Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doslovně:
Zdravím,
o trolla se zřejmě nejedná, an o nováčka, anonym tedy ponechávám. Spousta soudů se zde vynáší zcela zbytečně, proto uzamykám kvůli dohadům.
admin Monika
A to už mi přijde fakt jako neoprávněná cenzura…
Zdravím,
eMimino.cz nebude podporovat dohady - zmíněná diskuze má přes 40 stran a neobsahuje v podstatě nic než hádky a napadání zakladatelky.
admin Monika
@admin píše:
Zdravím,
eMimino.cz nebude podporovat dohady - zmíněná diskuze má přes 40 stran a neobsahuje v podstatě nic než hádky a napadání zakladatelky.admin Monika
Já se velmi omlouvám, ale žádné hádky tam nebyly, naopak velmi vzácná shoda v tom, že chování zakladatelky a jejího muže k dceři - tak jak ho ONA SAMA popsala, není v pořádku. Nepamatuju moc diskuzí, kde by se diskutující tak sjednotily v názoru na předestřený problém.
@admin píše:
Zdravím,
eMimino.cz nebude podporovat dohady - zmíněná diskuze má přes 40 stran a neobsahuje v podstatě nic než hádky a napadání zakladatelky.admin Monika
Takže když přijde další taková se zřetelně patologickým názorem na výchovu svých dětí, emimino.cz očekává, že ji uživatelky pěkně přivítají, uvaří virtuální kafíčko a potlapkají po hlavince, jak to s tou svou nevycválanou a nevděčnou purberťačkou krásně zvládá.
Musím uznat, že tohle tu ještě nebylo. Škoda, že Křišťálová lupa nemá extra kategorii „Nejoriginálnější postoj administrátorů zájmového webu“, byli byste zcela bez konkurence.
@Bersaba píše:
Takže když přijde další taková se zřetelně patologickým názorem na výchovu svých dětí, emimino.cz očekává, že ji uživatelky pěkně přivítají, uvaří virtuální kafíčko a potlapkají po hlavince, jak to s tou svou nevycválanou a nevděčnou purberťačkou krásně zvládá.
Musím uznat, že tohle tu ještě nebylo. Škoda, že Křišťálová lupa nemá extra kategorii „Nejoriginálnější postoj administrátorů zájmového webu“, byli byste zcela bez konkurence.
@jdukolem píše:mě by zajímalo - kdo je asi to protekční dítko - zakladatelka.. to není jinak možné toto
já spíš nerozumím tomu, že to nebylo ani na žádost zakladatelky, ale prostě čistě subjektivní rozhodnutí @admin …
a co to bude příště?
není tady někde žebříček hodnocení rozhodnutí různých @admin ek, kam by posílaly uživatelky emimina hlasy? myslím, že když jsou tu různá hodnocení uživatelek, že by měla být zřízena i tato kategorie
@admin píše:
Zdravím,
tak to už abyste začaly zamykat další, protože takové diskuse o tom jestli na testu je duch nebo ne jsou taky dohady a další takové podobné
@Malaga Jsem ráda, že to tady někdo zmínil, protože, ač se k podobným kauzám nikdy nemám potřebu vyjádřit, tady jsem ji měla
V diskusi jsem nepřispívala, ale četla jsem ji celou. Ano, pár příspěvků si dělalo legraci z invaze švábů a hlodavců, čekajíce na zprávy TV Nova
a pak se tam chvíli diskutovalo nad příspěvkem uživatelky, která popisovala svoje dětství s individui nazývajícími se jejími rodiči. Ale osobně mi nepřišlo, že by tam docházelo k OT nebo napadání zakladatelky - nebo jinak, rozhodně jsou diskuse, kde je to mnohem intenzivnější a běží vesele dál. Pokud tam došlo k nějakému vytváření domněnek, pak jen a pouze na základě toho, co bylo psáno samotnou zakladatelkou a to rozhodně nevyznívalo lichotivě ani pro ni, ani pro jejího muže, bohužel. A nesouhlasím s tím, že na těch čtyřiceti stranách nebylo nic než napadání a fabulace, naopak, pokud by zakladatelka chtěla, mohla tam najít dost a dost dobře míněných rad a pokusit se o trošku sebereflexe, když ne kvůli sobě, tak aspoň kvůli dceři. Ale ve finále nejhorší na tom všem je, že tedy pravděpodobně nešlo o trolla, ale o reálnou situaci ze života sedmnáctileté holčiny, proti tomu je nějaké uzamykání diskusí prd ![]()
Co mi to zas uniklo?
nějak si začínám zvykat, ze diskuze se zamykaji pouze na základě toho jak se admini vyspí.. Proč pořad @admin mate potrebuju uzavírat diskuze, ve kterých nas sice nic duševně a ani jinak neobohati, leč neurazi.. ![]()
@Raspusha píše:to se asi nikdo nedozví ,protože když dojdou argumenty ,tak se dělá ,že to admin nečte a přejde se to mlčením
Co mi to zas uniklo?nějak si začínám zvykat, ze diskuze se zamykaji pouze na základě toho jak se admini vyspí.. Proč pořad @admin mate potrebuju uzavírat diskuze, ve kterých nas sice nic duševně a ani jinak neobohati, leč neurazi..
@admin píše:
Zdravím,
tam nedocházelo?
@Tom-Jerry no prave vždyť to říkám ![]()
@admin mel pocit
ze se tam neděje nic co by mohlo příští generace duševně obohatit
Tak to raději stopnul.. Ja jsem tedy tu diskuzi nečetla. Ale zarazí me, ze toto není prvni diskuze u které se zamykalo.. ![]()
Ale uz mam vysvětlení ![]()
Příspěvek upraven 30.08.16 v 15:03
Třeba zrovna ten den admini nemaji svůj den. Třeba maji své dny
Třeba jsou erupce na slunci. Třeba se špatně vyspí. Třeba jim manzilek zvedl mandle nebo jim tchyně slapla na kuří oko. Tech důvodu muze byt hodně. Tak uz nechtějí a nemaji na podobne diskuze náladu..
Každá ma svoje dny. Tak jak jinak si to vysvětlit??
bohužel oni je maji dost často.. ![]()
Zdravím,
na uzamčení vlákna trváme. Pokud jsou v diskusi pouze hádky a zbytečné dohady, nevidíme důvod, proč ji zde nechávat. Diskuse tohoto typu akorát přispívají k prostředí, ve kterém se uživatelky budou obávat na cokoliv zeptat.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
@admin píše:
Zdravím,na uzamčení vlákna trváme. Pokud jsou v diskusi pouze hádky a zbytečné dohady, nevidíme důvod, proč ji zde nechávat. Diskuse tohoto typu akorát přispívají k prostředí, ve kterém se uživatelky budou obávat na cokoliv zeptat.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
jenže tam nebyly ani hádky a ani dohady.. prostě jen se všichni shodli v tom, co si o zakladatelce jejím muži a jejich způsobu jednání s dcerou myslí a co si myslí o hysterii ohledně škůdců…respektuji rozhodnutí.. dalo se čekat, že ho nezměníte - už jen z principu, ale přesto bylo toto prostě zbytečné jsou tu horší diskuze
@Raspusha píše:
Třeba zrovna ten den admini nemaji svůj den. Třeba maji své dnyTřeba jsou erupce na slunci. Třeba se špatně vyspí. Třeba jim manzilek zvedl mandle nebo jim tchyně slapla na kuří oko…
Asi tak