Zánět močových cest, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14727
18.1.21 09:42
@Anonymní píše:
@Janča6 ja už se obavám vseho!!!:(

Tak jak jsi dopadla u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.21 10:24

@Janča6 Jani,co ti budu říkat…tím, ze mam vlastně dneska termín už dochazim do nemocnice, tak jsem to doktorce popsala atd.na to mi řekla, ze jsou to upony od dělohy a ty se roztahují, tak to muže dělat i krec.bolesti.Ja ji říkám, ze myslím, ze to moc. mechyr a nebo ledviny. Odbery prý v tuto chvíli úplně zbytecne. Takze sečteno a podtrženo-vydržet tak do porodu.Boli to mě, ne ji…jsem zklama ale doufam, v lepsi zítřky;)

• Citovat
  • Upravit
14727
18.1.21 10:41
@Anonymní píše:
@Janča6 Jani,co ti budu říkat…tím, ze mam vlastně dneska termín už dochazim do nemocnice, tak jsem to doktorce popsala atd.na to mi řekla, ze jsou to upony od dělohy a ty se roztahují, tak to muže dělat i krec.bolesti.Ja ji říkám, ze myslím, ze to moc. mechyr a nebo ledviny. Odbery prý v tuto chvíli úplně zbytecne. Takze sečteno a podtrženo-vydržet tak do porodu.Boli to mě, ne ji…jsem zklama ale doufam, v lepsi zítřky;)

Coze? 8o Me teda boli upony delohy vzdycky cele tehotenstvi. Nekdy je to fakt silena bolest. Casto chodim v predklonu. Ale mocak proste boli jinak. Byt tebou, koupila bych si domaci CRP test od Hartmannu. Stoji cca 300 Kc, ale aspon budes vedet, jestli potrebujes ATB, nebo ne. Ja mam s timto testem jen dobre zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.1.21 10:48
@Anonymní píše:

No kdyz tak koukam na tvuj popis - moc cira - tak to teoreticky muzou byt ty upony. (Ja podle tehle bolesti poznam tehotenstvi jeste pred testem.) Ale kdyz te boli curani… :nevim: Doma mam taky takove ty testovaci papirky, co se namaceji do moci. Ale predpokladam, ze dnes ti moc kontrolovali pomoci tech papirku. Kazdopadne bych zkusila ten domaci CRP test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.21 11:36

@Janča6 mě bolí břicho teď už kompletně…na boku teď vůbec nemůžu protože je to až stiplava bolest:(ja už nevím…moc byla čirá ale celkem žlutá, na to ze teď tolik piju…ale testují jen bilkovinu-ne? zkusim si to koupit…dneska už je curani dobre(nebolí)ale ja se bojím cokoliv zakriknout! Jani jak te bolí upony? i v rovném lehu? joo, a prý to taky muže dělat pater…

• Citovat
  • Upravit
14727
18.1.21 11:57
@Anonymní píše:
@Janča6 mě bolí břicho teď už kompletně…na boku teď vůbec nemůžu protože je to až stiplava bolest:(ja už nevím…moc byla čirá ale celkem žlutá, na to ze teď tolik piju…ale testují jen bilkovinu-ne? zkusim si to koupit…dneska už je curani dobre(nebolí)ale ja se bojím cokoliv zakriknout! Jani jak te bolí upony? i v rovném lehu? joo, a prý to taky muže dělat pater…

Ty papirky ukazuji bilkovinu, krev a dalsi 3 nebo 4 veci - podle toho, jake jsou to papirky. Ja mam doma Heptaphan, takze tam mam 7 veci. Duvod, proc se kontroluje moc v tehotenstvi, je ale skutecne bilkovina kvuli preeklampsii. Takze tezko rict, jestli by v poradne komentovali pripadnou krev. Na druhou stranu, pri zanetu mocaku myslim byva “pozitivni” krev i bilkovina.

Ty upony me boli v podstate nezavisle na pohybu a poloze. Pri chuzi, vestoje, v lehu na zadech, na boku, s natazenyma i skrcenyma nohama. Nekdy je to tak silena bolest, ze si musim drepnout, lehnout. V prvnim tehotenstvi mi dokonce jednou lidi volali zachranku, i kdyz jsem jim rikala, ze me to tak boli “normalne” cele tehotenstvi. A kupodivu moje gynekolozka se s takovymi bolestmi jeste nesetkala. Az u druheho tehotenstvi v poradne v porodnici mi to doktor objasnil. Je to silena ostra bolest v podbrisku. Nekdy na jedne strane, nekdy na obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.1.21 12:00
@Janča6 píše:
Ty papirky ukazuji bilkovinu, krev a dalsi 3 nebo 4 veci - podle toho, jake jsou to papirky. Ja mam doma Heptaphan, takze tam mam 7 veci. Duvod, proc se kontroluje moc v tehotenstvi, je ale skutecne bilkovina kvuli preeklampsii. Takze tezko rict, jestli by v poradne komentovali pripadnou krev. Na druhou stranu, pri zanetu mocaku myslim byva “pozitivni” krev i bilkovina.Ty upony me boli v podstate nezavisle na pohybu a poloze. Pri chuzi, vestoje, v lehu na zadech, na boku, s natazenyma i skrcenyma nohama. Nekdy je to tak silena bolest, ze si musim drepnout, lehnout. V prvnim tehotenstvi mi dokonce jednou lidi volali zachranku, i kdyz jsem jim rikala, ze me to tak boli “normalne” cele tehotenstvi. A kupodivu moje gynekolozka se s takovymi bolestmi jeste nesetkala. Az u druheho tehotenstvi v poradne v porodnici mi to doktor objasnil. Je to silena ostra bolest v podbrisku. Nekdy na jedne strane, nekdy na obou.

A to podotykam, ze vydrzim hodne bolesti. Po laparoskopiich, kdy se tam ostatni holky svijely bolesti, ja mohla v pohode fungovat. Taky me vzdycky jako prvni presunuli z JIP na normalni pokoj. Ale tyhle upony, to je hrozna bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.21 13:04

@Janča6 Dekuji za tipy…radej jsem zalehla, tak vyšlu mamzela;)ja nevím…teď jsi mě s tema uponama dostala…říkáš ostra bolest? a přichází jakoby v křeči? cele to břicho je už asi těžké…ja jsem teda hodne vysoká ale břicho mam male(málo kdo věří, ze jsem ve finále;))ale ja ti nevím, ze by to bylo tím…mě to i v noci dost bolí…musíme bojovat…

• Citovat
  • Upravit
14727
18.1.21 14:08
@Anonymní píše:
@Janča6 Dekuji za tipy…radej jsem zalehla, tak vyšlu mamzela;)ja nevím…teď jsi mě s tema uponama dostala…říkáš ostra bolest? a přichází jakoby v křeči? cele to břicho je už asi těžké…ja jsem teda hodne vysoká ale břicho mam male(málo kdo věří, ze jsem ve finále;))ale ja ti nevím, ze by to bylo tím…mě to i v noci dost bolí…musíme bojovat…

No ja nevim, jestli bych to nazvala kreci. Prichazi zcista jasna, nekdy me v noci probudi. Ja jsem hubena a taky jsem vzdycky mela male bricho. Rika se, ze ty upony boli tim, jak de zvetsuje deloha. Ale me zacaly bolet uz v 4. nebo 5. tydnu prvniho tehotenstvi, kdy me fakt nenapadlo, ze bych mohla byt po vic nez 5 letech snazeni konecne tehotna. A to to mimco jeste nevazi ani 1 gram, ani deloha neni jeste nijak moc zvetsena. Tehdy to teda jeste nebyla takova bolest, ktera by me poslala do kolen. Ale bolelo to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.1.21 14:16

A neni to permanentni bolest. Nekdy trva pul minuty, nekdy 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
18.1.21 14:34

@Janča6 je dobré se koupat při zánětu močových cest? Např. sprcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.1.21 15:01
@klíč568 píše:
@Janča6 je dobré se koupat při zánětu močových cest? Např. sprcha?

Nejsem lekar, ale myslim, ze horka sprcha by nemela ublizit. Pri zanet mocovych cest se ma byt v teple. A kdyz jsem ho mela treba pri menstruaci, tak jsem se sprchovat musela. Takze horkou sprchu a rychle obleknout a zalezt do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.21 15:25

@Janča6 U mě taky…jsem zvědavá, co se vyvrbi…ale mam nervy z každého nového dne…co zase bude, kde bude bolet:(ach jo, to je stav…
Dekuji Jani za rady;)

• Citovat
  • Upravit
14727
18.1.21 15:36
@Anonymní píše:
@Janča6 U mě taky…jsem zvědavá, co se vyvrbi…ale mam nervy z každého nového dne…co zase bude, kde bude bolet:(ach jo, to je stav…
Dekuji Jani za rady;)

Za malo ;) Preji ti ulevu a brzky a hladky porod. To bude tvuj prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.21 16:27

@Janča6 Dekuji,Jani❤️️Nic jiného si teď dnem i noci nepreju;)už třetí…ale od prvního víc než 11let, od druhého skoro 8let…takže jsem jako prvorodicka vyklepana:))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex