Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, dcera ma od narozeni reflux, jeste ale zadny zanet nemela. Holky jak se u vasich deti zanet projevil?
U nas to byli nekoik dny teploty, po paralenu to klesalo ale potom zase, doktorka udelala test krve na CRP, a to ukazalo ze je zanet.
Už jsem tady četla, že nejsme jedini, kdo se perou s VUR.Moje 2.5 lete štěstí už od narození na zajišťovaci terapii. Vloni operace pasivního Refluxu a odstranění malého nefunkčního kousku ledviny), po ní 2 měsíce klid a pak znovu na můj popud(nezdála se mi moč) kontrola a v červnu mcug při vědomí(oba jsme s manželem mohli ždímat oblečení, abychom malou udrželi v klidu), bohužel se potvrdil aktivní reflux. prozatim. opět atb příští rok kontrolní sono. jinak vyčkávací proces. Zoufalství. Všem co bojují za zdraví svých dětí hodně sil, nezbývá, než veřit.
Ahoj holky muj syn rok a pul ma reflux ledvin. 2a3 stupen. Chci se zeptat kdo mate stimhle zkusenosti at uz se to upravilo samo nebo operaci jestli nekdo nevite jak vysoke je riziko ze by mel reflux do konce zivota? U mudr mi bylo receno ze ani operace neni jistota ze reflux se refluxu uplne zbavi.