Zamlklé těhotenství
- Otevřená skupina
Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky holky,koncem února jsem se dozvěděla že mému miminku už nebije srdíčko 9+2 tt. Prvního března jsem šla na revizi dělohy. Po krátkém odpočívání jsem nastoupila do práce a očekávala první MS ta se dostavila hned po šestinedělí. Teď jsem čekala na druhou MS, ale ta stále nikde. Udělala jsem si testík a je tam slabunká čárečka snad to nebyl jen vadný test a čáreška bude sílit. Všem přeji krásné snažení a nezapomeňte naděje umírá poslední
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabigabi píše:
jak dlouuho jste čekali než jste mohli otěhotnět?
Doporučovali mi 3-6 měsíců ovšem nejspíš to přišlo dřív už po první MS ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Pavco,byla jsem na tom úplně stějně.Po zamlklém těhotenství jsem po první MS otěhotněla.Ale opět zamlklo.Asi to tak nemělo být.Byla jsem na revizi teď 25.března.Držím pěstičky. A hlavně buď v klidu a odpočívej co nejvíc to půjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj holky, idealni je ty tri mesice, aby se telo dalo do kupy, myslim, ze po prvni MS je moc brzo, ale jsou takove, u kterych to vyjde. ale my radeji cekali, az se telo da trochu do kupy, a koneckoncu i psychika, ze.. ja jsem 7+2 a srdicko pekne bije, na kontrolu jdu zase 23.5. to uz bude poradna, tak jsem zvedava. ale je mi porad blbe, coz je vlastne dobre, protoze mimi roste a chrani se tim (to jsem nekde cetla). koupila jsem si gravilizatka, ale zatim nepomahaji
ale co by clovek pro mimi neudelal, ze
tak at se dari a zase se casem ozvete, co ty LUha? ktery tyden uz jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak už se můžeme začít snažit,jsem štastná že manžel sohlasí,tet se to musí povést ,přeji pěkný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,
pridavam se do skupinky! Jak se Vam vsem dari? Vidim tady pozitivni prispevky a to me moc tesi. Ja byla na revizi vcera; miminko se mi nezacalo ani vyvijet…byla jsem v 6+3. Tesila jsem se moc, bylo to moc prijemne prekvapko, ale od zacatku jsem z toho byla nejaka vystresovana…
Mam ale nastesti uzasneho pana doktora, ktery nejen ze me drzel, ale hlavne nic nezanedbal, zval ma na ult kazdy tyden a vse se poresilo velice brzy. Mam kamaradku, ktera chodila 2 mesice s mrtvym mimi, a zjistili to az v 13 tt…takze u me to aspon byla rychlovka. To ovsem nic nemeni na tom, ze jsem z toho nestastna, ale verim, ze se napodruhe zadari. Tesne pred zakrokem ke me prisel pan profesor, vedouci cele kliniky, a cetl si moji dokumentaci, a rikal, ze tech pripadu je tak obrovske mnozstvi a ze priste se urcite uvidime na porodnim sale ![]()
Tak devcata, jak jde u Vas snazeni, a tehotneni? Co holky, poteste nas zpravami o krasne se vyvijejich miminkach?!
Ja zatim nevim, kdy se zacneme znovu snazit. Nechci se z toho zblaznit a stresovat se pri kazde menzes, jestli prijde a nebo ne…chci to nechat prirozene, protoze si myslim, ze ta prevelika snaha muze byt nekdy na skodu, pry telo vytvari nejake protilatky, a tehu proste nejde…Ale jak se znam, tak stejne to budu sledovat
Pritel je uzasny a vubec nepripousti moznost, ze by mel byt nejaky dalsi problem, co ja bych dala za jeho optimismus…v pondeli jdu na kontrolu k p. dr., tak uvidime, co mi povi…
Ted bezim do knihovny pro nejakou dobrotku na zamestnani hlavicky, nechavaji me doma jeste tyden, at jsem v klidu, za coz jsem jim vdecna…v praci kolegyne je v 13tt a nechci tam byt, jak to bude oznamovat…protoze budu urcite bulet…
tak Vam vsem ze srdce preji uspesne snazeni, tehotenstvi a pozitivni hlavinku…protoze tam to vsechno lezi ![]()
Pa holky a tesim se na dalsi povzbudive zpravy!!! Vsechny brzy budeme mit pupik, nebojte!!!
v.
