Zánět středního ucha - podruhé?

135
14.2.23 19:09

Zánět středního ucha - podruhé?

Zdravím 🙂 Mám půlroční mimino, ve třech měsících prodělal zánět středního ucha, bubínek mu sám praskl…Nyní má bohužel opět rýmu…Dneska ráno mi přišlo, že mu z ucha vytekl takový divný maz…Ale nepláče, spí výborně, nezdá se, že by ho něco bolelo, horečku nemá…Máte prosím někdo zkušenost, že by praskl podruhé bubínek bezpříznakově? Jinak bych řekla, že maz se mu v uších tvoří docela dost, tak nějak normálně, ale dneska mi přišlo, že byl takový jakoby trochu vazky…přemýšlím, zda je to ok nebo mám hystercit…Minule jsme na ORL trávili čekáním dlouhé hodiny…takže bych nerada jela zbytečně, ale nechci to podcenit…díky za případné odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
14.2.23 19:19

Kdyz mu prstem trosku zmacknes jakoby pred uchem, tvari se jak?

Maz je normalni, kvuli tomu bych nikam nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
14.2.23 19:46

@Lucie_Sx Právě že na dotyk je ucho úplně v pohodě (minule řval, jak na lesy…). Napsala jsem maz, ale spíš je to ucho takový vlhčí mi přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
15.2.23 01:46

Dcera mela v 5,5 letech zanet stredniho ucha zcela bez bolesti. Nebolelo ji ani tahani za boltec, nemela rymu, “jen” horecku ke 40 a zpetne jsem si uvedomila, ze na to ucho spatne slysela.

Kdyz se 6. den horecek rano probudila s krvi a hnisem vytekajicim z ucha, bylo jasne, ze jde o zanet ucha. Nebolelo ji ani samovolne prasknuti bubinku, ke kteremu tedy doslo v noci. Lekarka na ORL nechapala, ze ji nic nebolelo, v uchu to pry vypadalo strasne.

Druhy zanet stredniho ucha mela v 8 letech. To krome horecky mela i silnou bolest v uchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí