Zamlklé těhotenství
- Otevřená skupina
Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, nerekla mi nic, rekla mi, ze je to maly zazrak, kdyz se to povede a ze to mohla byt spatna spermie nebo vajicko, ze mame brat oba tu listovku a nejake ty babske vitaminy, ja beru Mamavit celou dobu, ze tam jsou vsechny vitaminy, co potrebujes. Chtela jsem se zeptat na ten Utrogestan nebo jak se to jmenuje, na podporu tehu, ale to mi rikala, ze to se resi, az jsi tehotna. Vim, ze nektere zenske berou tyhle veci predem, ale podle me doktorky je to zbytecne, ze proste se to stava a neni duvod se neceho obavat ci to strasne resit, ze se uvidi, az podle dalsiho tehu. a co ty? jak bojujes? Ja odpocitavam dalsi plodne dny, at muzem na to zase skocit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, no já si myslím, že s tím nic nenaděláš, prostě příště to musí vyjít
a ono to výjde !!! JJ vitamíny to je tak jediný co mužem proto udělat. Taky se těšíme na plodné dny
a hup na to ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak ja to jde? neco noveho? me ta doktorka nasla nejaou bakterii, takze tedka mam nejake tabletky a musime cekat na dalsi mesic na snazeni, unor je pase
skoda no, ale tak zdravi je dulezite, aby uz se to neopakovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zkušenosti s ovulačním tester např. Donna. Stojí cca 550,– Kč, ale vydrží i několik let. Testuje se dle slin a mě to docela vycházelo.
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem s podobnou zkušeností. Já jsem prodělala revizi před čtyřmi týdny. Mimču, které na předchozích UZ tak krásně rostlo, přestalo bít v 9. týdnu srdíčko. Bylo to první těhotenství, bez snažení, prostě tak najednou bylo, a tak najednou taky skončilo. Žádné problémy, bolesti, špinění, jen prsa přestávaly tlačit, ale kdo by tomu věnoval pozornost…Slova doktorky byly jak ledová sprcha, pak nekonečné vypisování žádanky do nemocnice u sestry a pak hned za dveřma ordinace jsem se konečně mohla vybrečet. Jak tu už někdo psal, čas to opravdu zahojí, sice občas přijde rána v podobě nějaké věci, fotky, která mi to připomene, hodně pracuju, podnikám a práce je v tomto případě opravdu lék.
Ale nikdy není tak špatně aby nemohlo být hůř
Přítel mi před pár dny oznámil, že dítě vlastně nechce. Studená sprcha podruhé, protože to v těchto týdnech bylo to jediný, co mě drželo při síle - že se to příště určitě podaří. V tu chvíli to pro mě skončilo, ještě jsem ho stihla polít čajem (kontryhelovým
a bylo.
Holky, když to jednou nebo dvakrát nevyšlo, vyjde to příště. I moje doktorka mě uklidňovala, že je to u 1. těhotenství časté, jen věřit a neztrácet optimismus. A přeju vám zdravý miminka a závidím chlapy, co stojí při vás. Já si na obojí budu muset asi ještě hodně počkat---
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
taky jsem 2× potratila - poprvé šlo o spontální potrat, podruhé o zamlklý. Bylo to mooc nepříjemné - na mimčo jsme se s manželem moc těšili.Abych to překonala - zabrala jsem se do práce, jezdili jsme s manželem na výlety a pořídili si štěňátko. Hlavně jsem ale začala pátrat po příčině a domluvila s s doktorkou spoustu vyšetření. Vše ale bylo OK a příčina potratů tedy nenalezena. Pak jsem ale narazila na článek o reprodukční imunologii a vypravili jsme se do Podolí. Tam byla zjištěna alergie na sperma. Můj organismus prostě bral plod vždy jako vetřelce a zahubil ho. Nasadili nám léčbu prednisonem a dnes po 2 letech máme krásného dvouměsíčního chlapečka a jsme šťastní. Takže pokud se u vás potraty opakují - nespolehala bych se na naději a raději absolvovala vyšetření na reprodukční imunologii. Žádanku Vám může napsat gynekolog nebo obvoďák a vyšetření se nemusíte bát.Ženě vezmou krev a muži sperma - tzn. nebolí to a možná konečně zjistíte příčinu svého trápení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkujeme za nazor, to je super, ze nakonec jsi to vzala do svych rukou a mas mimi, nechapu, ze ti doktori na nic neprisli. Nekdy mi pripada, ze doktori to berou automaticky, ze se to stava a neresi to a clovek si musi nastudovat sam hodne veci.
Pro čejku - nezoufej, urcite jsi mlada a pokud tvuj pritel pri tobe nestoji v teto situaci, tak nezoufej, nekde na tebe ceka lepsi pritel nebo jeste treba zmeni nazor. Chlapi to divne berou, nekdy to my zenske nechapeme.
Pro Luha - tak jak jste na tom? nejake novinky? my taky tedka cekame na oplodnovani ![]()
drzte se vsechny holky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,držím vám pěstičky!!! Já stále čekám na první MS a pořád nic.Už je to 5 týdnů po revizi.Mám ještě týden počkat a nebo si zajít na gynekologii ať mi píchne vyvolávačku? Já vám ty MS tak závidím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kato, v klidu, ja to dostala az po sesti tydnech a par dnech, takze nestresuj, pro injekci si muzes az tak po sedmem tydnu, ale tak dlouho to nebude. A uz ses s tim trochu srovnala? taky jsem se snad poprve tesila na MS
tedka bych je zase rada uz nedostala
a jak dlouho ti rekla doktorka, ze musis cekat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
trrinitty,děkuji za informaci.
Celkem jo,mám hodnýho manžela,kterej mě moc podržel,takže jsme to zvládli společně. Už abych je dostala,je to nekonečné.Řekli nám,že od března mám začít brát listovku a v dubnu se můžeme zase začít snažit.
Podle toho jak píšeš,se zatím nedaří asi,že? Jak dlouho se snažíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kaťo, my mohli zacit v lednu, to se nepodarilo, v unoru jsem mela zanet, tak to jsme nemohli, tak tedka cekam na dalsi MS a zase se muzeme snazit. Akorat doufam, ze to treba neni nejake poblbnute po tom zakroku, zanetu a anitibiotikach. Prej muzou byt nejake cykly anuovulacni, tak doufam, ze to bylo v lednu a ted uz budou jen ty plodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě budou uvidíš.
Je to na houby.Člověk se těší a vždycky se něco …!Už aby to bylo.Do dubna ještě daleko,ale snad to rychle uteče.Mám kolem sebe spoustu těhulek a vždycky se musím otočit,jak jim to sluší.
Doufám,že dáš vědět,až se vám zadaří?
Já si myslím,že to po revizi budu mít nějaké rozhozené.Říkali mi,že by to mělo tak po 5 týdnech přijít a zatím čekám marně.:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pro Katkapsotova - já 1. MS dostalo přesně po 6 týdnech, tak že neboj určitě dorazí! Pij hodně kontryhelový čaj ten je nejlepší a vitamínky Femibion, klidně bych tu listovku nebo femibion brala už hned , já to taky brala bez pauzy, je potřeba tělo nabudit. Přeji hodně štěstí
- Citovat
- Upravit
tak holky, dnes kontrola u doktorky a potvrzeno těhotenství 6+4 a vše v pořádku a dokonce máme i
- hurááá ,tak že se nám zázračně povedlo otěhotnět hned po první MS, ale ty nervy to je hrozný, ale stojí to určitě za to a jsme strašně rádi
taky holky honem na to, ať tu nejsem samotná a máme další těhu.
- Citovat
- Upravit
Pro Luha86,moc ti to přeju.
Nesmíš na to myslet,kamarádka měla mimoděložní těhu a teď čeká v květnu miminko,a říkala,že člověk musí myslet jen pozitivně!Vím,je to těžké. Čeká Nikolku a je moc šťastná.Taky se toho dočkáme.Užily jsme si svoje a teď nás čeká jen štěstí.
Hlavně informuj,jak vše pokračuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Julie419 , 17.7.26 15:03
- Micha14 , 28.9.25 13:02
- Marťásek1110 , 18.10.23 13:01
- lalouch , 15.6.22 16:56
- Arabella1994 , 24.4.22 16:24
- Chicky1j2 , 16.7.18 18:17
- Petty11 , 27.5.18 19:08
- korsa123 , 19.10.17 14:00
- NikysekR , 27.10.15 16:38
- Kamčí , 27.7.15 14:42
- radaru , 21.6.15 20:02
- f.e.r.n.e.t.k.a , 8.6.15 13:27
- Lussyka , 5.5.15 11:20
- TERMAT , 18.2.15 11:40
- s_mishka , 9.2.15 14:34
Moderátor skupiny
Nové diskuze
Oblékání dívka 9-10 let
- 6.9.26 10:29
- Anonymní
- 1
Sex ovlivneny nemoci
- 6.9.26 09:47
- Kriss Tina
- 8
Střevní chřipka a miminko
- 6.9.26 09:27
- Pučálkovic.Amina
- 3
Chybí úchopový reflex u 10týdenního miminka
- 6.9.26 08:59
- Takco
- 6
Žena na seznámení?
- 6.9.26 01:53
- DarkPhoenix
- 1
První IVF cyklus – vzájemná podpora
- 6.9.26 08:51
- Micromia
- 2
Vlastní bydlení někde, kde žít nechci?
- 6.9.26 10:30
- Jazmine
- 30
Inkubační doba 6. nemoci – kdy se...
- 6.9.26 07:35
- Janča_6
- 7
6tt bez nálezu
- 6.9.26 09:24
- tgg91
- 11
Je normální, že se ani už nepoznávám?
- 6.9.26 10:11
- monodie
- 24
Nové příspěvky
Moje levná cesta
- 6.9.26 10:41
- Kheila
- 4235
Sex ovlivneny nemoci
- 6.9.26 10:40
- JancaS84
- 9
Co dnes vaříte?
- 6.9.26 10:40
- Konys
- 66452
Milenky sem nová diskuze
- 6.9.26 10:39
- marin
- 129719
Vlastní bydlení někde, kde žít nechci?
- 6.9.26 10:39
- Anonymní
- 31
Vánoce za dveřmi, už nakupujete?
- 6.9.26 10:38
- Klávesa289
- 318
IVF - ET/KET 2026
- 6.9.26 10:36
- Liskulaska
- 6690
Bydlení v řadovce
- 6.9.26 10:35
- Kelsey1
- 114
Jsem špatná? Vztah nebo manipulace
- 6.9.26 10:34
- Forest Pilgrim
- 61
Začínám učit na SŠ a po prvním týdnu jsem...
- 6.9.26 10:34
- Duhovka12
- 45