Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Amys píše:
@kouřící králík Taky jsem prisla o oboji.
njn, ale jak se teď máme k něčemu postavit
vím zase prd. Tolik hodnotných informací a je to pryč
to není dobrý ![]()
@Adinka_2012 píše:
@kouřící králík @Raspusha
brzo ráno jsem četla a pak chtěla dočíst a už tu nebyl…bylo to o matce, která má 5 dětí, tak psala něco ze života
Jo o tom Viberu? ![]()
@Raspusha píše:
Jo o tom Viberu?
brouku, netuším, já se dostavila, až bylo vše pryč
divné, že zmizí deníček…zmizela i @lear
![]()
Takže kdyby milá neznáma formulovala svůj dotaz jinak, tak by zřejmě vše bylo v poradku. Takže tady se nesmí zadat o penize (finanční obnos) ![]()
Dobra za par dnu si založím diskuzi. Samozřejmě se hrdě budu hlásit ke svému nicku.
Název diskuze: Můj manžel je alkoholik a kurevnicek Bozi.
Jinak je samozřejmě milionovej. Problém je, ze mi nedává žádné penize ani kdyz je strizlivej, natož kdyz je nalitej, tak me navíc řeže jako psa. Našich nebohych 6 deti se na to musi dívat. Bohuzel alimenty nedostanu, neboť nevím s kým ty poslední 4 deti mam. Naposledy jsem jedla ve čtvrtek. V lednici mame prázdno, pouze 10 lahvacu a vodku. Ale to jeste není problém, bo chodí do prace a kdyz zrovna nechlasta tak si moc hezky hraje s dětmi. Nicméně pred svatbou urcite takovej nebyl. To bych si musela urcite všimnout. Jsem se rozhodla ze ho opustim. Ale protože nemůžu pracovat. Kdo by taky hlídal ze jo. Tak čekám jestli stát pustí chlup. Vždy jsem poctivě pracovala. Prý jo, tak prý mi socialka zaplatí bydlení az z 80%. Takže mam spadeno na dum se zahrádkou za 15000,– ale kauce je 20000,–.
Potřebovala bych od vás mile maminky pomoc. Byli by jste tak hodne a mohli mi darovat nějaký groš?
Hadru mam dost a hračky po 3 dětech mi prosim též neposilejte. Stejne tak ani marmelády, zavareniny a podobnej hnus. Dekuji moc jste moc hodné. Pánbůh vam to vynahradi na dětech.
Jo a pokud me budete urážet. Nápisu těm „budiž k ničemu“ ať to tady zamknou ju? ![]()
To jak k tomu admini přistupují je stupidní asi tak, jako jsem ted napsala komentář o deníčku výše.. ![]()
@Raspusha píše:
Takže kdyby milá neznáma formulovala svůj dotaz jinak, tak by zřejmě vše bylo v poradku. Takže tady se nesmí zadat o penize (finanční obnos)![]()
Dobra za par dnu si založím diskuzi. Samozřejmě se hrdě budu hlásit ke svému nicku.
Název diskuze: Můj manžel je alkoholik a kurevnicek Bozi.
Jinak je samozřejmě milionovej. Problém je, ze mi nedává žádné penize ani kdyz je strizlivej, natož kdyz je nalitej, tak me navíc řeže jako psa. Našich nebohych 6 deti se na to musi dívat. Bohuzel alimenty nedostanu, neboť nevím s kým ty poslední 4 deti mam. Naposledy jsem jedla ve čtvrtek. V lednici mame prázdno, pouze 10 lahvacu a vodku. Ale to jeste není problém, bo chodí do prace a kdyz zrovna nechlasta tak si moc hezky hraje s dětmi. Nicméně pred svatbou urcite takovej nebyl. To bych si musela urcite všimnout. Jsem se rozhodla ze ho opustim. Ale protože nemůžu pracovat. Kdo by taky hlídal ze jo. Tak čekám jestli stát pustí chlup. Vždy jsem poctivě pracovala. Prý jo, tak prý mi socialka zaplatí bydlení az z 80%. Takže mam spadeno na dum se zahrádkou za 15000,– ale kauce je 20000,–.Potřebovala bych od vás mile maminky pomoc. Byli by jste tak hodne a mohli mi darovat nějaký groš?
Hadru mam dost a hračky po 3 dětech mi prosim též neposilejte. Stejne tak ani marmelády, zavareniny a podobnej hnus. Dekuji moc jste moc hodné. Pánbůh vam to vynahradi na dětech.
Jo a pokud me budete urážet. Nápisu těm „budiž k ničemu“ ať to tady zamknou ju?
Ty máš páry, Raspusho, takhle v noci…já sbírám síly na mytí nádobí ![]()
@kouřící králík píše:
brouku, netuším, já se dostavila, až bylo vše pryčdivné, že zmizí deníček…zmizela i @lear
![]()
Ta mě tu fakt chybí… ![]()
@Raspusha
já sem si myslela, že vedeš takový nějaký divoký život
![]()
a můžeme do tebe rýpat ![]()
@kouřící králík píše:
brouku, netuším, já se dostavila, až bylo vše pryčdivné, že zmizí deníček…zmizela i @lear
![]()
No to jo. Tu uz jsem tu par dnu neviděla. Asi ji z tech deníčku svihlo..
@kouřící králík píše:
@Raspusha
já sem si myslela, že vedeš takový nějaký divoký život![]()
a můžeme do tebe rýpat
Můžete rýpat ale citlive. Bo ja jsem křehká duše ![]()
@kouřící králík píše:
@Raspusha
já sem si myslela, že vedeš takový nějaký divoký život![]()
a můžeme do tebe rýpat
Já už denní dávku rýpání vyplýtvala v diskuzi o nošení dětí v šátku ![]()
@Russet píše:
Ta mě tu fakt chybí…
proč ne, nic neudělala, víc psala
ale zdvihla čtení deníků. Někdo zas bonzoval, admini napsaly, že jí teda ukážou, že toto tady netrpí, jako vždy ![]()
Navrhla soutěž o letní čtení, věnovala se tomu bohatě, nikdo jí nepomohl, dělala tabulku, poctivě zapisovala. Pokud jí blokli, tak už nevím co chtějí ![]()
@Raspusha píše:
No to jo. Tu uz jsem tu par dnu neviděla. Asi ji z tech deníčku svihlo..
jestli nešvihli oni jí, jak jsem četla kdesi ![]()
@Raspusha píše:
Můžete rýpat ale citlive. Bo ja jsem křehká duše
pošlu ti zavařeniny, ať si držíš postavu
Nechci teda rýpat
ale nějak se ti někam zaběhl jeden svišť
máš 4 a pak 3
máš sklep
![]()