Homeopatika nebo jiná alternativa na zánět středního ucha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2318
1.5.08 21:31

Makina: prosím Tě, nevíš, kde by se ta lampa dala půjčit? Hledala jsem na netu a nikde nic, maximálně prodej přes inzerát. Kdysi jsem na ni chodila kvůli akné, ale to bylo u našich, momentálně 280 km daleko. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
1.5.08 21:34

Lasičko, to fakt nevím, vždyť ani nevim, kde bydlíš 8) . Zkus se poptat třeba v místních rehabilitačních střediscích, u nás ji třeba má k dispozici Klub důchodců, ale to bys měla taky dost z ruky…
Možná taky někde v nemocnici? Zkus si třeba hodit inzerát do nějakého vašeho místního deníku, třeba se nějaké dobrá duše najde a zapůjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.5.08 21:36

Makina: vidíš, to by mě nenapadlo, tak já si asi dám inzerát. Využila bych ji na oba kluky :-) A svítili jste denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
1.5.08 21:43

Lasičko, několikrát, jak jsem si vzpomněla, aj pětkrát třeba, po 3 impulsech.
Lasičko, můžu se zeptat, jak moc malý neslyší? Na kolik procent? Dělali vám testy v té zvukotěsné kabině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
2.5.08 11:45

Makina: dík. Nedělali, dnes mu zjistili"rozjitřený zánět středouší", má výpotek za bubínkem, takže Audiron k ničemu, dostali jsme kapky do nosu a pokud do týdne nezaberou, dostane celkový atb. Ach jo, my se z toho prostě nevyhrabem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.5.08 12:15

Lasičko dnes jsme se vrátili z Motola.Všechno proběhlo bez problémů,dali mu grometky do obou uší,mandli mu nechali a za týden jdeme na kontrolu.Snad to zabere.Musí.

ptala jsem se na koupání dr.,která ho operovala,říkala,že myslí,že do léta by je už mohl mít venku,tak uvidíme.

Ted jen nemáme chodit do kolektivu,jinak žádná další omezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.5.08 12:18

MaK: díky, jak dlouho jste měli narkózu? To mě teda trochu překvapuje, že byste do léta mohli být bez. Náš orl doktor i co jsem četla na webu, dávají je minimálně na rok 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.5.08 12:26

Lasičko zákrok trval asi půl hodiny,šla jsem s ním až k sálu,když se probral,tak jsem byla u něj,uspali ho kolem desáté a úplně probraný byl asi ve tři.
A o trubičkách nám řekli,že je bubínek vytěsní,a bud samy vypadnou nebo jsou tak na kraji,že se dají při kontrole vyndat.Prý tam můžou být pár měsíců,ale i dva roky.Ale jak ví,že zrovna my bysme je mohli mít jen na chvíli,to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.5.08 12:44

MaK: aha, já právě někde četla, že dali klukovi trubičky, po měsíci kontrola a už tam nebyly, takže chtěli další narkózu a vložení nových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.5.08 12:54

Lasičko No,to právě záleží,jak to v tom uchu po těch trubičkách vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.5.08 13:12

Aha, to mi teda přijde dost nejistý, asi nás to taky čeká a já už teď bobkuju z narózy a představa, že se to mělo několikrát opakovat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.5.08 13:28

Pro mě bylo nejhorší,když jsem čekala,až ho přivezou,pro něj asi večerní odsávání z uší :( .Když jsem včera po operaci mluvila s dr.,tak mi řekla,že se uvidí,jestli ty grometky budou stačit,že jedno ucho bylo horší.Následovala by operace přes kost,naštěstí to zatím vypadá dobře.Takže jsem ráda,že jsme do toho šli,protože aspoň vím,že mu kdovíco nezůstává v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.5.08 13:36

Lasičko a co znamená rozjitřený zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.5.08 13:37

jinak vám samo přeju,ať se z toho vyhrabete sami bez grometek a čehokoliv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.5.08 17:04

MaK: no teda a můžu se zeptat, co vám bylo, jak jste se k tomu vůbec dostali? U staršího nebyly vůbec problémy s ušima, jen mu v únoru zalehly. Dr. hned chtěl trhat mandli, tak jsme změnili doktora, ten se na mandli opravdu podíval a naznal, že není na trhání a doporučil foukání balonkem otovent na provzdušnění. Teď po 3 týdech jsme šli na kontrolu a dr. naznal, že má chronickej zánět středouší momentálně rozjitřenej a chtěl hned dávat celkový atb. Jsem z toho trochu v šoku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí