Zánět močového měchýře a prace

105
10.3.22 14:53

Zánět močového měchýře a prace

Můžu mít od doktora antibiotika a chodit do práce a nebo dá se koupit něco bez předpisu pálí a bolí jsem chvíli po covidu tak nechci marodit znova nevím jestli je to zánět jen se domnívám děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76904
10.3.22 15:26

@Ianka129 určitě můžeš užívat atb a chodit do práce - pokud je práce někde v teple a zvládneš to, neshopenka není povinná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
10.3.22 15:28
@Ianka129 píše:
Můžu mít od doktora antibiotika a chodit do práce a nebo dá se koupit něco bez předpisu pálí a bolí jsem chvíli po covidu tak nechci marodit znova nevím jestli je to zánět jen se domnívám děkuji za rady

No záleží na tobě, určitě bych byla opatrná abys to vyležela a pak mohla jít v klidu pracovat.. jakože co mám zkušenosti tak ten zánět není nic příjemného.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
10.3.22 15:47

Já jsem už poučená a na zánět močáku si beru antibiotika a neschopenku. Za opakované záněty mi nějaké hrdinství s chozením do práce s antibiotiky nestojí… Víš, on ti pak nikdo z kolegů nepomůže, až po přechozeném zánětu skončíš s ledvinovou kolikou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
10.3.22 15:48

Normálně jsem s atb na zánět mocaku chodila do práce. Nakazžlivé to není, ležet v posteli taky není potřeba. Záleží co děláš, jestli jsi shcopna se udržet v teple a relativně v klidu (třeba většina kancelářských prací)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.22 15:49

Výborný je Blokurima uro + bez předpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
11.3.22 10:54

Mně pomáhá blokurima a podpořit např. Urinalem akut, hodně pít a v teple. Také jsem jednou chodila i do práce s atb, chodila pořád čurat, navíc z léků unavená a zpocená jako pes…Podruhé už jsem se na to vykašlala a řekla si o neschopenku. Nestojí to za to, se rozkrájet.

• Citovat
  • Upravit
35
13.3.22 05:55

Být tebou, tak to nepodcením. Opakovaný zánět není sranda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.3.22 09:10

Když mi bylo fakt zle a bylo to rozjetý, zůstávala jsem doma alespoň den, dva, protože jsem mohla být jen v posteli, na záchodě a ve vaně. Víc bych nedala. Není to ale povinnost. Naposledy jsem měla zánět asi před měsícem, léčila jsem to vším možným, ani blokurima nepomohla, ani urinal, ani lichořeřišnice, pokud tě to bolí a nic do pár dní nezabere, jdi si rovnou pro antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola2222
19.3.22 17:00

Ahoj,
Minulý pátek jsem měla pohlavní styk. Beru hormonální antikoncepci ( Violleta).
Od včerejška se mi dostavili příznaky. Časté a nucené močení a motání hlavy. Test jsem si dělala dnes a negativní 8 dnů po styku a známí který semnou spal mi řekl že si dával pozor a hlavně že i když jsme měli v sobě alkohol jsem mu řekla že bez kondomu nic nebude. Takže asi těhotná nebudu. Od mala trpím na záněty močového měchýře je to možné že by todle mohlo být ono? Nebo test je moc brzy dělaný? Děkuji za radu a kritiku si prosím nechte pro sebe už teď mám nervy na pochodu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa