. Třeba se špatně vyspí. Třeba jim manzilek zvedl mandle nebo jim tchyně slapla na kuří oko. Tech důvodu muze byt hodně. Tak uz nechtějí a nemaji na podobne diskuze náladu.. :think: :mrgreen: Každá ma svoje dny. Tak jak jinak si to vysvětlit?? :think: bohužel oni je maji dost často.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
30.8.16 16:17

Zdravím,

na uzamčení vlákna trváme. Pokud jsou v diskusi pouze hádky a zbytečné dohady, nevidíme důvod, proč ji zde nechávat. Diskuse tohoto typu akorát přispívají k prostředí, ve kterém se uživatelky budou obávat na cokoliv zeptat.

Děkuji za pochopení
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.8.16 21:18
@admin píše:
Zdravím,

na uzamčení vlákna trváme. Pokud jsou v diskusi pouze hádky a zbytečné dohady, nevidíme důvod, proč ji zde nechávat. Diskuse tohoto typu akorát přispívají k prostředí, ve kterém se uživatelky budou obávat na cokoliv zeptat.

Děkuji za pochopení
adminka Zuzka

jenže tam nebyly ani hádky a ani dohady.. prostě jen se všichni shodli v tom, co si o zakladatelce jejím muži a jejich způsobu jednání s dcerou myslí a co si myslí o hysterii ohledně škůdců…respektuji rozhodnutí.. dalo se čekat, že ho nezměníte - už jen z principu, ale přesto bylo toto prostě zbytečné jsou tu horší diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
31.8.16 06:05
@Raspusha píše:
Třeba zrovna ten den admini nemaji svůj den. Třeba maji své dny :mrgreen: Třeba jsou erupce na slunci. Třeba se špatně vyspí. Třeba jim manzilek zvedl mandle nebo jim tchyně slapla na kuří oko…
Asi tak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová