Zamčení diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.8.16 22:31
@Amys píše:
@kouřící králík Taky jsem prisla o oboji.

njn, ale jak se teď máme k něčemu postavit :think: vím zase prd. Tolik hodnotných informací a je to pryč :nevim: to není dobrý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 23:15
@Adinka_2012 píše:
@kouřící králík @Raspusha
brzo ráno jsem četla a pak chtěla dočíst a už tu nebyl…bylo to o matce, která má 5 dětí, tak psala něco ze života

Jo o tom Viberu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 23:19
@Raspusha píše:
Jo o tom Viberu? :think:

brouku, netuším, já se dostavila, až bylo vše pryč :nevim: divné, že zmizí deníček…zmizela i @lear :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 23:48

Takže kdyby milá neznáma formulovala svůj dotaz jinak, tak by zřejmě vše bylo v poradku. Takže tady se nesmí zadat o penize (finanční obnos) :think:

Dobra za par dnu si založím diskuzi. Samozřejmě se hrdě budu hlásit ke svému nicku.
Název diskuze: Můj manžel je alkoholik a kurevnicek Bozi.
Jinak je samozřejmě milionovej. Problém je, ze mi nedává žádné penize ani kdyz je strizlivej, natož kdyz je nalitej, tak me navíc řeže jako psa. Našich nebohych 6 deti se na to musi dívat. Bohuzel alimenty nedostanu, neboť nevím s kým ty poslední 4 deti mam. Naposledy jsem jedla ve čtvrtek. V lednici mame prázdno, pouze 10 lahvacu a vodku. Ale to jeste není problém, bo chodí do prace a kdyz zrovna nechlasta tak si moc hezky hraje s dětmi. Nicméně pred svatbou urcite takovej nebyl. To bych si musela urcite všimnout. Jsem se rozhodla ze ho opustim. Ale protože nemůžu pracovat. Kdo by taky hlídal ze jo. Tak čekám jestli stát pustí chlup. Vždy jsem poctivě pracovala. Prý jo, tak prý mi socialka zaplatí bydlení az z 80%. Takže mam spadeno na dum se zahrádkou za 15000,– ale kauce je 20000,–.

Potřebovala bych od vás mile maminky pomoc. Byli by jste tak hodne a mohli mi darovat nějaký groš?

Hadru mam dost a hračky po 3 dětech mi prosim též neposilejte. Stejne tak ani marmelády, zavareniny a podobnej hnus. Dekuji moc jste moc hodné. Pánbůh vam to vynahradi na dětech.

Jo a pokud me budete urážet. Nápisu těm „budiž k ničemu“ ať to tady zamknou ju? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 23:50

To jak k tomu admini přistupují je stupidní asi tak, jako jsem ted napsala komentář o deníčku výše.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.16 23:51
@Raspusha píše:
Takže kdyby milá neznáma formulovala svůj dotaz jinak, tak by zřejmě vše bylo v poradku. Takže tady se nesmí zadat o penize (finanční obnos) :think:

Dobra za par dnu si založím diskuzi. Samozřejmě se hrdě budu hlásit ke svému nicku.
Název diskuze: Můj manžel je alkoholik a kurevnicek Bozi.
Jinak je samozřejmě milionovej. Problém je, ze mi nedává žádné penize ani kdyz je strizlivej, natož kdyz je nalitej, tak me navíc řeže jako psa. Našich nebohych 6 deti se na to musi dívat. Bohuzel alimenty nedostanu, neboť nevím s kým ty poslední 4 deti mam. Naposledy jsem jedla ve čtvrtek. V lednici mame prázdno, pouze 10 lahvacu a vodku. Ale to jeste není problém, bo chodí do prace a kdyz zrovna nechlasta tak si moc hezky hraje s dětmi. Nicméně pred svatbou urcite takovej nebyl. To bych si musela urcite všimnout. Jsem se rozhodla ze ho opustim. Ale protože nemůžu pracovat. Kdo by taky hlídal ze jo. Tak čekám jestli stát pustí chlup. Vždy jsem poctivě pracovala. Prý jo, tak prý mi socialka zaplatí bydlení az z 80%. Takže mam spadeno na dum se zahrádkou za 15000,– ale kauce je 20000,–.

Potřebovala bych od vás mile maminky pomoc. Byli by jste tak hodne a mohli mi darovat nějaký groš?

Hadru mam dost a hračky po 3 dětech mi prosim též neposilejte. Stejne tak ani marmelády, zavareniny a podobnej hnus. Dekuji moc jste moc hodné. Pánbůh vam to vynahradi na dětech.

Jo a pokud me budete urážet. Nápisu těm „budiž k ničemu“ ať to tady zamknou ju? :)

Ty máš páry, Raspusho, takhle v noci…já sbírám síly na mytí nádobí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 23:52

Nádobí počká. Můj amok ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.16 23:53
@kouřící králík píše:
brouku, netuším, já se dostavila, až bylo vše pryč :nevim: divné, že zmizí deníček…zmizela i @lear :mrgreen: :nevim:

Ta mě tu fakt chybí… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 23:54

@Raspusha
já sem si myslela, že vedeš takový nějaký divoký život :D :dance:
a můžeme do tebe rýpat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 23:55
@kouřící králík píše:
brouku, netuším, já se dostavila, až bylo vše pryč :nevim: divné, že zmizí deníček…zmizela i @lear :mrgreen: :nevim:

No to jo. Tu uz jsem tu par dnu neviděla. Asi ji z tech deníčku svihlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
17.8.16 23:56
@kouřící králík píše:
@Raspusha
a můžeme do tebe rýpat :think:

Můžete rýpat ale citlive. Bo ja jsem křehká duše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.8.16 00:01
@kouřící králík píše:
@Raspusha
a můžeme do tebe rýpat :think:

Já už denní dávku rýpání vyplýtvala v diskuzi o nošení dětí v šátku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 00:07
@Russet píše:
Ta mě tu fakt chybí… :andel:

proč ne, nic neudělala, víc psala :mrgreen: ale zdvihla čtení deníků. Někdo zas bonzoval, admini napsaly, že jí teda ukážou, že toto tady netrpí, jako vždy :roll:
Navrhla soutěž o letní čtení, věnovala se tomu bohatě, nikdo jí nepomohl, dělala tabulku, poctivě zapisovala. Pokud jí blokli, tak už nevím co chtějí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 00:09
@Raspusha píše:
No to jo. Tu uz jsem tu par dnu neviděla. Asi ji z tech deníčku svihlo..

jestli nešvihli oni jí, jak jsem četla kdesi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 00:13
@Raspusha píše:
Můžete rýpat ale citlive. Bo ja jsem křehká duše :)

pošlu ti zavařeniny, ať si držíš postavu

Nechci teda rýpat :( ale nějak se ti někam zaběhl jeden svišť :think: máš 4 a pak 3 :think: máš sklep :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová