Zamlklé těhotenství
- Otevřená skupina
Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj Sonick, clovek to nikdy nezapomene, me je taky z toho nekdy porad smutno, ikdyz se tesim na dalsi miminko. Ale holt zivot jde dal a treba si pozdeji uvedomis, ze se tedka vice tesis, ze manzel to vice proziva. u meho prvniho tehu mi pripadalo, ze manzel to moc nehroti, ale pak kdyz videl, co se stalo a jak me to vzalo, tak ho to taky strasne mrzelo a tedka u druheho je skvely uplne od zacatku, o vsechno se zajima, cte si nekdy se mnou a stara se. Jakoby si uvedomil po tom potratu, ze taky to mimo chtel, ikdyz si to nepripoustel. rika se, ze vse zle je pro neco dobre, ale to clovek vidi az s odstupem casu. preju at se muzete brzo snazit, zkus ten kontryhel na procisteni a za tri mesice hup na to. Pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky… trrinitty máš úplnou pravdu… manžel byl úplně to samé, tak uvidíme jak se zachová do budoucna… nechci ho podceňovat, ale doufám, že to bude lepší
a po jaké dlouhé době si otěhotněla po potratu? Dneska jsem si koupila testík, tak ráno ho vyzkouším… mám takový divný pocit… a i velký strach… už to sice jsou tři měsíce, ale chtěla by jsem ještě pár měsíců počkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hned jak jsme to zkusili, chtela jsem taky hned, ale po tom sestinedeli asi nebyla ovulace a pak jsem mela zanet a dalsi mesic jsem byla pryc, takze prakticky jsme to zkusili po tech mesicich a hned to vyslo. na co cekat, kdyz se citis, tak sup na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže já se cítíla po prvním potratu OK, ale bohužel nevyšlo ani druhé mimi… ted už to jsou tři měsíce, tak uvidíme… jinak na testíku byla jen /, takže tento měsíc nic… skusíme ten další ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, od kdy jste cítili pohyby? jsem po třetí těhotná, o jedno jsme přišli, tet jsem 16+5 a pohyby cítím jenom na boku aspon si myslím že to jsou pohyby už mám hrůzu aby bylo vše o. k,ale doktor v nemocnici mi řekl že nejdříve to můžu cítit v 18 týdnu, já si myslím že i dříve že to záleží na té ženské, příští týden jdu ve středu na gyndu tak jsem zvědavá co mi doktorka řekne, pak napíšu doufám že to bude vše dobré ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, to je brzo na to citit pohyby, ja je citila tak ve 20 tydnu a to jenom takove mravenceni v podbrisku, ani jsem nevedela, ze je to ono. bud trpeliva, taky zalezi jak jsi stavena a kolik mas mista v deloze a jak je velke mimi, nemusis to hned citit. me to na intenzite nabyvalo.. a tedka v 28 tydnu uz to jsou nekdy poradne perdy, ale taky nepoznam, jestli je to ruka nebo noha, jak se pise v casopisech..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, koukam ze nam diskuse zase ozivla…jsem moc rada, ze vidim, za nase tehulky rostou, je to nadeje pro nas ostatni…ja cekam na mesicky, nez jsem otehotnela, tak jsem vubec neresila, jak dlouhy mam cyklus a podobne…ted jsem se docetla, ze norma je nejakych 28 dni, to ja vubec nevedela…prvni po revizi byly 29.07., druhe 28.08.,coz je nejakych 31-32 dni, a ted cekam jestli se dostavi nebo ne…uz bych je dnes mela mit…ve ctvrtek jsem si ze zvedavosti udelala test…a nic. tak uvidime. Normalne pred mensez citim takove navaly horka, a bolest zad, a ted vubec nic… Uprostred cyklu, 12.09., jsem zacla spinit, a mazala hned den pote na gyndu, pan doktor potvrdil ovulaci…tak jsem rada, ze mam aspon potvrzeni, ze to funguje…toho jsem se bala nejvic, ze po revizi budu mit problemy s cyklem. Ani nevim proc. No a tak jsme sexovali, 10, 14, 15.09., sice ne primo v den ovulace, ale aspon kolem…myslim si, ze teoreticky muzu byt tehule…byva mi divne od zaludku, a kdyz neco snim, tak ok, taky mam mensi problem se zacpou, coz jsem mela jen pri tom prvnim tehu…a mozna si to taky vsechno vsugerovavam
…kazdopadne, pokud se mesicky do zitra nedostavi, poletim zase do lekarny…i kdyz minule jsem mela prvni 2 testy negativni a pozitivni test asi az po tydnu od menzes…tak drzte palecky, holky moje…a pardon za toliko textu!!! myslim na Vas, at je vam dobre!1!11 ![]()
- Citovat
- Upravit
Držím moc palečky aby jsi byla těhotná je to užasný pocit když to ženská zjistí, a po kolikáté jste těhotné? ptám se ohledně těch pohyby protože vícerodičky nebo druhorodičky cítí pohyby dříve
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ja poprve, tak to byva myslim pozdeji, to je asi fakt. s tim nepravidelnym cyklem to nevadi, akorat si pak nespocitas ovulaci, nejlepsi je cely mesic pravidelne sexovat obden at je jistota
drzim palce a pisnete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky, tak jsem to nevydrzela, a rano si udelala dalsi test…a nic…tak jako fakt nevim. Rikam si, ze kdyz jsem ovulovala 11-12.09., tak bych uz to prece mela dostat, ne? A zase jestli jsem tehule, tak po 2 dnech zpozdeni by to taky mohlo uz byt na tetsu, ne? Boze, vzpominam si na svuj prvni prispevek, kdy jsem si rikala, ze se tim nechci stresovat a nedelam nic jineho!!!
Pritel mi rika, tak mas par dni zpozdneni, vsak vzdyt jsme to zkusili jen jednou, proc se tim zabyvas…a ja mu rikam, protoze se bojim, ze neco zase nebude v poradku! nechapu, proc by mi ty mesicky mely prijit pozdeji, kdyz minule byly na cas…sakra sakra…zase se s tim rozciluju :-/ no nic, jdeme do divoke sarky na prochazku, tak snad se tam uklidnim..ale je mi zase blbe od zaludku…krasnou nedeli holky…
Gabi, ja o pohybech cetla az od 18-20 tydne, urcite je vse v naprostem poradku!!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky uplně tě chápu stěma testama já jsem byla uplně posedla kupovala jsem je každý měsíc, a před tím to nepovedené těhotenství jsem měla dvě čárky, ale udělala jsem si jich 6 vždycky z odstupem několika dní a bylo to silnější ta čárka vždycky, určitě se vám to podaří, a děkuji za podporu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky holky, já mám za sebou dvě zamlklý těhotenství. To druhé v dubnu. Vyrovnala jsem se s tím a přešla k jinému dr. a ten mě poslal na testy, aby zjistili, čím to mohlo, ale stihla jsem jen dva odběry krve. Měla jsem na ten třetí jít třetí den cyklu, ale ten se nějak nedostavil.
Dělala jsem si test první den kdy jsem měla MS dostat a nebylo vidět vůbec nic. Potom jsem si ho dělala za 2 dny, a byla vidět jen jedna čárka a když jsem pořádně zaostřila, tak tam byla i ta druhá. v pátek jsem si ho dělala znova a // se tam objevili hned. MS jsem měla dostat 19.9. Takže bych to asi nějak moc nehonila lilyanne. Uvidíš, že všechno bude v pořádku. Taky jsem z toho vynervovaná, protože dva potraty stačily. Tak tiše doufám a modlím se, aby už bylo všechno v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gratuluju katkapsotova
takze dalsi tehule. a nemas to tedka jako rizikove tehotenstvi od zacatku? tak bud hezky v klidu a odpocivej, zadnej stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
Katu, uzasna zprava, drzim pesti a palce jako urcite vsechny ostatni, moc ti preju, at je to do tretice vse dobre!!!
Ja dnes 4 den zpozdeni, davam si do stredy, nez koupim dalsi test, a pokud i ten bude negativni, tak zabehnu za doktorem…
Ale tise doufam…ze je to tehu ![]()
no nic, jdu si chystat na zitra lekci, at studentiky zabavim…
mejte se krasne, tehulky ![]()
a moc Vam dekuju za podporu!!!
v.
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Julie419 , 17.7.26 15:03
- Micha14 , 28.9.25 13:02
- Marťásek1110 , 18.10.23 13:01
- lalouch , 15.6.22 16:56
- Arabella1994 , 24.4.22 16:24
- Chicky1j2 , 16.7.18 18:17
- Petty11 , 27.5.18 19:08
- korsa123 , 19.10.17 14:00
- NikysekR , 27.10.15 16:38
- Kamčí , 27.7.15 14:42
- radaru , 21.6.15 20:02
- f.e.r.n.e.t.k.a , 8.6.15 13:27
- Lussyka , 5.5.15 11:20
- TERMAT , 18.2.15 11:40
- s_mishka , 9.2.15 14:34
Moderátor skupiny
Nové diskuze
FU - správce daně - kontrola
- 29.9.26 10:21
- Anonymní
- 2
Studium bohemistiky - má smysl studovat?
- 29.9.26 10:37
- Anonymní
- 15
Nevěra - jak s tím žít
- 29.9.26 08:57
- Andelskej_Satan
- 34
Jak co nejlépe zvládnout gastroskopii?...
- 29.9.26 10:21
- 884135
- 13
Giovani DREAMY BABY na dětské prádlo –...
- 28.9.26 21:00
- nozu
- 2
Dcera (3měsíce) bojkotuje láhev nebo mléko
- 29.9.26 05:56
- citlivaduse
- 6
Je v pořádku mít hlenovou zátku v 19tt
- 28.9.26 19:01
- JancaS84
- 4
Sympatický muž (33+) – hledám diskrétní...
- 29.9.26 08:26
- arinecka
- 38
Pokousání psem - odškodnění
- 29.9.26 10:43
- arinecka
- 153
Krvácení jednorázové - nidace?
- 28.9.26 13:12
- Anonymní
- 5
Nové příspěvky
Vtipné hlášky našich dětí
- 29.9.26 10:53
- Jahudka82
- 25237
Moje levná cesta
- 29.9.26 10:52
- Havlova
- 8168
Jak vyčistit zakouřený pokoj
- čauky_miauky
- 28
Pokousání psem - odškodnění
- eumedon
- 155
Sympatický muž (33+) – hledám diskrétní...
- 29.9.26 10:48
- Virgin_Mojito
- 39
Nevěra souseda
- 29.9.26 10:45
- Easterman
- 68
Jak se zbavit pocitu nespravedlnosti?
- 29.9.26 10:41
- Janča_6
- 105
IVF - ET/KET 2026
- 29.9.26 10:40
- ErinaD
- 6928
Studium bohemistiky - má smysl studovat?
- Anonymní
- 15
Milenky sem nová diskuze
- Velryba černá
- 134448
Stím šitím to je v pohodě byla jsem zašitá i u dcery tak jsem zvědavá co mi řekne doktorka, jinač všem přeji, aby se vám podařilo otěhotnět a vše bylo vpořádku když to tady vidím jak to píše každý vím o čem mluví protože jsem si tím prošla několikrát držím všem palečky