xxx
- Citovat
- Upravit
Ahojky, já po neštastném porodu 13.4 2012 v pátek se znova snažíme tak doufám že se brzo zadaří, ale nejde na to nymyslet tak strašně chci to druhé dítě, dnes jsem šla do obchodu a potkala jsem 4 těhotné až mi to připadalo divné, a pro mě na psychiku hrozné, už jsem byla v 7 měsíci, doufám že budu mít štěstí a tet se to podaří, když vidím některé ty matky jak se o děti nestarají je mi ztoho nanic, piju čaj Ludmily Mojžíšové na podporu otěhotnění, a manželovi jsem objednala vitamíny na stránkách otěhotnět na pohyblivejší spermie i když jsem neměla problém s otěhotněním a na závěr musíme všechny věřit, že brzo budeme chovat naše vymodlené miminko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, ![]()
doufam, ze se Vam vsem dobre dari! Chtela bych se zeptat, jak jste to mely s krvacenim po revizi. Ja byla nadsena, protoze jsem krvacela jen ten den a pak dva dny velice slabounce…dnes (3 dny po) jsem byla rano na kontrole na gyne, pricemz jsme jen diskutovali s panem doktorem. Pak jsem sla na prochazku s tetinkou, asi 45 minut, na podpatcich, a jakmile jsem prisla domu, tak jsem zacala krvacet silneji (mozna ten pohyb zpusobil, ze se to pohlo???). Tak jsem se chtela zeptat, jak jste to mely Vy? Trochu me to vylekalo, jelikoz jak rikam, vicemene jsem jen trochu spinila, a ted toto…je to jako menzes, byl tam i takovvy 1×1 cm kousicek (nevim, jestli to byla sliznice, nebo krevni srazenina)…volala jsem na gyne do nemocnice, kde ten zakrok delali, a rikali, ze pokud je to jako menzes, i trosku silnejsi a nemam silene krece tak dobre…ale chtela jsem se zeptat, jake mate zkusenosti Vy…
Moc dekuju za odpoved.
V. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj lilynne, me to trvalo neco pres tyden, tak mas sest tydnu na zotaveni, stejne jako po porodu.
JInak holky ja jsem tak nejak v 15 tydnu, ale porad je mi blbe, natahuje me pres den, nekdy zvracim a jsem porad unavena. podle knizek to uz ma prechazet, ale ja zatim nic nepozoruju. a taky nemuzu vsechno jidlo, pali me dost zaha, nemate na to nejaky tip? uz mam za sebou to placene vysetreni v 1 trimestu a je to dobre, a za dva tydny se asi bude delat dalsi vysetreni, tak jsem zvedava.
Co ty Luha? jak se dari? a co vy ostatni? Jinak vy nove holky nikam nespechejte, ty tri mesice cekat se fakt vyplati, my tak cekali, ikdyz to bylo tezke, ale telo se da dobre dokupy a hlavne papejte vitaminy a odpocivejte
poprve se to stava hodne holkam a podruhe uz je to dobre! musime verit! tak se mejte dobre a teste se na lepsi zitry!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trinity, moc diky za zpravu!! Moc gratuluju, je skvele pro nas, co jsme jeste cerstve smutne, vedet, ze to na podruhe jde dobre!!! to je proste skvela zprava, ktera me dnes rano hezky nakopla!!!MOC DEKUJU!!!
Ja jsem cetla, ze ty priznaky jsou dobre, protoze ukazuji, ze hormony pracuji. Prozivala jsem tehotenstvi s kamaradkou v praci(ma 2 mes holcicku), a ta trpela na paleni zahy silene cele tehotenstvi, a jedine, co ji pomahalo, byla obycejna jedla soda…A ted mi rikala, ze diky ni nema vubec celulitidu, ze to odkyseleni ji znicilo
Takze jeste tohle plus… haha
Moje svagrova je ted v 20 tydnu, a porad nemuze citit ani videt kureci maso, okamzite se ji dela spatne…takze si myslim, ze to, ze nemuzes nektera jidla, je v poradku. Nezapomen, ze jsme kazda unikat, kazdy to proziva uplne jinak.
Ja jsem proste ted moc stastna, ze jsi napsala, ze se tesis na miminko, ktere bude urcite super zdrave a bude ti delat jen radost!
Jak tak nad tim premyslim, tri mesice v zivote je uplny prd
takze urcite si pockam…v klidku, nepujdu do toho po hlave…a pokud se to povede na
poprve, tak budu mit mimi v cervenci nebo srpnu, coz by byla parada ![]()
Porad jsem si rikala, ze co kdyz to uz nikdy nepujde, ale zpravy tohoto typu me davaji nadeji, ze to bude v poradku. Myslim na Tebe Trinity, at je jen dobre!!!
Pa. Veronika (Lily Anne je jmeno me budouci holcicky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky,
dole neco ke cteni…
Vcera jsem mela na navsteve kamosku, a jeji sestra potratila pred 2 mesici a ted je znovu tehotna ;-D
Opravdu jsem si neuvedomila, ze je to tak caste…teprve az ted, jak se to tyka i me, o tom slysim ze vsech stran…
http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…
pa a pekny den,
v. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
jak se vam dari? U me vse v poradku, premyslim, kdy se pustit do dalsiho tehotneni …dnes mi nejlepsi kamaradka oznamila, ze cekaji mimi. Tak me to zase trochu nakoplo…
Napiste ![]()
pa. v ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak pockej ty tri mesice a pak na to skoc.. mozna se zadari napoprve, mozna pozdeji. Ja jsem ted 23 tyden a bude to holcicka. a zirt asi jdu vyridit nemocenskou, protoze v praci se to neda vydrzet, co jsem jim to oznamila, tak me deptaji a ten sters mi za to nestoji. jj.. jakmile clovek potrati, tak zjisti, jak caste to je a kolik je najehou tehotnych okolo tebe, kdyz chces taky byt tehotna.. kamosku dozenes, neboj, aspon budes mit po ni oblecky a dalsi kramy pro mimino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky dnes jsem 12 týden a pořád je mi blbě, unava, včera mě tak strašně bolela hlava že jsem zvracela, tak mi kamoška porodní asistentka porodila, že si mám vzít paralen tak jsem si vzala půlku no pak mě to přešlo, hrozné už doufám že mi bude brzo dobře, hlavně ta únava ![]()
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Julie419 , 17.7.26 15:03
- Micha14 , 28.9.25 13:02
- Marťásek1110 , 18.10.23 13:01
- lalouch , 15.6.22 16:56
- Arabella1994 , 24.4.22 16:24
- Chicky1j2 , 16.7.18 18:17
- Petty11 , 27.5.18 19:08
- korsa123 , 19.10.17 14:00
- NikysekR , 27.10.15 16:38
- Kamčí , 27.7.15 14:42
- radaru , 21.6.15 20:02
- f.e.r.n.e.t.k.a , 8.6.15 13:27
- Lussyka , 5.5.15 11:20
- TERMAT , 18.2.15 11:40
- s_mishka , 9.2.15 14:34
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Oralair u dětí
- 14.9.26 09:45
- Anonymní
- 1
Dokdy mohu posunout očkování v 5-ti letech?
- 14.9.26 08:28
- ALIPELI
- 4
Moje žena mi byla nevěrná
- 14.9.26 09:53
- Markéta188
- 37
Mimoděložní - vaše příběhy
- 14.9.26 10:04
- Anonymní
- 4
Práce s vystudovaným cizím jazykem -...
- 14.9.26 09:43
- truelly
- 26
Meriofert 150UI (+ Progesteron a Trozel)
- 13.9.26 19:03
- SandyL
- 1
Kolik volného času spolu trávit v páru?
- 14.9.26 10:22
- Heduš Homolková
- 46
Studio chce, ať si klienty na jógu sháním...
- 14.9.26 09:29
- Heduš Homolková
- 32
Těhotenství i přes silné krvácení v době...
- 13.9.26 20:24
- Janča_6
- 2
Černá barva mi prý nesedí – jak byste...
- 14.9.26 10:17
- Takyjedna
- 87
Nové příspěvky
Pomůžeme kočičím bytůstkám získat...
- 14.9.26 10:30
- adresa
- 204
Dnešní chlapi jsou zženštilí
- 14.9.26 10:26
- krecik.dzungarsky
- 241
TP červenec / srpen 2026
- 14.9.26 10:26
- Nika558
- 552
Kolik volného času spolu trávit v páru?
- 14.9.26 10:22
- Heduš Homolková
- 46
Moje levná cesta
- 14.9.26 10:18
- ekira5
- 5514
Černá barva mi prý nesedí – jak byste...
- Takyjedna
- 87
Milenky sem nová diskuze
- jege
- 132179
ADHD na VŠ?
- 14.9.26 10:16
- Krákora997
- 82
Mají Vaše děti kreditní kartu?