Zaměstnání a odstupné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
28.8.23 09:32
@Bubla Bůčková píše:
Fandím zamestnankyni! Tak nárok má minimálně na 2 platy, že jí trvá výpovědní lhůta. Já bych se snažila dostat z vás 3 platy, jestli chce 1,tak to zaplaťte a je to :D

3 platy no tak to těžko :lol: :lol: s tím bych ji poslala hodně rychle do háje je to 20 léta holka ta si na mě nebude vyskakovat mě je 49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9802
28.8.23 09:36
@Tereza759 píše:
3 platy no tak to těžko :lol: :lol: s tím bych ji poslala hodně rychle do háje je to 20 léta holka ta si na mě nebude vyskakovat mě je píše: Více

Ta 20letá holka má větší znalosti než ty. Ale stejně si podle tvého stylu psaní myslím, že si z nás spíš robíš prd**.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61139
28.8.23 09:36
@Tereza759 píše:
3 platy no tak to těžko :lol: :lol: s tím bych ji poslala hodně rychle do háje je to 20 léta holka ta si na mě nebude vyskakovat mě je píše: Více

8o víc takových 20ti letych holek na tebe :pankac: doufám, že se nedá.
Tak bude ještě dva měsíce pracovat? Nebo za co ji dáš výpověď?
Jako chudák holka, asi jedna z prvních zkušeností s prací a hned narazí na takovou krávu. Ještěže má mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41418
28.8.23 09:40
@Tereza759 píše:

tušíš vůbec, že se toto řídí zákonem? :think: ve 20 tě strčí vědomostma do kapsy, tím bych se moc nahlas nechlubila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
28.8.23 09:43
@Tereza759 píše:

Ale pokud po ní chceš aby skončila hned, tak na ty 3 platy má nárok drahá. Dvouměsíční náhradu mzdy za výpovědní lhůtu a měsíční odstupne. Dostuduj si zákoník práce. Takže pokud chce jen jeden plat, tak drž ústa a krok a dejte jí to.
Ty jsi fakt člověk na svém místě 8o
Doufám, že se taky holka ještě někde poradi a dostane to co jí náleží.

Příspěvek upraven 28.08.23 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
28.8.23 09:44
@Tereza759 píše:

Delas si srandu, vid? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
28.8.23 09:44
@Tereza759 píše:
Mladé holce jsem dala výpověď dohodou ale ona na mě přišla s tím, že bez odstupného na dohodu nepřistoupí. Požaduje odstupné v vaší 1 platů což je asi 29000 Kč

Neexistuje žádná „výpověď dohodou“.

Požadovaná částka 29000 je velmi mírná. To ber všemi deseti.

• Citovat
  • Upravit
53190
28.8.23 09:49
@Tereza759 píše:

Tak tím bych se moc nechlubila, když ani za 30 let v pracovním procesu neznáš zákoník práce tak, jako 20letá žába. Ale jako troll pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32196
28.8.23 10:10

@Maggdallena Tak je jí 49…tak asi má přednost před zákoníkem práce, ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
28.8.23 10:17
@Tala20 píše:
Neexistuje žádná „výpověď dohodou“. Neexistuje žádná „výpověď dohodou“.Požadovaná částka 29000 je velmi mírná. To ber všemi deseti.

Souhlasím (pokud má hpp a ne nějakou dpc).
Být zakladatelkou skáču metr vysoko, že chce za dohodu jenom tak málo a její blbost při náboru bude stát firmu jen jeden plat navíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
28.8.23 10:21
@Tereza759 píše:

Cože? Na co si to hraješ? O tomhle ty vůbec nerozhoduješ. Ty jo, doufám, že si to slečna nenechá líbit, a poletíš. Nemáš tam co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.23 10:21
@Monchichik píše:
@Maggdallena Tak je jí 49…tak asi má přednost před zákoníkem práce, ne? :mrgreen: :mrgreen:

Koukám, že zákoník práce je z roku 2006. Co JÍ bude takovej mladej zákoník co poroučet?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
28.8.23 10:28
@unuděná píše:
Tak tím bych se moc nechlubila, když ani za 30 let v pracovním procesu neznáš zákoník práce tak, jako 20letá žába. Ale jako troll pěkný :mrgreen:

Možná zná jen ten 30 let stary a jede podle něj. Jestli teda nějakej v té době byl. Nač sledovat nějaký novely atd. Zbytečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.8.23 10:34
@a12 píše:
Mně nepřijde normální, přijmout člověka do práce, jako náhradu za někoho a po 4 měsících se ho potřebovat rychle zbavit 8o tak snad si věděla, že na to místo máš člověka a potřebuješ jen náhradu, ne? A odstupny jeden plat? To mi přijde celkem vtipný a nechápu, v čem je problém.

Mimochodem, u nas ve firmě máme taky takovou hvězdu, která mi pořád tvrdila, že mě bude muset vyhodit po návratu z mateřský :lol: no též jsem se nedala a ještě jsem si zařídila zkrácenej úvazek, protože mi dítě nevzali do školky. Stačilo napsat konkrétní paragrafy.

Příspěvek upraven 28.08.23 v 09:35

A co ti na tom přijde divné??
Dělá to dneska kde kdo když potřebuje vykrýt dlouhodobou neschopnost pracovníka nebo třeba i mateřskou.
Na tomhle teda já osobně nic divného nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41418
28.8.23 10:35
@Tereza759 píše:
A co ti na tom přijde divné??
Dělá to dneska kde kdo když potřebuje vykrýt dlouhodobou neschopnost pracovníka nebo třeba i mateřskou.
Na tomhle teda já osobně nic divného nevidím.

ale postupují dle zákoníku práce…o kterém ty netušíš zhola nic a to je ten problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat