Zamlklé těhotenství
- Otevřená skupina
Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo ta unava je desna.. ja jsem unavena porad. ale musime si dobre odpocinout, nez male prijde na svet, gratuluju gabisabi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo děkuji, píchám si fraxiparin, a v uterý jedu na ultrazvuk a na výsledky těhotenského screninku tak doufám že to dobře dopadne, a ještě mě obtěžuje výtok ale stěry mám dobré i při zvracení je to děs, jsem ráda že jsem těhotná, ale je mi fakt hrozně
- Citovat
- Upravit
Ber to tak, ze vis, ze se mimi ozyva a tim padem je vse v poradku
jinak to ani nejde prezit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky jsem ve 12 týdnu těhotenství a chodím málo čůrat, ve středu zajdu radši na gyndu je to normální?
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, jee to mam radost, ze tak pekne tehotnite
!!! no ja uvidim, jestli dostanu normalne dalsi mesicky, a pak na to skocime ten dalsi mesic
Dnes jsem byla v praci po14 dnech dovci
a jako nemuzu se dockat od tama pryc!!! Naprosto chapu, ze v praci je to na prd…me pan doktor rikal, ze mi da hned neschopenku, vzhledem k tomu prvnimu potratu, tak se docela tesim…uz aby to bylo!! docela rychle jsem se z toho otrepala ale ted uz me to zase nejak boli na srdci..vsude vidim ty tehulky a je mi to lito…drzte se holky a drzim pesti na vsechna vysetreni!!!
- Citovat
- Upravit
Já jsem byla na tom podobně než jsem otěhotněla, a jak naschvál jsem ještě všude ty těhotné potkávala, ale to vše přebolí určitě brzo otěhotníš, všem to přeji prože sama jsem si prošla peklem ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojte, curani je individualni
a v te praci to mas fajn, ze ti da hned rizikovku, me rikala, ze zalezi, jak se citim, ale tedka v 23 tydnu uz jsem to tam nedavala. zatim se doma nenudim
kdy jindy si to uzit nez tedka
tak hezke snazeni.. a zkuste vitamin E a kontryhel, ja ho propaguju, pac me i kamosce pomohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, vidím, že trrinitty a luha86 jsou na tom dobře.
Moc vám to přeju holky.
Já jsem teď po druhém odběru krve, aby se zjistilo, jestli ty moje dva potraty mají nějakou příčinu, nebo je to jen náhoda. Přestoupila jsem k jinému doktorovi a ten mě hned poslal na vyšetření do nemocnice.Je to porodník v té nemocnici, tak jsem tak trochu protekční, protože jinak se to dělá až po třetím potratu. Doufám, že vše dobře dopadne. Jak se vám daří holky moje? Už víme co budete mít za zlatíčko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jj, uz vime co to bude
tak hodne stesti, treba mas spatnou imunitu, to se taky stava a to telo pak zarodek bere jako vetrelce a zabije ho. tak pak dej vedet, ja jsem 25 tt, termin mam 27.12. takze treba to bude i prvni dite roku 2013
testy na cukrovku dopadly dobre a uz jsem doma na nemocenske, takze si uzivam klidu a pohody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je, to budete mít ten nejkrásnější vánoční dárek.:) Moc ti to přeju. Teď bych měla jít ještě na poslední test a pak budou výsledky. Teda pokud už nejsem v tom.
Nějak jsme to s manželem nevydrželi.
Potom se ozvu. Uvidíme, jsem na to zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky. Chtěla bych se přidat k Vám do skupiny, jestli teda můžu
V březnu tohoto roku jsem přišla o naši malou holčičku ve 22. týdnu a v červnu jsem prodělala ZT v 10.tt. Po prvním potratu jsem se cítila zdravá, tak jsem si řekla proč to nezkusit znovu, no a zase to nevyšlo
tak jsem nastoupila do práce a někdy mám opět touhu zase mít a někdy prostě nechcu… nevím vůbec co dělat… tak bych si chtěla aspon o tom s někdým psát. S mužskýma si o tom tak nepromluvíme
a ani nemám nikoho komu bych vylívala srdce, protože si to nikdo nezažil, všichni mají zdravé a krásné děti. Jen řeknou jako vždy: stalo se, budete mít další, si mladá atd. ale tyhle věty už úplně nesnáším, oni nechápou čím jsem si prošla. Tak doufám, že mě mezi sebe přijmete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pepushenko, jo, mas pravdu, kdo to neprozil, nemuze hodnotit, a plno lidi ani nevi, co ma poradne rict. to je mi lito ten prvni potrat, to uz bylo dost 22tt. a zjistili, z ceho to je? poslali te na genetiku? nebo te jen odbyli slovy, to se stava? na dalsi mimi se musis citit, taky jsem mela kolegyni, co mela dva potraty a na to treti porad ceka, uz je to rok a pul a porad se nejak neciti nebo se jim nedari. dulezita je psychika. klidne pis, jak se citis, od toho web je
a drzim ti palecky, at se citis lepe a brzo se zas zactene snazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky dnes jsem byla v nemocnici jsem v 15 týdnu, s tím že necítím pohyby tak mi doktor řekl že v 15 týdnu to není možné vš je v pořádku mimi se hýbe, akorát se mu ne líbil můj výtok tak mi napsal do zprávy že by mi to měla doktorka přeléčit antibiotiky, a vzhledem ke zkrácenému čipku, že mě zašijí a že se to pořád dělá dám vědět co mi řekla doktorka člověk aby byl pořád ve stresu celé těhotenství zatím všechny pozdravuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ty jo, tak to je drsne s tim sitim, to ti nezavidim. ja citila pohyby asi 18 tydne, 15 je fakt brzo. tak budu drzet palce a pak napis, co budes mit, jestli to budete vedet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky se k vám bohužel přidávám…jsem 3 dny po revizi dělohy, zamlklý potrat v 9 tt. Bylo to moje první těhotenství. 9 měsíců neberu antikoncepci a opravdu snažit o miminko jsme se začali snažit tak před 5 měsíci. Mám zakloněnou dělohu, takže nám doktor poradil si po sexu lehnout na břicho…otěhotněla jsem hned ten měsíc. Byli jsme hrozně šťastní. V 8 týdnu mi doktor vystavil průkazku a mě se hrozně ulevilo, že se miminko vyvíjí a už je mu vidět srdíčko. Ten den, nebo den po této návštěvě ale přestalo srdíčko bít
, ale my to zjistili až týden na to. Byli jsme na svatební cestě a měla jsem divné křeče. Jeli jsme hned do nemocnice a tam mi to oznámili. Vrátili jsme se domů a následoval ten hrozný kolotoč, kterým jste si asi všechny musely taky projít. Všichni mě uklidňovali, že se to stává, že je to normální a že další těhotenství bude určitě ok. Tohle už nechci nikdy zažít, byly to nejhorší dva dny v mým životě. Pomalu se z toho vzpamatovávám a těším se, až se budeme moct znovu o miminko pokoušet. Říkám si, že prostě bylo něco špatně a že je lepší, že to takhle dopadlo, když bylo miminko ještě malé, ale i přesto je mi hrozně smutno. Vidím, že některé z vás jsou znovu těhotné. To je krásný! Přeji ať je hlavně vše OK!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Julie419 , 17.7.26 15:03
- Micha14 , 28.9.25 13:02
- Marťásek1110 , 18.10.23 13:01
- lalouch , 15.6.22 16:56
- Arabella1994 , 24.4.22 16:24
- Chicky1j2 , 16.7.18 18:17
- Petty11 , 27.5.18 19:08
- korsa123 , 19.10.17 14:00
- NikysekR , 27.10.15 16:38
- Kamčí , 27.7.15 14:42
- radaru , 21.6.15 20:02
- f.e.r.n.e.t.k.a , 8.6.15 13:27
- Lussyka , 5.5.15 11:20
- TERMAT , 18.2.15 11:40
- s_mishka , 9.2.15 14:34
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Ureaplasma a neplodnost.
- 14.9.26 20:36
- Anonymní
- 3
Sos vikend bez ditete
- 14.9.26 20:51
- andiedvorakova
- 11
Chytré dámské hodinky – poradíte?
- 14.9.26 19:41
- Hanča1234
- 1
Košík pro miminko – využili jste ho doma?
- Rattie
- 8
Nové auto a strach z řízení
- 14.9.26 20:47
- Serpentini
- 24
IMHA u psa – hledám zkušeného veterináře...
- 14.9.26 18:01
- muslimka824
- 1
Babička odmítá diagnózu vnoučete
- 14.9.26 20:29
- Aries6
- 21
Mirtazapin na silné úzkosti, zabere?
- 14.9.26 19:22
- Lenka265
- 5
onceive Plus – pomohl vám k otěhotnění?
- 14.9.26 18:05
- vokishka
- 5
Kavalír King Charles španěl – pejsek,...
- 14.9.26 18:15
- Kapička67
- 6
Nové příspěvky
Jsem špatná? Vztah nebo manipulace
- 14.9.26 20:56
- syslomil
- 263
Pomůžeme kočičím bytůstkám získat...
- 14.9.26 20:55
- Jazmine
- 215
Moje levná cesta
- 14.9.26 20:52
- kornelije
- 5649
Sos vikend bez ditete
- andiedvorakova
- 11
Košík pro miminko – využili jste ho doma?
- Rattie
- 8
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 14.9.26 20:50
- Winter garden
- 44213
Práce a často nemocné děti
- 14.9.26 20:48
- Anonymní
- 97
Nové auto a strach z řízení
- 14.9.26 20:47
- Serpentini
- 24
Termohrnec, nebo 2v1 s mixérem na příkrmy?
- 14.9.26 20:44
- Lucis187
- 11
Milenky sem nová diskuze
- 14.9.26 20:42
- Luxusnixicht
- 132239