Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kouřící králík Taky si myslím, že ji někdo nabonzoval, i když byla moc príma. Česky uměla, na rozdíl od mnoha zdejších uživatelek, její komentáře měly hlavu a patu. Zřejmě to zas nějaká cnostná koza Sama tady mám osobní bonzačku, královnu moralistek. Lea na něco podobnýho nejspíš dojela.
@Raspusha píše:
Takže kdyby milá neznáma formulovala svůj dotaz jinak, tak by zřejmě vše bylo v poradku. Takže tady se nesmí zadat o penize (finanční obnos)![]()
Dobra za par dnu si založím diskuzi. Samozřejmě se hrdě budu hlásit ke svému nicku.
Název diskuze: Můj manžel je alkoholik a kurevnicek Bozi.
Jinak je samozřejmě milionovej. Problém je, ze mi nedává žádné penize ani kdyz je strizlivej, natož kdyz je nalitej, tak me navíc řeže jako psa. Našich nebohych 6 deti se na to musi dívat. Bohuzel alimenty nedostanu, neboť nevím s kým ty poslední 4 deti mam. Naposledy jsem jedla ve čtvrtek. V lednici mame prázdno, pouze 10 lahvacu a vodku. Ale to jeste není problém, bo chodí do prace a kdyz zrovna nechlasta tak si moc hezky hraje s dětmi. Nicméně pred svatbou urcite takovej nebyl. To bych si musela urcite všimnout. Jsem se rozhodla ze ho opustim. Ale protože nemůžu pracovat. Kdo by taky hlídal ze jo. Tak čekám jestli stát pustí chlup. Vždy jsem poctivě pracovala. Prý jo, tak prý mi socialka zaplatí bydlení az z 80%. Takže mam spadeno na dum se zahrádkou za 15000,– ale kauce je 20000,–.Potřebovala bych od vás mile maminky pomoc. Byli by jste tak hodne a mohli mi darovat nějaký groš?
Hadru mam dost a hračky po 3 dětech mi prosim též neposilejte. Stejne tak ani marmelády, zavareniny a podobnej hnus. Dekuji moc jste moc hodné. Pánbůh vam to vynahradi na dětech.
Jo a pokud me budete urážet. Nápisu těm „budiž k ničemu“ ať to tady zamknou ju?
@kouřící králík píše:
pošlu ti zavařeniny, ať si držíš postavuNechci teda rýpatale nějak se ti někam zaběhl jeden svišť
máš 4 a pak 3
máš sklep
![]()
Počkej to je domácí úloha?
mam deti 6, akorát u tech 4 si nejsem jistá kdo je zploditelem. Jsem byla zlita jak Mužík tak se nemůžu dopocitat ![]()
@kouřící králík píše:
pošlu ti zavařeniny, ať si držíš postavuNechci teda rýpatale nějak se ti někam zaběhl jeden svišť
máš 4 a pak 3
máš sklep
![]()
A zase zavariny?
Bože to mi lidi posílají ze všech koutu naši krásne matičky země.. Lidi jsou moc stedri, ale kdo to ma furt zrát? Spis nějakéj groš by nebyl? ![]()
Příspěvek upraven 18.08.16 v 09:22
@tetaagáta píše:
@kouřící králík Taky si myslím, že ji někdo nabonzoval, i když byla moc príma. Česky uměla, na rozdíl od mnoha zdejších uživatelek, její komentáře měly hlavu a patu. Zřejmě to zas nějaká cnostná koza Sama tady mám osobní bonzačku, královnu moralistek. Lea na něco podobnýho nejspíš dojela.
Ty mas osobní bonzacku?
hm to ja jeste ne. Ale uz mam titul Miss Čeština. Těm mi děla radost největší. Bo lidi moudří vědí, co tím básník chtěl říct a pro ostatní to je hobby, pro někoho třeba i zdejší pani učitelky i prace kdyz hned po ránu musi lapit tužku a opravovat hrubky.. Jeste driv než do te prace vlezou. A vis co je na tom nejhorší? Ze me je to uplne jedno, ale uplne jedno.. Ja musím delat cest svému jménu. Od inteligence tu mame jiné uživatelky.. Ja jsem tu za tlustý a za humor.
Samozřejmě uz jsem získala i titul trapnosti ale co nadelas
Nezavdecis se lidem všem.. Bo jsme národ prejici.
Ps: o moje deti se nebojte, deti učí Norbit, bo ma vystudovanou češtinu a dějepis ![]()
@kouřící králík píše:
máš 4 a pak 3
máš sklep
![]()
Sklep mam, ale uz se do nej vejdu jen tak tak..
Já teda nevim. Lear možná psala i s hlavou a i s patou, ale sama sobě ty příspěvky dost shazovala. To její nadužívání odborných termínů bylo takový dost trapný. Hrála si na něco co nebyla, věčně se odkazovala na svoje vzdělaný rodiče. Stylem vyjadřování ty svý příspěvky posílala dost ke dnu.
A jako ty její rozbory deníčků… Co vím jen já, tak dost lidí odradila od poslání deníčku. Tohle přece není web pro budoucí spisovatele.
Nakonec to dorazila tou svojí diskuzí o kompetentních a nekompetentních radách, kde když s ní tak nějak téměř nikdo nesouhlasil, tak se asi od 3. stránky urazila a začala být až arogantní.
Pokud tak nutně k životu potřebuje web na úrovni a kde jsou jen přispěvky odborníků, tak ať neleze na emimi. A bude to mít jendodušší, než se snažit tisíce uživatelek předělat ku obrazu svému.
@Svítící žárovka píše:
Já teda nevim. Lear možná psala i s hlavou a i s patou, ale sama sobě ty příspěvky dost shazovala. To její nadužívání odborných termínů bylo takový dost trapný. Hrála si na něco co nebyla, věčně se odkazovala na svoje vzdělaný rodiče. Stylem vyjadřování ty svý příspěvky posílala dost ke dnu.A jako ty její rozbory deníčků… Co vím jen já, tak dost lidí odradila od poslání deníčku. Tohle přece není web pro budoucí spisovatele.
Nakonec to dorazila tou svojí diskuzí o kompetentních a nekompetentních radách, kde když s ní tak nějak téměř nikdo nesouhlasil, tak se asi od 3. stránky urazila a začala být až arogantní.
Pokud tak nutně k životu potřebuje web na úrovni a kde jsou jen přispěvky odborníků, tak ať neleze na emimi. A bude to mít jendodušší, než se snažit tisíce uživatelek předělat ku obrazu svému.
Počkat lear měla svoji diskuzi? Jak mi to mohlo utéct?? ![]()
@Raspusha píše:
Počkat lear měla svoji diskuzi? Jak mi to mohlo utéct??
no jo. Sice se tvářila hodně kompetentně ( ta diskuze), ale byla asi tak na stejný úrovni ( stejně blbá ), jako ta tvoje o pár příspěvků výš.
@Svítící žárovka protivnej angorák je myslím kapitola sama pro sebe…
@Svítící žárovka je pravdou, ze kdyz jsem četla nějaké komentáře od @lear tak jsem si připadala jak ve škole.
Je též pravdou ze to bude chytrá sectela ženská(chlap). Chvilema jsem si myslela ze to ani nemůže byt ženská. Nebo ji chybí cit a empatie.
Na druhou stranu je na sebe pyšná, ze je nejspíš vystudovana, sectela a ma opravdu přehled. Akorát jak říkám její styl vyjádřovani se ne vzdycky hodil. Někdy její kritika dokázala lidem dost ublížit. Proste ji chybí empatie. Je to sice chytrá ženská, leč neskutečne studenej čumák. Az se to někdy nehodi.
Ale třeba diky ni, jsem si uvědomila ze psát deníček nemůže každy. V mem případě by to cestinarky nerozdychaly a absolutně by to nemělo hlavu natož patu. Mluvím o koze a rázem jsem u krávy.
Takze jestli me slyšíš @lear pod mezi nas, uz nam tu chybis..
@Svítící žárovka píše:
no jo. Sice se tvářila hodně kompetentně ( ta diskuze), ale byla asi tak na stejný úrovni ( stejně blbá ), jako ta tvoje o pár příspěvků výš.
Počkej ty rejpes?
![]()
@Raspusha píše:
@Svítící žárovka je pravdou, ze kdyz jsem četla nějaké komentáře od @lear tak jsem si připadala jak ve škole.
Je též pravdou ze to bude chytrá sectela ženská(chlap). Chvilema jsem si myslela ze to ani nemůže byt ženská. Nebo ji chybí cit a empatie.Na druhou stranu je na sebe pyšná, ze je nejspíš vystudovana, sectela a ma opravdu přehled. Akorát jak říkám její styl vyjádřovani se ne vzdycky hodil. Někdy její kritika dokázala lidem dost ublížit. Proste ji chybí empatie. Je to sice chytrá ženská, leč neskutečne studenej čumák. Az se to někdy nehodi.
Ale třeba diky ni, jsem si uvědomila ze psát deníček nemůže každy. V mem případě by to cestinarky nerozdychaly a absolutně by to nemělo hlavu natož patu. Mluvím o koze a rázem jsem u krávy.
Takze jestli me slyšíš @ lear pod mezi nas, uz nam tu chybis..
To je právě to, aona totiž vzdělaná zas až tak nebyla. Dělala práva, ale dotáhla to jen na nějaký základ. Někde to přiznala. Ale furt dělala strašnýho odborníka a odkazovala se na kapacity rodiče. A to je prostě ubohý.
Možná na ní rodiče tlačili ve vzdělání a ona to nedothla tak daleko, jak si přáli, tak si to tu vybíjela na ostatních.
A možná je ten chlap, jak píšeš.
A psát deníček by asi opravdu neměl každý, jenže né každý má kapacitu si to uvědomit. Takže kritiku bych brala na specializovaném webu, ale rozhodně ne na emiminu.
@Malaga píše:
@Svítící žárovka protivnej angorák je myslím kapitola sama pro sebe…
Njn to máš stejné jako když vlezeš jako nóbl dáma do zaplivané a začouzené čtvrté cenové, taky nevíš jak se chovat. Když je chytrá a ještě o tom ví, že je chytrá, tak je "de@Bil, kterého každý nesnáší. Za chvíli bude mít začátek akademického roku, tak zas bude moci tepat své studentíky.