Zamlklé těhotenství

• Otevřená skupina

Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.10.12 12:38

Ja jsem krvacely tyden..ono zalezi, jestli to odejde samo, nebo pak musis na tu kyretaz.. ale jen tak samo to nezmizi, bud krvacis nebo jdes na zakror. histologie ti stejne nic moc nerekne, oni to tam vetsinou ani poprve neposilaji, protoze se to bezne stava.
GAsibai - ty jsi taky z Havirova? s tou praci to mas pravdu, me po materske urcite nikdo ani chtit nebude :(
jinak na tu kontorolu - vetsinou na kontrole to je uz dobre, pokud dodrzujes sestinedeli jak mas a jeste k tomu prihodis nejake vitaminy nebo bylinky na cisteni, tak nema duvod byt neco v neporadku. jinak znama byla na gentice dvakrat a pokazde to melo jinou vadu, takze vlaste nic nezjistili a tak to zkousi na treti pokus. holt zivot je nevyzpytatelny, nicmene ti drzim palce gabi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lilyanne
13.12.12 21:16

Ahojky holky, jak se mate…co je u vas noveho me zajima…u me nic moc, stale cekam na zazrak v podobe dvou carek na tehu testu…a zatim nic…ted jsem mela zpozdeni 5 dni a uz se tesila, ze to je ono, a jakmile jsem si to pripustila, a zacla nad tim premyslet, tak jsem to dostala…a dnes jsem 8 den cyklu a mam pozitivni ovu testik…udelala jsem si jej podle sekretu, a fakt tam je carecka…sice slabounka ale je..takze nas ted ceka maraton :lol: ale stejne je zvlastni, ze jestli test nekeca, tak ovuluju teda hodne brzy, vzhledem k delce meho cyklu, ktery byl minuly mesic 34 dni…ale asi to nema cenu se tim moc zabyvat. Testiky ted budu opakovat at vidim pripadne odchylky…
Mate s tesiky zkusenosti/

drzim pesti vsem, at je jen dobre a nam netehulkam brzo velke brisko :hug:
 v.

• Citovat
  • Upravit
14.12.12 10:36

Ahoj, ja mam za deset dni termin, tak jsem zvedava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.12.12 14:59

@trrinitty Krása! :) Třeba budeš už u stromečku chovat uzlík v náručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.12.12 15:01

Já mám za sebou dvě MS. Tak uvidíme, jak se bude dařit dál. :) Piju kontryhel, jím Femibion a jsem pozitivně naladěná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.12.12 19:16

Ahojky, dělám brigádně v kaufu je to mazec frmol hrůza, ale jsem ráda že mám aspon něco, jnač v lednu jdu na imunologii, chodí se tam i zdůvodu když někdo potrácí, když bych měla spatnou imunitu tak to může bt ztoho, a budu příště zašitá od 12týdne, a ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shark078
5.1.13 13:02

Ahoj holky, precetla jsem celou diskusi od zacatku az sem a pridam se k vam. Zamkle tehotenstvi me sice potkalo uz loni v cervnu, ale nezapomenu na to nikdy… Byly to pry dvojcatka, ktere jsme si vzdycky prala, ale vyvoj prestal v 6tt, me to zjistili az v 8tt… Ted nekdy bych mela termin porodu, ale tyhle myslenky si zakazuju. Snazila jsem se z toho psychicky oklepat, sestinedeli bylo hodne smutne a uplakane, pak uz to slo. Vyjeli jsme pak na dlouhou a dalekou dovolenou, abychom si s manzelem vycistili hlavu a zpatky se vratili s mrnouskem v brise :-) Ted jsem v 19tt a vcera jsem myslim ucitila prvni pohyby miminka -jemne bublinky… :-) Strach mam porad, ale v hlavne to mam nastaveno tak, ze to tentokrat vyjde.Co se tyce mych doporuceni, radim Utrogestan urcite zavadet (i kdyz zpusobuje vytok),je to mnohem ucinejsi nez polykani, prave Utrous mi myslim k obema tehotenstvi pomohl nejvice (mela jsem problem se zlutym teliskem),brala jsem ho do 12tt, na bylinky jsem se vyprdla, po cajich mi bylo jen spatne, kontryhel jsem si obcas dala, ale neupinala jsem se na nej.Ovu testy jsem zkousela pred 1.tehotenstvim, jsou dost osemetne-nestaci videt druhou carku-musi byt silnejsi nez testovaci-a me pak jen stresovalo jestli uz nebo ne. Pokud jste si je nekdy delaly, tak vite, ktery den zhruba ovulujete, tak si to jen v hlave prepocitejte do dalsiho mesice, kdy to bude zhruba stejne a vlitnete na to :-) Co se tyce doporucene pauzy od revize,5 lekaru nezavisle na sobe rikalo, ze staci sestinedeli a 2 cykly.My to dodrzeli a pak to vyslo hned-asi to mela byt odmena za ten cerven.Ted se moc tesim na nase prvni miminko a vam vsem preji, aby to take tak vyslo! A ono to vyjde-uvidite ze jo! Taky jsem si az po ZT uvedomila, kolik potratu a ZT je kolem nas, bohuzel, ale neni to pry o tom, ze by se to v minulosti nedelo, stavalo se to take, jen se o tehotenstvi nevedelo uz od 5 ci 6.tydne jako dnes, takze to odeslo s opozdenou menstruaci a nikdo o tom nevedel. Proste priroda a nic s tim neudelame. Omlouvam se za ponekud delsi prispevek, snad jsem vas moc neodrovnala. Tesim se na dalsi zpravy, komu se podarilo objevit //! :-)

• Citovat
  • Upravit
569
7.2.13 20:26

Ahoj všem. Tahle diskuse mě ubíjí a tím více když vidím kolik z nás tsi takové stavy prožívá.
V pondělí mi bylo potvrzené těhu, ale dodatek byl, že v 6+2 očekával dr větší plod. Mno měla jsem divný pocit, ale říkala jsem si, že to samozřejmě bude v pořádku, ale opak byl pravdou. Včera jsem kolem poledne zjistila, že mám mokraé kalhotky jako bych se počůrala, šla jsem je tedy vyměnit a zjistila, že mám hnědavý výtok. Nic jsem si z toho nedělala, doté doby než jsem opět šla na wc a zjistila, že krvacím, což se zhoršovalo a v půl 5 odpoledne jsem jela do nemocnice. Tam mi řekli, že žádný plod nevidí a že jsem asi samovolně potratila. Dostala jsem pigáro na stažení dělohy a prázdná jela domů.
Ale bylo mi řečeno 3-6m bez otěhotnění? Žadná aktivita? Žádné zvedání mé malé dcerky? Jsem zmatená. A proč se to stává? Myslela jsem si, že jsem v pořádku-po potratu a psychické stránce, ale celou noc jsem nespala a dnes celý den jako duše bez těla :-( snažím se na to nahlížet optimisticky, ale přepadají mě divné stavy :-/ nechci o tom s nikým mluvit, přijde mi, že mají blbé otázky, nechápou mě a zatěžují mě :-(
Omlouvám se za ten román :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.3.13 12:19

Je to hrozne smutne potratit vysnene ditko…nechapu zensky, co podstoupi potrat dobrovolne!!!to ony by meli umrit…mi jsme se s manzelem snazili o mimi rok a pul nez se to povedlo a v 8tt mu prestalo busit srdicko…me se take zastavilo na chvili, kdyz mi to doktor rikal…nemohla jsem dychat a byla jsem jak oparena…mela jsem pocit, ze mi puklo srdce a ze muj zivot skoncil!!!muj muz byl uzasna podpora a snazil se me povzbuzovat a za rok se nam to povedlo znovu…byla jsem nejstastnejsi na svete a zaroven jsem byla strasne vydesena, jestli bude vse v poradku…nastesti se konecne take na nas usmalo stesti a uz krasnych 7 mesicu mame doma naseho cvrcka…timto chci dat vsem slecnam a panim nadeji, ze jednou se to povede a sveho potomka se nakonec dockaji…jak rekl muj doktor:„asi to jeste nemelo byt!“.drzim vam palecky…at dojdete k tomu stesti jako ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
24.7.13 10:10

Ahoj. Mám velký strach o mimi. Dnes jsem začla 7.tt (k doktorovi jdu za týden) a nějak mi vymyzely těhu příznaky. Ranní nevolnosti moc neznám, ale tlak mi lítal, pálila mě žáha, bolelo v podbřišku jako před MS. Teďka nic :,( Před týdnem jsem cca 3 dny špinila a bříško lehce bolelo. Tedka lehounce bolí už jen sem tam. Lehce na zvracení mi je ale ještě taky tu a tam. Těhu viotamíny beru už 4 měsíce. Tak jsem z toho docela dost zmatená. K doktorovi dřív nemohu, pač má dovolenou. Moc se bojim. Co myslíte? Děkuji za názory. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shark078
24.7.13 11:47

Ahoj, myslím, že se strachuješ zbytečně - resp. ti přeju, aby bylo vše OK. Těhotenské příznaky jsou hodně subjektivní a možná máš jen pocit, že najednou vymizely, ale nemusí to tak být. Jelikož sama vím, že při těchto pocitech je čekání to nejhorší, pokud to jde, zajdi k jinému doktorovi (třeba k tomu, který zastupuje toho tvého), ať hned víš co a jak. Ale na začátku 7.tt nemusí být srdíčko slyšet, takže ti to možná nebude moc potvrdit. Zkus zachovat klid, nestresuj se, to není pro miminko dobré a uvidíš, že bude vše v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
7
29.7.13 14:37

nevím

Ahoj holky,
nevím ským se o to mám podělit, tak píšu sem. Po 4 jsem přišla o mimčo, ted to byly dvočátka. Mám všechna možná i nemožná vyšetření. Ani nevim co přesně cejtim. Nepište to bude dobré a takové věci. to vím sama, ale to ted nepomáhá. Nevím, co psát dál!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny