Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky jak se máte,my byli krapet nachlazení,ale už ej ok!už se nám to blíží za chvíli jdem do nemocnice,jak mě se nechce moooc se bojím,ikdyž vím že to nic není oproti tomu co zažil:(
ale aj tak!
ted máme samé oslavya před nemocnicí chcem zajet do Vyškova do Dinoparku a pak jak dojdem z nemocnice tak budem slavit jeho 2 roky:)
tak se mějte pa pa
Ahojky
jak se daří? Maty bojuje trošku s nachlazením, pořád pokašlává( no asi to bude nějaká alergie
). Jinak ledvina po operaci se zlepšuje, což jsem ráda a v červenci jedeme k dr Šmakalovi na kontrolu, tak doufám že by už i mohl zrušit ty ATB.
Chci se zeptat od kdy jste začli solit? Maty bude mít v pátek rok, tak jestli už můžu začít nebo ještě ne. U holek jsem to nikdy nemusela řešit…
ahojky
Ralelo-jo to je od švagra,je motorkář a má aj minibajka
tak maléj se zamiloval do motorek,místo do fotbalu ajk tatínek chce
ale uvidíme později co stoho bude ![]()
my sůl dávali kolem toho roku už a v poho!my aj jak sme tam ybli po operaci tak nám dávali jídla ze solí a neřekli nic!jen začni po troškách,do dneška mu to nesolím moc,my si vždy dosolíme!ale mylsím že se nic nestane když mu to krapet osolíš!!!
mu to určo bude více chutnat ![]()
a my ted v uterý nastupujem ležet zas do Olmiku!jdem na tu kontrolu jak se mu to lepší po operacI!!!!!!tak na nás myslete a snad už to je jen a jen lepší!záněty nemá tak aspon něco,měli sme ho jednou!od operace!tak snad i ledvina začla lepe fungovat,říkal že asi nebude nikdy na 100%ale bude fungovat a to je hlavní!!!!!!!!!!!tak pa a pak se ozvu!!!!!!!
Petrasku tak ať to v Olomouci dopadne dobře . Je tam teď moje kamarádka s klukem, ve čtvrtek byli taky na operaci refluxu, tak se tam asi potkáte. … Solit jsme začli, ptala jsem se na to i nefroložky, tak že můžem.
Jinak já mám motorkáře a fotbalistu manžela
, takže Matoušek se motorky a kopačáku určitě taky jednou dočká ![]()
A děkujeme k blahopřání k narozeninám
![]()
Tak to se určo potkáme,a nevíš na kterém pokoji je?a kolik má ten její kluk?a jmeno?třeba se sní potkám:)a pokecám
já sme Petrakdyby sis sní psala:))tak zatím pa a diky pak se ozvu
Na kterém pokoji je to nevím, jmenuje se Katka malý má 11 měsíců a jmenuje se Matěj.
Ahoj Holky
napišu jen v rychlosti,dneska nás pustili,ale malej jen zvrací,asi stoho uspání
ale bohužel sme dopadli moc špatně,ledvina se nezlepšila,ale ani nezhoršila funguje stejně
,ale bohužel ktomu má hodně moc špatný močový měchýř,bojí se aby nepraskl či co,tak si nas tam chtěli rovnou nechat,ale nakonec že maj nějaké jednání či co že by ho nemohli operovat,tak že nam daj termín,nakonec došel ten co nás operoval a říkal že špatně čůrá a jedem tam další sobotu on ho prohledne znova a budem tam na pozorování jak čůrá,měřit kolik vypil a kolik vyčůral a to aj ted doma!a pak se rozhodne kdy operace či zda se může ještě počkat!!!!!!sem na dně jen brečím,proč zrovna my!ludik už vypadal tak zdravounký!!!nezlobte se nemůžu reagovat mějte se pa pa
a diky za držení pěstiček
![]()
a ta tvoje kámoška,viděla sme ju tam,ale nebyli sme v kontaktu poznala sem ju podle jmena malého jak na něho volala Matěji
,ale co na pokoji byla semnou paní s 3,5 měsíční holčičkou a nějak sme začli o intrnetu a nakonec sme došli ktomu že si stebou píše přes dámu či co:)))tak ta tam byla smenou ![]()
Petrasku tak to je mi líto.....Docela jsi mě i postrašila, Maty má hodně velký moč. měchýř… Držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
jo to nám řekli taky při první operci,ale že to snad bude ok a hle po roku!ale nechtěla sme tě vystrašit,vám maléj snese aspon ten koram nám ne!je na vše alergický a do toho i ted po té narkoze(a to měl jen zklidnovák)měl alergii ![]()
Petrasku nechceš se přidat k nám na Dámu? Tady je odkaz http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?…. Musíš akorát napsat Jiil aby tě tam pustila, diskuze je uzamčená.
Petrásku a Ralelo,. tak jsem pročetla a zaregistrovala se taky…Ralelo, ty budeš bydlet někde kousek od nás…jsem z Ostravy
Ajko-to je super že ti to šlo:)
tak ty zas vítej tady!už se docela děsím co se zas v tu sobotu dovíme!třeba pak kdyby musel an tu cistoskopii tak by šel sváma:)ale raděj bych už do nemocnice nešla!a ty neboj určo to bude ok!