Záměna dítěte - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18632
10.8.21 09:38

@unuděná kdyz to poslouchas nonstop, tak se to zajida jako kazda veta (treba bude dalsi holcicka, teda ty mas obrovsky bricho…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.8.21 09:41
@hospodki píše:
@unuděná kdyz to poslouchas nonstop, tak se to zajida jako kazda veta (treba bude dalsi holcicka, teda ty mas obrovsky bricho…)

Asi nemám v okolí tak otravné lidi, kteří by mi jednu zjevnou věc předhazovali nonstop :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
10.8.21 09:43

Já se před všemi porody záměny bála, manžel měl nakázáno nespustit miminka z očí, kdyby nemohla být u mě.
Co se podoby týče, tak prvorozená je kopie tatínka, jen má rovné vlasy, on má vlnité. Druhorozená je hodně do mě, jen ty vlásky má jako tatínek a třetí není podobná ani jednomu, tam to prostě nevidím. Nejvtipnější mi na tom přijde, jak mi známí tvrdí, jak jsou si holky strašně podobné - nejsou. Jediné, co mají podobné, je barva vlasů a očí, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
10.8.21 10:14

@amalka3455 ja si zase myslim, ze kazdej jednoho cloveka vidime jinak😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
10.8.21 10:32

@e008 To určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
10.8.21 16:31

Téma mě nepohoršuje. Stát se může cokoliv. A jakkoliv cítím s rodinami, které to potkalo, skutečná tragédie vypadá jinak ;)
Jsem si na tisíc procent jistá, že děti jsou naše. A taky jsem si na 99 procent jistá, že i kdyby nebyly, tak bych je za ty biologické nikdy nevyměnila :srdce:
Určitě bych byla zvědavá, jak vypadá to dítě, které jsem porodila. Ta situace musí být vyčerpávající. A je to blbý, nikdo to zažít nechce. Ale výměnu bych nechtěla. Rozhodně kvůli sobě a taky jak by k tomu přišly ty děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
10.8.21 16:57

@Fiducia Jenže když do toho vstoupí ta druhá rodina a bude chtít své dítě zpět? Nenadelas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
10.8.21 17:05
@inkakřivák píše:
@Fiducia Jenže když do toho vstoupí ta druhá rodina a bude chtít své dítě zpět? Nenadelas nic.

Ale otázka je, jak bych to chtěla já. Odpovídám jen sama za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.8.21 18:01

Diky vam, kteri jste prisli se nad tematem zamyslet a ne pouze rypat. Pro pobaveni mysleno k zamysleni, zarazeno do kategorie pro pobaveni, aby bylo jasne, ze se nejedna o realnou situaci. Toci se filmy o vrazdeni, znasilneni, genocide, konci sveta take pouze pro pobaveni, oproti tomu je ma otazka neskodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.8.21 18:02

@Fiducia Diky, presne tak, ptam se na nazor, pocity, ne jak to vidi zakon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.21 18:17
@hospodki píše:

A nechce se ti pak říct, že dotyčný má velky nos nebo třeba hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.8.21 18:18

Po porodu jsem maleho videla asi minutu, nemohla jsem ho pochovat a pak ho odnesli a mohla jsem se na nej jit podivat az za 3 hodiny a byl to takovy pocit, aha, tak tohle je moje dite. Zatimco prvni dite jsem mela na hrudi a bylo okamzite moje. Neni nam vubec podobny, tak jsem se nad tim zamyslela. Samozrejme je to nase zlaticko a v nemocnici urcite chybu neudelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
10.8.21 18:44

@mingxiao přiznám se, že vůbec netuším, jak (a jestli vůbec) to řeší zákon. A samozřejmě nemůžu mluvit za další 3 lidi, z nichž dva vůbec neznám 8o
Za sebe a za manžela můžu říct, že my bychom asi dělali, jakoby nic :oops: Prostě to dítě máš doma, vypipláš ho, máš k němu vztah. Fakt si nedovedu představit, že bychom došli k závěru, že není naše, a řešili to. S vědomím, že dostaneme jiný dítě, pro mě to bio dítě je cizí :oops:
Jinak se nám děti s podobnou různě mění. Měli období, kdy všichni byli nejvíc podobný opičce :mrgreen: Dvě děti máme kdoví po kom světlovlasý. A syn po narození vypadal, jako by byl mojí nejlepší kamarádky a našeho známého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
10.8.21 19:51

Neumím si představit, že bych to prohozene dítě vrátila. Nechtěla bych to vůbec řešit, ani nic vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.8.21 20:07
@Fiducia píše:
@mingxiao přiznám se, že vůbec netuším, jak (a jestli vůbec) to řeší zákon. A samozřejmě nemůžu mluvit za další 3 lidi, z nichž dva vůbec neznám 8o
Za sebe a za manžela můžu říct, že my bychom asi dělali, jakoby nic :oops: Prostě to dítě máš doma, vypipláš ho, máš k němu vztah. Fakt si nedovedu představit, že bychom došli k závěru, že není naše, a řešili to. S vědomím, že dostaneme jiný dítě, pro mě to bio dítě je cizí :oops:
Jinak se nám děti s podobnou různě mění. Měli období, kdy všichni byli nejvíc podobný opičce :mrgreen: Dvě děti máme kdoví po kom světlovlasý. A syn po narození vypadal, jako by byl mojí nejlepší kamarádky a našeho známého :mrgreen:

Přesně. Kdybych to náhodou zjistila, tak mlčím jako hrob a zapomenu na to :oops: Být v situaci jako ta paní před lety, kde to odstartoval manžel - nikdy bych mu neodpustila, že mě připravil o moje dítě, asi bych s ním nemohla dál žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí