Zamlklé těhotenství
- Otevřená skupina
Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, jsem rada, ze jsem nekoho nasla, kdo ma stejny problem.. ja jsem byla ve stredu na kyretazi, taky mi mimi umrelo v 8 tydnu, ted mam klidovy rezim doma a je to des. ten den byl pro me nejhorsi v zivote, nevedela jsem, ze to bude tak tezke.. muzeme pokecat na icq, jestli chces, tak napis ********
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Já to zažila s srpnu 2010, s manželen jsme se o mimčo snažili půl roku a když se konečně na testu objevily // byli jsme strašně šťastní. Den před návštěvou gyn. jsem začala mírně krvácet. Byl to samovolný zamlklý potrat v 7tt. Týden na to jsem šla na kontrolu jestli a protože to bylo samovolný a vše odešlo „v pořádku“ mohli jsme za měsíc začít znovu se snažením a povedlo se to hned na poprvé. Teď už máme doma malého kulihráška. Držím palečky, aby se Vám povedlo co nejdříve otěhotnět jako nám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky! ![]()
Tím, co popisujete, jsem si prošla celkem třikrát. Dvakrát zamlké těhotenství 19.tt, 11.tt a pak jedno biochemické těhotenství (vyšel pozitivní test, ale na ultrazvuku nic). To vše se se mnou a s manželem táhne od dubna 2008, težko se hledá síla jít dál. Na vždycky vás to změní…
Ale věřte, že bude líp! Zní to jen jako hloupá fráze, ale jednou se z toho dostanete. Bolest nezmizí úplně, ale člověk se vůči ní tak nějak obrní a naučí se s ní žít. Je to jako smíření se s tím, co se stalo. Už se to nezmění, nemá cenu se kvůli tomu měsíce trápit, protože jednou znovu zatoužíte po miminku a pak musíte tuhle bolest a strach vytěšnit, jinak byste se v dalšího těhotenství zbláznily. Ale truchlení je taky moc důležitý, dělat že se nic nestalo není řešením, pak vás to dostane až to nebudete čekat. ![]()
Myslete na to, že jednou bude určitě líp! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky holky, tohle holt člověk neovlivni
ale ten smutek a prazdnota, chlapi to nedokazou tak pochopit. uvidime co rekne doktorka, zitra jdu na kontrolu, jestli zjisti, cim to vlastne bylo. A jedly jste nejake specialni prasky, vitaminy, caje atd..?? Ja si koupila kontryhel, cistici smes na krev, stavu z cervene repy - je pekne hnusna, ale s jabkovym mostem se to da.. a verim, ze to bude v pohode a uz aby byl novy rok, at zas muzeme zacit, tezko rict, kde je pravda s tim, kdy zas zacit.. zrejme dam na to, at si telo pomuze samo a az se budu citit, tak na to skocime..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky jsem 3 týdny po revizi dělohy po zamlklém těhotenství v 8 tt. Byl to hrozný šok, moc jsme se s manželem na miminko těšili a už plánovali vše jak bude … a najednou taková rána do místa, kde to bolí úplně nejvíc
Taky prožívám hrozný stavy úzkostí, ale pomaličku se to začíná lepšit, tak doufám že to vydrží. Dnes jsme byla na kontrole po 3 týdnech od zákroku a vše podle paní doktorky vpořádku. A po druhé MS se mužem začít snažit, tak alespoň nějaká dobrá zpráva a naděje do dalšího těhotenství.
Musíme myslet na další těhotenství a přestat se trápit, všem přeji aby se brzo zadařilo a byli jsme těhulky ![]()
- Citovat
- Upravit
pro trrinittu
Piju Kontryhelový čaj a zatím držíme zákaz pohlavního styku
a beru kyselinu listovou na další těhu
Jinak nic zvláštní neberu.I doktorka mi nic neříkala, prostě to je věc, kterou nelze ovlivnit, jen doporučila tu kyselinu listovou, ale tu už beru asi 4 měsíce, a stejnak to dopadlo jak to dopadlo ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, taky jsem 3 týdny po revizi dělohy po zamlklém těhotenství v 8 tt. Byl to hrozný šok, moc jsme se s manželem na miminko těšili a už plánovali vše jak bude … a najednou taková rána do místa, kde to bolí úplně nejvíc
Taky prožívám hrozný stavy úzkostí, ale pomaličku se to začíná lepšit, tak doufám že to vydrží. Dnes jsme byla na kontrole po 3 týdnech od zákroku a vše podle paní doktorky vpořádku. A po druhé MS se mužem začít snažit, tak alespoň nějaká dobrá zpráva a naděje do dalšího těhotenství.
