Zamlklé těhotenství

• Otevřená skupina

Pro všechny, které si chtějí popovídat o tématu zamlklý potrat, popřípadě i o jiných hezčích tématech jako je snažilkování o mimi a další...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.2.12 19:39

Tak první krok je za mnou.Nikdy bych nevěřila,že budu šťastná,když dostanu MS. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.12 21:11

vidis Kato, clovek by ani nikdy necekal, ze bude stastny u MS :)
Pro Luhu - gratuluju a doufam, ze se k tobe brzo pridam a ze nas bude vic vsech a pak prejmenujeme skupinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luha86
19.2.12 21:52

Děkuji Holky, to doufám že za chvilku přejmenujeme skupinu na těhulky.Tak hlavně hodně štěstíčka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5
22.2.12 11:51

Ahoj, chci přidat vlastní zkušenost a trochu vás povzbudit. Loni v září jsme si taky přišli zmlklým potratem, v 11.týdnu nám lékařka oznámila že se miminko už 3týdny neroste. Byl to hrozný šok a prázdnota a zoufalství. Ale na podruhé se to snad povede :). Jsem opět těhotná v 10.týdnu, vše je v pořádku, nemůžu se dočkat 12.týdne. Někdy propadám panice jestli je vše v pořádku, zamlklý potrat mě opravu hodně změnil. Zdravé miminko je pro mě zázrak a ne každý má to štěstí prožít ho hned napoprvé a bez problémů.
Přeji všem hodně štěstí a pevné nervy ve snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 06:12

Ahoj KAto, tak ja to zas dostala, tedka po 34 dnech, takze se muzeme snazit spolu :) akorat si myslim, ze plodne dny musi byt pekne rozhazene, kdyz predtim MS prisla za 26 dni a ted po 34 .. a to jsem s tim nikdy nemela problemy, az po te debilni revizi. Jsem ted nasrana na cely svet, ach jo. par dni planych nadeji :( No nic, asi jeste telo nebylo pripravene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 20:14

Ahoj trrinitty,tak na to vlítneme. :lol: Já si taky myslím,že to budu mít úplně mimo.Byla jsem zvyklá mít MS na den a i plodné dny a asi to bude teď mimo.Nebuď nasraná,musíš být po psychické stránce v pohodě,aby se to povedlo co nejdřív. ;) A říkej si,že jsme na to dvě. :) A tělo asi opravdu nebylo připravené,ale hlavně mysli pozitivně. :) my musíme ještě měsíc počkat,nebo spíš,měli bysme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.12 11:38

Ahoj Kato, jo mas pravdu, chce to optimismus, vcera to byly tri mesice od zakroku :( a kdy zacinate se snazenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 20:55

Ahoj trrinitty.Já jsem byla na zákroku 5.ledna.Takže my to máme dovoleno až od dubna.Ale po tom neštěstí nás to s manželem ještě víc sblížilo s scelilo,tak prožíváme i po 9 letech znovu něco jako puberťáckou lásku!!! Nemůžeme se sebe nabažit. :D Tak nevím,jak tohle dopadne.Ale snad nepřekvapím doktora v dubnu s pozitivním testem. :D Nevím,jak by se na to tvářil.A vy jste doma taky určitě v pohodě,tak uvidíš,že se ani nenaděješ,a vše bude jak má a budeš konečně šťastná!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.12 19:06

Ahoj holky,dlouho jste se žádná neozvala.Co se s váma děje? Doufám,že už se vám zadařilo? Dejte aspoň echo,jak se máte a co je u vás nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.12 06:24

Ahoj, chystala jsem se zase napsat :) u me nic noveho, ted mam MS, tak cekame na snazeni. co ty? A jak LUha? Roste mimi a je v pohode? Jinak jsem si koupila vitamin E, pry je taky dobry, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luha86
26.3.12 08:37

Ahojky Holky, u nás vše v pořádku, miminko roste, v pátek nás čeká velký ultrazvuk (prvotrimestrální screening), tak jsou opět nervy na pochodu. Doufám, že vše bude v pořádku.
Tak se holky držte a přeji hodně štěstička :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2.4.12 17:35

Ahoj holky,asi jsme se zbláznili s manželem,ale vypadá to,že jsme těhu. :) Nechci nic zakřiknout.Pravděpodobně něco málo přes 4.týden.Měla jsem strach,že mi Dr.nadá,ale vzal to s úsměvem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luha86
2.4.12 17:42

katkapsotova - moooc gratuluji, určitě všechno budu v pořádku, hlavně se šetři a nech se hýčkat :D

• Citovat
  • Upravit
Luha86
13.4.12 14:50

tak jak holky, nějaké novinky?? :)

• Citovat
  • Upravit
13.4.12 19:23

ahoj, u me ne :( zatim cekam, zda dorazi MS ve ct nebo se zadari. ja mam ted i jine starosti, vyhodili me z prace, prej pro nadbytecnost, takze musim sehnat praci, abych dostala materskou.. a co ty katko? jak u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny