Záměna dítěte - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
10.8.21 20:09

Jinak dcera udělala protizáměnové opatření tím, že se narodila dřív a byla dva dny nejmenším miminkem na oddělení, než ji trhnul jeden chlapeček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
10.8.21 20:11
@Russet píše:
A nechce se ti pak říct, že dotyčný má velky nos nebo třeba hlavu?

Chce se mi říct fakt hodně věci, ale asi mi to za to nestojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
10.8.21 20:12
@Ba-stet píše:
Jinak dcera udělala protizáměnové opatření tím, že se narodila dřív a byla dva dny nejmenším miminkem na oddělení, než ji trhnul jeden chlapeček :D

U nás jako bonus největší a vlasatej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.8.21 20:17
@hospodki píše:
U nás jako bonus největší a vlasatej
:palec: Je super, když si to děti uměj zařídit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
10.8.21 20:37
@Ba-stet píše:
Přesně. Kdybych to náhodou zjistila, tak mlčím jako hrob a zapomenu na to :oops: Být v situaci jako ta paní před lety, kde to odstartoval manžel - nikdy bych mu neodpustila, že mě připravil o moje dítě, asi bych s ním nemohla dál žít…

Taky bych mu nejspíš nedokázala odpustit nevim:
Ale teda pevně věřím, že manžel by nepátral, a naše děti by nedal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.8.21 20:41
@Fiducia píše:
Taky bych mu nejspíš nedokázala odpustit nevim:
Ale teda pevně věřím, že manžel by nepátral, a naše děti by nedal :hug:

Taky doufám. Tamtoho nějak furt popichovali chlapi v hospodě a rodiče, že mu dítě není podobný, tak chtěl důkaz, že mu byla nevěrná :roll:

My jsme o tom s mužem tehdy mluvili po tom skandálu a on řekl, že by chtěl svoje dítě, že by s tím nemohl žít. A v zimě jsme koukali na Kukačky, tak jsem se ho ptala, jestli si umí představit, že by dceru vyměnil za jiné batole - a úplně zesinal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35915
10.8.21 20:51

A co teprve, když Vám manželka řekne, že se jí zdá, že se dítě podobá exmanželce! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
10.8.21 20:53
@Ba-stet píše:
Taky doufám. Tamtoho nějak furt popichovali chlapi v hospodě a rodiče, že mu dítě není podobný, tak chtěl důkaz, že mu byla nevěrná :roll:My jsme o tom s mužem tehdy mluvili po tom skandálu a on řekl, že by chtěl svoje dítě, že by s tím nemohl žít. A v zimě jsme koukali na Kukačky, tak jsem se ho ptala, jestli si umí představit, že by dceru vyměnil za jiné batole - a úplně zesinal :)

Jj, já vím. Ale i tak. Můj manžel ví, že jsem na zálety líná :mrgreen: A on je ten typ, co by vychovával černouška :mrgreen:
Kukačky jsme spolu sledovali. Ale vlastně nás nikdy nenapadlo, jak bychom to řešili na místě postav. Zítra se zeptám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffan23
10.8.21 20:57

V kukackach je to hezke vyobrazene a myslim si ze to odpovida skutecnosti…zenska by se nevlastniho ditete zameneneho v porodnici nevzdala, kdezro kdyz ro zjisti chlap tak si myslom ze 99,9% budou chtit zpatky to bio svoje :?…U muzu do toho vstupuje otazka ega, jesitnosti a tak

• Citovat
  • Upravit
18177
10.8.21 20:58
@Fiducia píše:
Jj, já vím. Ale i tak. Můj manžel ví, že jsem na zálety líná :mrgreen: A on je ten typ, co by vychovával černouška :mrgreen:
Kukačky jsme spolu sledovali. Ale vlastně nás nikdy nenapadlo, jak bychom to řešili na místě postav. Zítra se zeptám :think:

Fakt nenapadlo? My o tom právě mluvili celej ten seriál. I když jsme se spíš vraceli k té skutečné záměně, ty holčičky byly ve věku dcery.

Já jsem na zálety taky nemožná, ale dítě máme z ivf, takže teoreticky by mohlo být zaměněno to embryo. Ale rodinná podoba z mužovy strany tam jasně je. Mně vizuálně moc podobná není, ale už začíná chytat moje gesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
10.8.21 21:13

@Ba-stet fakt je, že jsme si pouštěli Kukačky vždycky, když nám usnulo mimino. A přitom jsme ho vždycky zkoumali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18620
10.8.21 21:22
@Ba-stet píše: :palec: Je super, když si to děti uměj zařídit :lol:

Jo a já byla tak mimo, te jsem ho na sesterně když tam byl druhy den asi na 3 hodinky kvůli problémům se smolkou nepoznala a začala bulet, ze nevim který je moje. Jediný vlasaty a všude jeho jméno.. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
10.8.21 21:59

Dříve asi bylo jednodušší děti zaměnit. Když jsem se v 87 narodila, tak mojí mámě přinesly sestry na kojení chlapečka místo mě. Zjistila to až po rozbalení zavinovačky. V situaci ze seriálu Kukačky bych se nikdy v životě nechtěla ocitnout, ty rodiny to musí naprosto rozložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79978
11.8.21 19:07

@ffan23 zřejmě bych se nevzdala. Ale pravda je, že bych asi premyslela, kde, v jaké rodině a jak žije to moje. Ale vzdát se dvouletého dítěte? Tomu chlapovi bych neodpustila. Asi bych chtěla ty děti obě, jak to pokrevní, tak to,,moje".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí