Zamlklé těhotenství
- Otevřená skupina
Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,jsem tu dnes poprvé a potřebovala bych se vykecat.Doma mi z toho začíná hrabat.Teď ve čtvrtek 5.1.2012 jsem byla na revizi v 9tt,zamlklé těhu.S manželem nás to strašně vzalo.Plánovali jsme spoustu věcí,co a jak bude.a v pondělí 2.1. mi dr. řekl,že musím na revizi,že miminko nežije. Byla jsem v šoku.Chtěla jsem se vás zeptat,kdy vám přišly první MS po revizi? Vůbec nevím,kdy to mám očekávat. Nebyla jsem zvyklá,abych to měla nějak rozházené. Mám strach,aby bylo vše v pořádku a mi mohli zase pokoušet štěstí. Zítra jdu na kontrolu,tak doufám,že bude vše ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katko - u mně revize 4.11.První MS přišla měsíc po,druhá po 26 dnech - viz pár řádků nahoře.Je mi líto, že tě to potkalo,ale příroda ví,co dělá. Co tě trápí a chtěla bys vědět si sepiš na papír a zeptej se dr. při kontrole a trvej na vysvětlení. Doufám,že máš schopného doktora. Podle vývoje se doporučuje 2-3 měsíce počkat a neotěhotnět,ale raději si po druhé MS zajdi na kontrolu. Osobně bych doporučila dodržet šestinedělí.A hlavně : byť je ti teď strašně na duši, hlavu vzhůru a věř,že bude líp. Když ti bude stonat hlava, nebude o pár měsíců v pohodě děloha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Katko - já to dostala po pěti týdnech, pila jsem kontryhel, ten ma stahovat delohu a pusobo pozitivni na organy a potom stavu z repy a caj na cisteni krve, a pak vitaminy, takovy komplex pro tehotne, co jsem brala i predtim, doktorka rikala, ze to muzu brat. ja sestinedeli nedodrzela, „poprve“ to bylo zvlastni, ale ted v pohode a me doktorka rekla, ze po prvni MS muzeme pokracovat, tak to tedka zkousime. Ikdyz ted ti to prijde nemozne, cas ti pomuze, 4.1. to bylo sest tydnu, byl to nejhorsi den v zivote, ale tedka se uz citim dobre, samozrejme, ze na to nezapomenes nikdy, ale mas tu nadeji, ze se ti to poradi znova, ja se porad zivim myslenkou na dalsi mimi. Bohuzel tohle je dost caste, takze nam nezbyva nic jineho nez to obdobi pretrpet a pak se tesit na dalsi mimi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Katko, Neboj brzo bude zase veselo. Já jsme byla na revizi 16.11.2011 a prvni MS jsme dostala přesně po 6 týdnech. Já také pila Kontryhelový čaj a beru vitamíny Femibion. Jinak šestinedělí jsme dodrželi, teda 5 týdnu a 5 dní
, nějak jsem to nedostávala, a po pohlavním styku to přišlo hned
V šestinedělí mi bylo doporučováno: pouze sprchování, kontryhel, bez fyz. zátěže a hlavně bez pohlavního styku ![]()
Jinak to je strašně těžké období, které si budeme pamatovat asi celý život. Ale neboj bude zase lépe. Také jsem po revizi jen brečela a brečela, tím si asi musí projít každý. Myslela jsem že to nikdy nepřestane, ale neboj i na nás to naše štěstí čeká. Jo ještě jsem ti chtěla napsat, že mě strašně pomohlo když jsem to někomu řekli, někde na internetu jsem četla článek o tom jak se vyrovnat s potratem, tak mrkni třeba na net a něco počti. Tak se drž a přeji hodně štěstí v dalším snaženíčku
- Citovat
- Upravit
Děkuju vám strašně moc za rady. Hned je člověku líp,když si může postěžovat a vypovídat se holkám , který si tím prošly taky. Moc jste mi pomohly a doufám,že brzo se všechny dočkáme vytouženého mimi.
Dnes na kontrole Dr. v pohodě. říkal,že by mělo být vše v pořádku a za 3 týdny znova kontrola,tak uvidíme, cobude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Luho
tak ted cekam, jestli dostanu MS, doktorka mi nedala zadne prasky ani nic, ze mam prijit, az budu v tom, ale sestricka rikala, at se klidne stavim to s doktorkou probrat, ze zase chceme, ze mi muze neco doporucit a vysetrit me, jestli je uvnitr vse v pohode
tak jsem zvedava, asi jsem cakla, ale premyslim, ze si koupim tehu testy ty co odhali ranne tehu, nikdy jsem je nezkousela, netusila jsem, ze clovek bude pak takkkk nedockavy
Co ty? uz pracujete?
jen doufam, ze ty plodne dny jsou porad stejne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,já vám to tak závidím. My musíme ještě počkat.ale strašně se to vleče.Přeju vám hodně štěstíčka ve snaženíčku,ať vám to brzy vyjde a vše je bez komplikací. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro trrinitty. Taky mi doktroka řekla že mám přijít až budu těhu nebo po pul roce. Tak doufám že ta první možnost říjde dříve
. Tak že ted čekáš na druhou MS nebo už na třetí?Ty testíky jsou asi dobrá věc, zvlášť když se nemůžeš dočkat
A po kolikati dnech ti to už ukáže výsledek? Ty normální testy jdou až po 14 dnech, a tak tyhle by měly dříve né? Jinak já pracuju jako OSVČ, tak že si pracovní dobu určuji sama, ale docela jsem se šetřila
Jiak mě doktorka ani neschopenku nenabídla, prý je neschopnost jen na 2 dny,a v mém případě by to asi stejnak nebylo třeba. A ty jsi měla neschopenku? Popravdě řečeno kdybych někde byla zaměstnaná, tak by mě asi dva dny nestačily. Byl to hlavně záhul na psychiku.
Jinak plodné dny jsou po 1 MS rozhozené, alespon mě to říkla doktorka po druhé by už měly být normálně ![]()
- Citovat
- Upravit
Pro katkapsotovu: děkujeme, ale neboj taky ti to uteče, a po 1 MS hurá na to
![]()
- Citovat
- Upravit
Pro Luhu: na netu jsem nasla testy, co to zjisti po 6-8 po oplodneni, takze prakticky par dni pred ovu, tak si rikam, ze za tyden to testnu, jen tak ze srandy
me se to predtim stalo ve st a v pondeli jsem sla do prace, takze jsem nemela nemocenskou, vzala jsem si dovolenku, pac nemocenska tech par dni stejne neni placena,takze co z toho.
Pro katku: taky se dockas, me to taky prislo k neuvereni ta doba a to cekani, ale musis se zamerit na pozitivni zitrky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj holky, tak co noveho u vas? jak jde snazeni? u nas to poprve nevyslo, dostala jsem podruhe MS
skoda. zasla jsem si na kontrolu k doktorce a vse je v poradku, tak jsem rada, tak ted jen doufat, ze se to brzo podari. co vy ostatni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak my uvidíme v úterý
Mám jí dostat. Ale myslím že to taky na poprvé nevyšlo. Tak hurá na další měsíc ![]()
pro Trrinitty: Na jaký kontrole jsi byla?? Ona si tě doktorka pozvala? Nebo jsi se objednala sama? Mě doktorka řekla že mám přijít až budu těhu
A řekla ti jestli jsi měla tento měsíc ovulaci??
- Citovat
- Upravit
Pro Luhu: ja se sama objednala a chtela jsem se zeptat, jestli je vsechno v pohode a co mam delat, aby se to uz neopakovalo. Tak me prohlidla a rekla, ze je to v poradku, ze vajecniky jsou po ovulaci, takze ovu byla, ale asi rozhazene, kdyz se to nepovedlo. tak drzim palce a pak napis, jestli „teta z ameriky“ dorazila nebo ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha, tak to jo, a co ti řekla na to aby se to neopakovalo?Mě řekla že se to nedá nějak ovlivnit! A tak máš od ní nějaké rady, čemu se příště třeba vyhnout, aby se to neopakovalo??
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Julie419 , 17.7.26 15:03
- Micha14 , 28.9.25 13:02
- Marťásek1110 , 18.10.23 13:01
- lalouch , 15.6.22 16:56
- Arabella1994 , 24.4.22 16:24
- Chicky1j2 , 16.7.18 18:17
- Petty11 , 27.5.18 19:08
- korsa123 , 19.10.17 14:00
- NikysekR , 27.10.15 16:38
- Kamčí , 27.7.15 14:42
- radaru , 21.6.15 20:02
- f.e.r.n.e.t.k.a , 8.6.15 13:27
- Lussyka , 5.5.15 11:20
- TERMAT , 18.2.15 11:40
- s_mishka , 9.2.15 14:34
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Martýrium ohledně přijímaček na osmileté...
- 28.8.26 13:00
- Anonymní
- 2
Přiměřená příprava na přijímačky na...
- 28.8.26 12:57
- Malina9
- 2
Je mozne naucit se sama kreslit a malovat?
- 28.8.26 12:09
- Anonymní
- 1
Pořízení nahrávky bez souhlasu
- 28.8.26 13:01
- pikola
- 43
Noční přetáčení na břicho u ročního syna
- 28.8.26 12:27
- ALIPELI
- 3
Děravé silonky na palcích
- 28.8.26 12:55
- Silverine247
- 21
Nezvládám konflikty mých dětí (2,5 a 5,5...
- 28.8.26 12:22
- Hobitka
- 7
Kam za teplem v říjnu?
- 28.8.26 12:07
- xWine
- 8
Po pohlavním styku mě trápí pálení tam dole
- 28.8.26 12:00
- 884135
- 6
Smluvený rozvod - jak to probíhá?
- 28.8.26 12:18
- Anonymní
- 6
Nové příspěvky
Jak donutit/namotivovat k lepšímu otcovství?
- 28.8.26 13:07
- Takyjedna
- 146
Seznámení ve 23 letech, je to vůbec možné?
- 28.8.26 13:06
- Yasmen
- 95
Jak velké kapesné pro prvňáčka?
- 28.8.26 13:05
- Menton
- 64
Milenky sem nová diskuze
- 28.8.26 13:04
- Virgin_Mojito
- 127872
Moje levná cesta
- 28.8.26 13:04
- ambruše
- 3027
IVF - ET/KET 2026
- 28.8.26 13:02
- Innaaemma
- 6546
Pořízení nahrávky bez souhlasu
- 28.8.26 13:01
- pikola
- 43
Martýrium ohledně přijímaček na osmileté...
- 28.8.26 13:00
- Anonymní
- 2
Nejradši bych se rozvedla, ale...
- Ella865305
- 31
Přiměřená příprava na přijímačky na...
- Malina9
- 2