Zánět močových cest – Reflux u dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
21.9.15 15:55

@alisekR pri narozeni mela mala kylu tak ji prohlizeli brisko ultrazvukem a prisli na to ze ma tri mocovody tak pak nasledovalo mikcni vysetreni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.10.15 21:37

velké problémy i po reimplantaci močových cest

Zdravím, nemáte náhodou někdo zkušenosti s tím, že se záněty objevily až po 3 roce života? Dcera měla do 3 let všechna vyšetření OK a pak najednou samý zánět. Všechno bylo vyloučeno a až od 5ti let se to všechno sype. Najednou má silnostěnný močák, na jedné straně reflux 5 stupně, překážku v močovodu. Dcera je půl roku po reimplantaci a záněty nadále pokračují a zase jí zůstává moč v MM. Naposledy jsme byly hospitalizovaní kvůli pseudomonádám v moči. Teď jsme objednaní na neurologii jestli není někde vada páteře. Stejně dnes zase nález v moči. Nemá někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.10.15 12:53

@renda micro dcerka to měla teda od půl roku života. SIlnostěnný m. měchýř měla už u mě v bříšku. Teprve te´d v 6. letech byla konečně stěna m. měchýře jak má být. Máme reflux II. stupně a v červnu byla na vyšetření a ledviny vylučují odpadní látky tak na 70%. Bereme kapky Renol od Energy, ty nám pomohly na tu hnusnou pseudomonádu v moči, jelkož ji měla stále a pořád byla v nemocnici na píchání antibiotik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.10.15 17:24

@nataluska na se ta stěna MM dá i zlepšit? a ten Renol pořád koukám a nevím jestli si to můžeme naordinovat sami. Jak a kolik toho užívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.10.15 20:28

@renda micro měla silnou stěnu m. měchýře už v bříšku, takže proto stálé kontroly. V půl roce zánět ledvin a od té doby zlepšení až teď v 6 letech, kdy už je stěna normální. Začala jsem s ní chodit k homeopatce, takže měla homeopatika a právě i ten renol a teď ho mám doma a když má problémy, že třeba prochledne, nebo začne chodit častěji na záchod, tak jí ho nasadím a máme klid. je jí 6 let a bereme 1 krát denně 2 kapky a taky dávám lichořeřišnici v kapkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.10.15 21:37

@nataluska dcerce je 8 let. Lichořeřišnice u nás efekt neměla. Mohu poprosit kontakt na homeopata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.15 20:42

Chodili jsme k homeopatce tady u nás v Dačicích, ale už tu není, teď dělá někde v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
11.10.15 21:21

@nataluska v Praze by byl pro nás ideál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.10.15 19:35

Byla to paní Zuzánková, ale vůbec netuším, kam do Prahy se přestěhovala, zkusím posehnat kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
22.10.15 22:44

@nataluska díky, Renol už kapeme 4 den. Jak měla vaše dcerka silný MM a na kolik se to upravilo? Ta moje má 4,5mm. Zítra zase letíme na kontrolu do nemocnice, v pondělí už jí zůstalo po domočení 50ml. S tím měla problémy také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
24.10.15 18:21

@renda micro to netuším, jak měla silnou stěnu m. měchýře. Nemám u sebe žádnou zprávu a na vyšetření jsme byli v červnu. A na žádné vyšetření po domočení jsme nechodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 14:58

reflux ledvin a ockovani

Ahoj holky mam otazecku ma dcera 2roky ma reflux ledvin. Ma dokonce i ptozu vicka. Prosla si vysetreni na neurologii, dokonce i eeg. Podle neurologa je vse v poradku. Chci se zeptat zda ti co maji ditko s refluxem. Mate je radne ockovane? Tim ted myslim MMR ockovani. Nas ted ve 2letech ceka prvni davka a mam z toho ockovani docela strach. Kdyz vezmu v potas ty myty co se o nem siri:-( Predem diky za odpovedi. Omlouvam se za anonymitu ale mam proto sve duvody V.

• Citovat
  • Upravit
24292
3.12.15 08:46

Já ho mám očkovanýho podle kalendáře, jen s drobným zpožděním kvůli zimnímu kašli a rýmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.15 15:06

Aha dekuji a vy mate reflux ledvin? My meli odklad ted do 2let ale to taky hlavne kvuli te ptozy vicka. Neurolozka chtela mit jistotu ze je mala opravdu zdrava. Ale i tak mam docela obavy :-(

• Citovat
  • Upravit
24292
4.12.15 14:01
@Anonymní píše:
Aha dekuji a vy mate reflux ledvin? My meli odklad ted do 2let ale to taky hlavne kvuli te ptozy vicka. Neurolozka chtela mit jistotu ze je mala opravdu zdrava. Ale i tak mam docela obavy :-(

malej má hydronefrozu, rozšíření ledvinové pánvičky (myslím 3. až 4. stupeň, už mi to úplně vypadlo z hlavy, je odoperovanej). Přímo reflux tam nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková