Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raspusha píše:
NetušímTak pak by pro blby jako jsem ja
Stačilo říct-
blokujeme diskuzi, protože zakladatelka porušila to či ono pravidlo. A pak bych to pochopila. Ale takhle přijdu a diskuze je zamcena
Já si ještě nestačila všimnout, že ji zamkly. Tak dík, že to řešíš. Pár reakcí jsem si tam přečetla a přišlo mi to opravdové, ale sama bych nikdy tímto způsobem nepřispěla.
@Šmoulice píše:
NáhodouTvoje postavička je dokonalá
![]()
V kdysi mi expřítel říkal, co to mas za blbej nick
Tak mu říkám vypadam jak Raspusha a povahu mam jako chlapík z komedie „lepší uz to nebude“ Po shlédnutí mi říká, ty voole ty jsi jeste horší než ti dva
Tak to byl asi kompliment..
@Raspusha já už se na to u jedné diskuze taky ptala, nikdo se tam nepral, pouze tam uživatelky poukazovali na to, že svoje dítě vždycky člověk vidí v lepším světle než je a hlavně to psali všechny a bumho, diskuze uzamčena a smazána na žádost zakladatelky, prý by to do budoucna nemělo žádnou vypovídající hodnotu či co za blábol mi to admin odpověděl a od té doby jsem se přestala rozčilovat… jinak tu diskuzi se žádostí o peníze jsem měla rozečtenou a chtěla jsem se kní vrátit, tak snad to stihnu, ale uzamčení a následné smazání jsem čekala, opět zavládla na miminu nebývalá shoda a víceméně byly všichni zajedno, alespoň to co jsem stačila přečíst
@medunka23 píše:
@Raspusha já už se na to u jedné diskuze taky ptala, nikdo se tam nepral, pouze tam uživatelky poukazovali na to, že svoje dítě vždycky člověk vidí v lepším světle než je a hlavně to psali všechny a bumho, diskuze uzamčena a smazána na žádost zakladatelky, prý by to do budoucna nemělo žádnou vypovídající hodnotu či co za blábol mi to admin odpověděl a od té doby jsem se přestala rozčilovat… jinak tu diskuzi se žádostí o peníze jsem měla rozečtenou a chtěla jsem se kní vrátit, tak snad to stihnu, ale uzamčení a následné smazání jsem čekala, opět zavládla na miminu nebývalá shoda a víceméně byly všichni zajedno, alespoň to co jsem stačila přečíst
Ja jsem si to prave taky chtěla dočíst. A koukám diskuze je uzamcena. Tak sakra hergot to jako proč? Myslím si, ze diskuze jsou prave o tom aby se diskutovalo. Ano někdy je to nahraně. Někdy je to fakt mazec.
Ani ja se někdy neubránim a dokážu byt pěkne jedovatá. Ale všechno není a nemůže byt slunickove. To je zivot.
Hold jsou témata, která vic lidi dráždí a zákonitě pak dochází ke střetům.. Ale o tom to je. Kdyz zakládám nějakou diskuzi tak je potřeba počítat s tím, ze dostanu poradne za uši. Jen blbec si založí diskuzi a kdyz se nejede podle ni, tak jde žalovat k adminum ať ji smazou. Pak do toho zbytečně vstoupí @admin a začne plkat o něčem, co nema hlavu ani patu.
Co toto jako je?? Kazdej si to porušení pravidel vykladame jinak, ze @admin? ![]()
@Raspusha píše:
Stačilo říct-
blokujeme diskuzi, protože zakladatelka porušila to či ono pravidlo. A pak bych to pochopila. Ale takhle přijdu a diskuze je zamcena
Ale vždyť to tam bylo napsáno, přesně je tam tohle:
**Uzamčení diskuze
Dobrý den,
diskusi uzamykám vzhledem k žádosti o příspěvek, v příštích dnech ji smažeme.
Děkuji za pochopení ![]()
adminka Eliška**
@PetraJ píše:
Ale vždyť to tam bylo napsáno, přesně je tam tohle:**Uzamčení diskuze
Dobrý den,
diskusi uzamykám vzhledem k žádosti o příspěvek, v příštích dnech ji smažeme.
Děkuji za pochopení
adminka Eliška**
A to jako někoho pohorsovalo? Kdyby to zakladatelka formulovala jinak, tak by to prošlo? Jindy se přehlíží jiný stupidnejsi veci a projde to. A nikdo pravidla v danou chvíli neřeší. A tady chtěla pomoc kamarádce a admin se toho hned chytil a musel blokovat.
Jediný co mi na te diskuzi vadilo byl ten anonym. Tak buď jdu s kůži na trh a nebo se do toho ani nepoustim. Takhle se každy rad, co se stydí za svůj názor a nebo si nechce delat zle. Se rad schová za anonym a admini to prehlizeji ![]()
Co řešit maji to neřeší.. Tyhle myšlenkový pochody fakt nechápu.
Dobrý den,
diskuse byla uzamčená, protože uživatelka žádala o finanční obnos. Snažíme se chránit eMimino.cz a jeho uživatelky podvodnému jednání, zvlášť vymáhání peněz. Je jen těžko ověřitelné, kam a komu by peníze vlastně došly.
Přeji heký zbytek večera
Andrea
@mamule42 píše:
Ahoj, chci se zeptat, kam zmizel dnešní deníček, nějak to nechápu?
@Raspusha píše:
Jakej deníček?
já nevím
tady se někdo ptá po zmizelém deníku
možná odpovídám na 10 let starý dotaz ![]()
@Raspusha píše:
Jakej deníček?
odpovídám na čerstvý dotaz dnes v 17:56 zmizel někomu deník
kdo ho má, ať ho dá, nebo se to tady zamče ![]()
@kouřící králík @Raspusha
brzo ráno jsem četla a pak chtěla dočíst a už tu nebyl…bylo to o matce, která má 5 dětí, tak psala něco ze života
@admin píše:
Dobrý den,diskuse byla uzamčená, protože uživatelka žádala o finanční obnos. Snažíme se chránit eMimino.cz a jeho uživatelky podvodnému jednání, zvlášť vymáhání peněz. Je jen těžko ověřitelné, kam a komu by peníze vlastně došly.
Přeji heký zbytek večera
Andrea
ano, ale přehodila bych pořadí-chránit uživatelky a pak pipilend.cz
toť otázka kam by to šlo
a proč hned za vším hledat podvod, Já to teď nemohu posoudit, bo nevím o co šlo. Kdyby diskuze zůstala, tak se poučím, asi ![]()
a pořád se nemůžu přihlásit… ![]()
@Adinka_2012 píše:
@kouřící králík @Raspusha
brzo ráno jsem četla a pak chtěla dočíst a už tu nebyl…bylo to o matce, která má 5 dětí, tak psala něco ze života
5 dětí to není možné
to se muselo smazat, to nebylo ze života ![]()