Zaměstnání vlakvedoucí

Anonymní
12.1.23 16:52

Zaměstnání vlakvedoucí

Ahoj :)

Snad bude někdo schopen mi poradit. Dělám vlakvedoucí u ČD, jsem v 7tt a pomalu začínám cítit, že je pro mě práce dost náročná. Málo spánku, neustálé vystupování a nastupování do vlaku, noční směny, nepřetržitý režim.
Zaměstnavateli jsem těhotenství ještě neoznámila. Jde mi o to, že nebude možnost mě přeřadit na jinou pracovní pozici (každá pozice speciální zkoušky) a upravit pracovní dobu logicky taky nejde :(
Neřešila jste některá podobnou situaci? Nerada bych byla až do porodu na neschopence a byla limitovaná vycházkami. :( :(

Děkuji za každou radu a zkušenost. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
12.1.23 17:00

No tak tě musí nechat doma, pokud pro tebe nemá nic vhodného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
12.1.23 17:23

Nocni tusim delat nesmis, podivej se do zakoniku prace…takze oznamit co nejrychleji, bud te ma prevest na jinou praci, nebo nechat doma za 100% platu. Predpokladam, ze tak velky zamestnavatel jako CD na to nejaky postup mit bude :nevim:

Edit : beru zpet, vypada to, ze nocni vydlivene zakazane uz nejsou, aspon tak tvrdi novejsi zdroje…ale pokud pozadas o prevedeni na denni praci z duvodu tehotenstvi, musi ti vyhovet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
12.1.23 19:12

No a co si udělat nějaké ty zkoušky na nějakou příjemnější pozici, třeba se pak na ni budeš moct vrátit. Co já vím, třeba pokladní s dětmi bude praktičtější než vlakvedoucí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky