Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To si nemyslím 🤔 nesedla sis včera na něco studeného? Mně stačí 5 minut na lavičce a další den to mám jasné
@Anonymní píše:
@Asiina prave ze ne.
A měla si pohlavní styk?
Já jsem to tak jednou měla s vlhcenych ubrousku, nebo vonavyho toaletaku. Z intimgelu teda nikdy.
Sex jsem mela. Pokud to mam z neho, mela bych nejak prelecit i partnera?
Měla by si jít hlavně na gyndu a dr už ti poradí co a jak max se s přítelem prelecite.. Do té doby bych sex neměla… 🙂
@Anonymní píše:
Sex jsem mela. Pokud to mam z neho, mela bych nejak prelecit i partnera?
Tak to můžete mít z toho, zajděte si k doktorovi a kdyžtak se přeléčite oba ![]()
S moč. Jsem si užila víc než dost a je plno způsobů jak to lze ovlivnit. Hygiena před sexem, důsledná hygiena po sexu, dostatečně se oblékat, nesedat bez toho aniž by jste měla něco pod zadkem a dostatečný pitný režim. ![]()
@Tereza109 prave ze ta hygiena je, po sexu bezim na zachod se vycurat. Partner se jde taky vzdy umyt pred sexem. Je pravda ze jsem ted i malo pila takze jedno s druhym
@Anonymní píše:
@Tereza109 prave ze ta hygiena je, po sexu bezim na zachod se vycurat. Partner se jde taky vzdy umyt pred sexem. Je pravda ze jsem ted i malo pila takze jedno s druhym
Je to možný.
Uvidíte zítra u dr ![]()
Taky se mi nedávno po použití intim gelu rozjel zánět močových cest, takže si myslím, že je to klidně možné ![]()
Ahoj, je to mozne? Rano jsem myslela ze mam nejake kvasinky, jenze ted vecer je to jasny zanet a premyslim kde jsem k nemu prisla. Vcera jsem pouzila novy intim.gel na myti.