Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jinak dcera udělala protizáměnové opatření tím, že se narodila dřív a byla dva dny nejmenším miminkem na oddělení, než ji trhnul jeden chlapeček ![]()
@Russet píše:
A nechce se ti pak říct, že dotyčný má velky nos nebo třeba hlavu?
Chce se mi říct fakt hodně věci, ale asi mi to za to nestojí ![]()
@Ba-stet píše:
Jinak dcera udělala protizáměnové opatření tím, že se narodila dřív a byla dva dny nejmenším miminkem na oddělení, než ji trhnul jeden chlapeček
U nás jako bonus největší a vlasatej
@Ba-stet píše:
Přesně. Kdybych to náhodou zjistila, tak mlčím jako hrob a zapomenu na toBýt v situaci jako ta paní před lety, kde to odstartoval manžel - nikdy bych mu neodpustila, že mě připravil o moje dítě, asi bych s ním nemohla dál žít…
Taky bych mu nejspíš nedokázala odpustit nevim:
Ale teda pevně věřím, že manžel by nepátral, a naše děti by nedal ![]()
@Fiducia píše:
Taky bych mu nejspíš nedokázala odpustit nevim:
Ale teda pevně věřím, že manžel by nepátral, a naše děti by nedal
Taky doufám. Tamtoho nějak furt popichovali chlapi v hospodě a rodiče, že mu dítě není podobný, tak chtěl důkaz, že mu byla nevěrná ![]()
My jsme o tom s mužem tehdy mluvili po tom skandálu a on řekl, že by chtěl svoje dítě, že by s tím nemohl žít. A v zimě jsme koukali na Kukačky, tak jsem se ho ptala, jestli si umí představit, že by dceru vyměnil za jiné batole - a úplně zesinal ![]()
A co teprve, když Vám manželka řekne, že se jí zdá, že se dítě podobá exmanželce! ![]()
@Ba-stet píše:
Taky doufám. Tamtoho nějak furt popichovali chlapi v hospodě a rodiče, že mu dítě není podobný, tak chtěl důkaz, že mu byla nevěrnáMy jsme o tom s mužem tehdy mluvili po tom skandálu a on řekl, že by chtěl svoje dítě, že by s tím nemohl žít. A v zimě jsme koukali na Kukačky, tak jsem se ho ptala, jestli si umí představit, že by dceru vyměnil za jiné batole - a úplně zesinal
Jj, já vím. Ale i tak. Můj manžel ví, že jsem na zálety líná
A on je ten typ, co by vychovával černouška ![]()
Kukačky jsme spolu sledovali. Ale vlastně nás nikdy nenapadlo, jak bychom to řešili na místě postav. Zítra se zeptám ![]()
V kukackach je to hezke vyobrazene a myslim si ze to odpovida skutecnosti…zenska by se nevlastniho ditete zameneneho v porodnici nevzdala, kdezro kdyz ro zjisti chlap tak si myslom ze 99,9% budou chtit zpatky to bio svoje
…U muzu do toho vstupuje otazka ega, jesitnosti a tak
@Fiducia píše:
Jj, já vím. Ale i tak. Můj manžel ví, že jsem na zálety línáA on je ten typ, co by vychovával černouška
Kukačky jsme spolu sledovali. Ale vlastně nás nikdy nenapadlo, jak bychom to řešili na místě postav. Zítra se zeptám
Fakt nenapadlo? My o tom právě mluvili celej ten seriál. I když jsme se spíš vraceli k té skutečné záměně, ty holčičky byly ve věku dcery.
Já jsem na zálety taky nemožná, ale dítě máme z ivf, takže teoreticky by mohlo být zaměněno to embryo. Ale rodinná podoba z mužovy strany tam jasně je. Mně vizuálně moc podobná není, ale už začíná chytat moje gesta ![]()
@Ba-stet fakt je, že jsme si pouštěli Kukačky vždycky, když nám usnulo mimino. A přitom jsme ho vždycky zkoumali ![]()
@Ba-stet píše:Je super, když si to děti uměj zařídit
Jo a já byla tak mimo, te jsem ho na sesterně když tam byl druhy den asi na 3 hodinky kvůli problémům se smolkou nepoznala a začala bulet, ze nevim který je moje. Jediný vlasaty a všude jeho jméno..
![]()
Dříve asi bylo jednodušší děti zaměnit. Když jsem se v 87 narodila, tak mojí mámě přinesly sestry na kojení chlapečka místo mě. Zjistila to až po rozbalení zavinovačky. V situaci ze seriálu Kukačky bych se nikdy v životě nechtěla ocitnout, ty rodiny to musí naprosto rozložit.
@ffan23 zřejmě bych se nevzdala. Ale pravda je, že bych asi premyslela, kde, v jaké rodině a jak žije to moje. Ale vzdát se dvouletého dítěte? Tomu chlapovi bych neodpustila. Asi bych chtěla ty děti obě, jak to pokrevní, tak to,,moje".