Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Na zánět dásně mi pomohl tea tree olej. Vatickou potírat 3× denně a druhý den hned ohromný zlepšení. Jinak dvě tři kapky do trochu vody a používat jako ústní vodu. ![]()
No spíš si myslím, že to máš oteklý od zubu než že bys měla zánět dásně.
Musíš k zubaři.
@skorovpohode ano zítra budu volat snad mě vezme když budu akutní moc děkuji
@Zeoli dobrý den dávám vědět byla jsem u zubarky vzala mě cistila kanálky a měla jsem zánět okosnice takže všem děkuji mám to za sebou
@Anonymní píše:
@Zeoli dobrý den dávám vědět byla jsem u zubarky vzala mě cistila kanálky a měla jsem zánět okosnice takže všem děkuji mám to za sebou
Ouu, tak to je hrozný. Jsou na to antibiotika? Ať je brzy lip.
@Zeoli paní dokorka žádné nedala jen mi hodinu cistila pořádně ten zub stim že otok splaskne až za několik dní a brát analgetika typu ibalgin kdyby cokoliv tak volat
Bolest hrozná Teda
Dobrý večer chtěla bych se zeptat, od pátku od večera mě chytl okolo zubů dasen mám ji nateklou bolí mě pálí a někdy svědí když jakoby kousu do zubů bolí mě to ale tak příjemné myslíte si že to bude zánět dásně nebo zánět zubů beru na to léky valetol a tak na 4hodiny se mi uleví ale bolest stále pociťuji jen ne tolik,
Používám mezizubní kartáčky se kterými si hráli děti nějak jsem o tom nevěděla pak je vrátili na místo odkud vzali a teď mě to bolí moc děkuji.