Musíme myslet na další těhotenství a přestat se trápit, všem přeji aby se brzo zadařilo a byly jsme těhulky ![]()
- Citovat
- Upravit
Luha86 píše:
Ahoj holky, taky jsem 3 týdny po revizi dělohy po zamlklém těhotenství v 8 tt. Byl to hrozný šok, moc jsme se s manželem na miminko těšili a už plánovali vše jak bude … a najednou taková rána do místa, kde to bolí úplně nejvícTaky prožívám hrozný stavy úzkostí, ale pomaličku se to začíná lepšit, tak doufám že to vydrží. Dnes jsme byla na kontrole po 3 týdnech od zákroku a vše podle paní doktorky vpořádku. A po druhé MS se mužem začít snažit, tak alespoň nějaká dobrá zpráva a naděje do dalšího těhotenství.
Musíme myslet na další těhotenství a přestat se trápit, všem přeji aby se brzo zadařilo a byly jsme těhulky
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tu kyselinu beru taky, i manzel, pry to maji brat i chlapi
ja byla na kontrole po dvou tydnech a mam vse dobre, sex jsme zkusili a bylo to v pohode, a doktorka rikala, ze po prvni menstruaci se muzeme zase zacit snazit, a rikala, ze ty caje, jestli mi chutnaji, tak je to dobre..akorat myslim, ze ten kontryhel se ma pit tri tydny a pak se udelat nejaka pauza. taky se uz tesim na dalsi mimi, tak musime doufat, ze to brzo vyjde
a musime na sebe davat pozor, ja uz pak asi nebudu nic delat
a jeste mi doktorka rikala, ze mozna mi pak da nejake prasky na udrzeni, ale to se uvidi, dle stavu, ze se nemam stresovat tim, ze bych mela druhe rizikove, ze vse zalezi na danem stavu. Ale ta prazdnota tam porad je
snad se casem zaplni radosti z noveho zarodku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj i manžel? Tak to mě nic neříkala
Tak, že říkaš že to mají brát i chlapi jo? Tak to asi začne brát i ten můj, chceme udělat maximum proto aby se to příště neopakovalo. Jo jo kontryhel se má pít do ovulace, protože má mírně stahující účinky na dělohu, a to pro mimčo neni dobré. Tak že hned jak se pokusíme o mimi, tak kontryhel dávám do skřiňky a budeme doufat že ho už nevytáhnu
Jinak taky se chystám při dalším těhu nic nedělat a snad mi doktorka dá neschopenku. Mimčo je pro nás to nejduležitější a práce a kariera musí počkat. Pak budme makat celý život, tak že si fakt chci toto období úžít v pohodě a né se stresovat ještě z práce, takhle si myslím že budu dost na prášky z toho jak to všechno dopadne
Asi je to všude jinak mě doktorka říkala až po druhé MS že se mužem začít snažit, no ale stejnak si myslím že si tělo řekne samo, kdy se mimi udrží.
- Citovat
- Upravit
jj.. to jo.. a odkud jsi? jestli nejsi nekde z Moravy
jo a nevis jak je to se cvicenim? chtela bych zacit trochu cvicit, pac si ted pripadam jako delo a to nejsem tehotna. clovek uz se moc nehlidal a jedl vsehno zdrave a trochu to jde videt
ale nekde jsem cetla, ze se nemaji delat posilovaci cviky na bricho do nejake doby, ale nevim, kdy muzu zacit trochu doma cvicit, vidim jen na domaci cviceni, takove trampoliny nebo speeding, s tim se asi muzu rozloucit, a na plavani se bojim kvuli infekci. jsem si koupila maly balonek na cviceni a velky musim nafouknout. taky ten kontryhel pak hodim do skrinky a doufam, ze ho uz neuvidim
vira je to nejdulezitejsi. tez bych nejradeji byla pak doma a nic nedelala, ale to zalezi, kdy se to stane a jaka bude situace zrovna doma.. ale v praci me uz to desne nebavi, uz jsem se tesila, ze vypadnu z ni a bohuzel..ted musim cekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě se cvičením říkali v nemocnici, že až po 1 MS, ale nějaké ty domací cviky, by neměly být problém
A bazén taky až po 1 MS. Já čekám na tu první a začínám něco dělat, protože potřebuju pohyb
Jinak jsem od české třebové a ty??
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky.Taky vím,jaké to je,prošla jsem si tím v červnu.Více v mém podpisu.Já už tedy 2 děti mám,ale i tak jsem byla psychicky na dně.Trrinitty,pokud to bylo v 8.týdnu,určitě nezjistí,čím to bylo.Já po tom taky pátrala,ale u takhle krátkých těhu se žádné testy,proč těhu zamlkne,nedělají.Mě moje gyn.,která je skvělá,řekla,že prostě něco nebylo v pořádku s mimi a že si s tím příroda takto poradila sama.Říkám,v červnu jsem byla na dně.Teď je prosinec,čas vše vyléčil.Jsem v pohodě,těhotenství tedy zatím znovu nepřišlo,ale nijak se tím nezabývám,vrhla jsem se do jiných aktivit a mám toho tolik,že nestíhám.Totéž doporučuji i Vám,vím,je to teď těžké,ale čím víc na to budete myslet,tím spíš to nepůjde a nebudete v pohodě.Držte se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to je celkem daleko, ja jsem od Ostravy. Vcera jsem zkousela par tech domacich cviku, a dneska se citim OK, myslim ze telo by si reklo, kdyby se mu neco nelibilo. No to cekani na prvni MS mi prijde nekonecne. VZdycky si rikam, ze uz je ten smutek OK a pak ve slabe chvilce zjistim, ze neni. Mam pocit, ze chlap uz ze me nemuze, co ten tvuj? Jak to bere? TEn muj se snazi me utesit, ale nekdy uz nevi jak,oni ti chlapi si hrajou na drsnaky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Julie419 , 17.7.26 15:03
- Micha14 , 28.9.25 13:02
- Marťásek1110 , 18.10.23 13:01
- lalouch , 15.6.22 16:56
- Arabella1994 , 24.4.22 16:24
- Chicky1j2 , 16.7.18 18:17
- Petty11 , 27.5.18 19:08
- korsa123 , 19.10.17 14:00
- NikysekR , 27.10.15 16:38
- Kamčí , 27.7.15 14:42
- radaru , 21.6.15 20:02
- f.e.r.n.e.t.k.a , 8.6.15 13:27
- Lussyka , 5.5.15 11:20
- TERMAT , 18.2.15 11:40
- s_mishka , 9.2.15 14:34
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Barevná typologie, Kibbe, Kitchener Essences
- 2.8.26 13:41
- Suzume-chan
- 5
Fitness a zdravotní návyky a preference...
- 2.8.26 13:19
- rmot
- 2
Dovolená v září - kam nejlépe jet?
- 2.8.26 13:54
- lucad77
- 12
Pracovni vztah - neverbalni zajem.
- 2.8.26 13:59
- Andelskej_Satan
- 42
Děti kňourají jen se mnou, je to normální?
- 1.8.26 21:37
- Vladusxx
- 6
Odběr vajíček – stimulace a menstruace
- 2.8.26 08:58
- Anonymní
- 2
Je tu nějaký psychiatr?
- 2.8.26 14:07
- Anonymní
- 20
Foto: Duch na těhotenském testu? Ano či ne?
- 1.8.26 17:45
- Liskulaska
- 18
Jet na adapťak, nebo ne?
- Pučálkovic.Amina
- 88
Foto: Bakteriální angína nebo herpetická...
- 1.8.26 18:00
- Doctus
- 2
Nové příspěvky
Je tu nějaký psychiatr?
- 2.8.26 14:18
- rmot
- 22
Milenky sem nová diskuze
- 2.8.26 14:17
- Virgin_Mojito
- 123096
Chování Babiše - kdo ho podporujete?
- 2.8.26 14:17
- pajina88
- 1200
Jet na adapťak, nebo ne?
- Pučálkovic.Amina
- 88
Nemáme rádi léto
- 2.8.26 14:05
- inkakřivák
- 10807
Plicní embolie - zažil někdo?
- 2.8.26 14:02
- bonsaj493
- 72
Pracovni vztah - neverbalni zajem.
- 2.8.26 13:59
- Andelskej_Satan
- 42
Dovolená v září - kam nejlépe jet?
- 2.8.26 13:54
- lucad77
- 12
TP červenec / srpen 2026
- 2.8.26 13:45
- el.leanor21
- 396
Co dnes vaříte?
- 2.8.26 13:43
- Mkmkz
- 66171
Ahoj, před dvěma týdny mi lékař konstatoval zamlklé těhotenství. Byl to pro mě neuvěřitelný šok. Do té doby jsem byla přesvědčená, že je vše v nejlepším pořádku… Místo toho jsem se dozvěděla, že se plod v mém těle již tři týdny nevyvíjel.
Dostala jsem léky na vyvolání kontrakcí a vyloučení plodu z těla. Nezapomenutelmý zážitek. Fyzická bolest na tři dny a tichá naděje, že až tohle odezní, bude lépe aspoň na duši. I v tom jsem se pletla. Od té doby cítím těžko popsatelný smutek, střídající se stavy totální depky a rádoby-veselé hyperaktivity.
Máte s někdo podobnou zkušenost? Co s tím, aby se člověk nezbláznil?