Zaměstnání a odstupné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
28.8.23 12:39

To nemohla napsat personalistka, to by musela být úplně blbá a ta firma, kde pracuje šlendrián. Ještě ty její reakce, to je jasná provokace. Kdo argumentuje stylem " nebude si na mě vyskakovat dvacítka", jen někdo z IQ tykve. Nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
a12
61148
28.8.23 14:37
@LiduNe píše:
To nemohla napsat personalistka, to by musela být úplně blbá a ta firma, kde pracuje šlendrián. Ještě ty její reakce, to je jasná provokace. Kdo argumentuje stylem " nebude si na mě vyskakovat dvacítka", jen někdo z IQ tykve. Nevěřím.

Bohužel i takový lidi jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
28.8.23 14:45

Prvních 10 vteřin čtení jsem si myslel, že ta HR @Tereza759 dostala výpověď a „ptá se tady“, kolik si má vzít odstupných.
Jinak HR vzniklá rekvaldou za 10 dní? Tolik nesmyslů od zaměstnance, co má prakticky řídit firmě lidské zdroje- to se hned tak nevidí.
Odstupné ve výší 1 měsíce je super deal, já bych na to jako vykopávaný nepřistoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
28.8.23 14:47
@LiduNe píše:
To nemohla napsat personalistka, to by musela být úplně blbá a ta firma, kde pracuje šlendrián. … Nevěřím.

Když sleduji některá tvrzení, rozhodnutí a činy poslanců a členů vlády, tak se mi postoj zakladatelky nejeví že by nějak prudce vybočoval z obecného duševního marastu.

• Citovat
  • Upravit
11560
28.8.23 15:50
@Bubla Bůčková píše:
A za co jí tu výpověď dají?

To by bylo vtipné. Organizační důvody (vzhledem k úrovni HR ve firmě) a od 1. by tam na stejnou pozici nastoupila jiná pracovnice. Na tom by se dalo i dost vydělat - myslím pro tu „vykopnutou“. A firma by asi měla hezký výdaj, jen by možná byl obtížně propašovatelný do daň. výdajů.
ALE: já nejsem HR odborník, je to jen laický názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat